Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(etaeta @ 2008 05 20, 12:00)
grazi mintis, vestuvine suknele papuosti siuviniais.  wub.gif

man irgi patiko wub.gif labai originalu wub.gif
Atsakyti

QUOTE(Adera777 @ 2008 05 20, 07:37)
Merginos, aš truputi nukripsiu nuo temos apie bučinius ir paklausiu: ar jums nebūna taip, kad kai siuvinėjate pvz. su 2 gijų siuliukai, po keliolikos digsnių viena gija sutrumpėja (šiek tiek)?  g.gif  Gal suprasite ko norėjau paklausti  ax.gif  blush2.gif

O man pvz jei ilgesni siula pasiimu tai kartais ir kokiais 2cm sutrumpeja.Maniau cia tik man taip biggrin.gif
Nu ir pripliurpet per pora dienu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonkiukas @ 2008 05 20, 12:59)
Winia o ka tu siuvineji? Pasirodyk

nieko nesiuvinėju smile.gif
Atsakyti
Va čia yra mažų schemučių kalėdoms
http://picasaweb.goo...Kawai1982/Natal
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2008 05 20, 09:53)
ax.gif  man ir taip nutinka, net iki 1 cm sutrumpėja vienas siūlas, bet niekur nerandu to priežasties  ax.gif  tai nusprendžiau kad taip ir turi buti  rolleyes.gif
g.gif  nu gal ir taip...  biggrin.gif

manau, kad kai kryžiuką darai vienas siūliukas labiau ant viršaus eina - ne lygegrečiai, tai automatiškai daugiau to siūlo susinaudoja tai per tų kryžiukų vienas siliukas ir sutrumpėja - aš va taip va sugalvojau smile.gif kitą kartą gal gaunasi kad vienaslabiau įsitempia tai irgi tas pats smile.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 05 20, 11:46)
nu man truksta zodziu. Nepykit, bet jau darosi kazkaip nemalonu  skaityti

Ai, siūlyčiau nebekreipti dėmesio, nes jau buvo karštos diskusijos užvirę apie tai doh.gif , o kas iš to g.gif doh.gif

QUOTE(winia @ 2008 05 20, 12:56)
šitoj temoj galima tik girti girti smile.gif

...o jei nepagiria nueiti į SWAP temą ir apsižliumbti tongue.gif (..."kas mano tam darbeliui yra, kad nieks nepagiria"- nepameni?)

Atsakyti
Na, bučinio ir aš nedovanočiau, nebent būčiau tikra, kad gavėja patenkinta ax.gif O gal ji visai nemėgsta bučiuotis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Labutuliukas @ 2008 05 20, 09:04)
O man kazkodel atrodo, kad virsuje truksta schemos. Bet kuriuo atveju - matosi bucinys ar ne - ne siuvinejimo problema, o paveiksliuko.

Tiseą pasakius, schema tokia visa - bent jau tokią radau.

QUOTE(Džeinė @ 2008 05 20, 11:38)
nu vistiek aš ten nieko neižiuriu  doh.gif  blush2.gif

Tai todėl aš ir paklausiau - ką daryt, mane irgi nervintų, jei turėčiau aiškint, kas ten pavaizduota. Nors vaizdą pati matau puikiai.

QUOTE(winia @ 2008 05 20, 11:53)
o kas ta dėmė su parausvinimu??? liežuvis?

man tai čia labai baisus paveikslas, nepavydžiu tam, kas gaus smile.gif
mesčiau aš jį su visa kanva smile.gif

Ta dėmė yra raudonu rašikliu paryškinti kryželiai, nes schema labai susiliejusi. smile.gif

O dėl baisumo tas žmogus pats tokį išsirinko... tongue.gif

QUOTE(etaeta @ 2008 05 20, 12:46)
Kruvos cia yra kuriu as nei kabinciau nei siuvineciau, kaip ir visos kitos, vienoms mano darbai nepatinka, kitoms kitu, nu negali viskas visoms patikti. Ir niekinti kitu darbus  doh.gif  nu man truksta zodziu.

drinks_cheers.gif

QUOTE(winia @ 2008 05 20, 13:56)
šitoj temoj galima tik girti girti smile.gif

Aš ir nesiprašiau pagyrų, bet maniau, kad čia tema, kurioje paaiškins, patars, nes yra tikrai puikiai siuvinėjančių ir išmanančių, bet... pasirodo, perfrazuojant tave, šioje temoje galima tik ,,profėms". Taigi sorry, kad drįsau paklausti, kaip elgtis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu_salis @ 2008 05 20, 12:55)
Kaip cia uzvire kalbos apie ta "Bucini"    ohmy.gif
As truputi sujauksiu viska ir pasirodysiu nors ir nedidelis tas mano darbelis. Ga pamenat, kad pries pora savauteliu kokiu viena mergina prase issiuvineti juostele su gelytemis vestuvinei sukenelei. Tai stai rodau, kokias rugiageles atradau  ax.gif

http://public.fotki....as/img7431.html

Zadejo ir nuotrauka atsiust, kai sukenele bus pasiuta, tai ir tada dar pasirodysiu  blush2.gif  labai idomu kaip atrodys  smile.gif

Būtinai parodyk, kai suknelės foto atsiųs, man ir labai įdomu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 20 gegužės 2008 - 13:27
su tais spalvų parinkimais (kai jos nenurodytos), kartais gaunasi įdomūs rezultatai, ypač kai paveikslas nespalvotas, kartais išties sunku suderinti. Tarkim, esu mačius tikrai nekokių jau populiariosios nuogalės ir pirmojo bučinio variantų. Buvau kažkada susižavėjusi viena kiniška schema, kurioje pavaizduotas lekiantis arklys. Berods iš penkių spalvų. Pamačius rezultatą (labai gerai, kad siuvinėjau ne aš), labai nusivyliau - ir būtent dėl spalvų perėjimų. Gali būti, kad didžiausia problema bučinio ir yra spalvų parinkimas, todėl vaizdas neišryškėja taip, kad turėtų smile.gif Tačiau manau, kad apie tai turėtų nuspręsti gavėja.
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 05 20, 15:25)
Tačiau manau, kad apie tai turėtų nuspręsti gavėja.

drinks_cheers.gif žiūrėsim, ką ji nuspręs...
Atsakyti
Na jau jei tiek puslapių pridiskutavote, tai pasisakysiu ir aš smile.gif
Kai žiūrau į tą bučinį iš arti, tai nieko nesuprantu... doh.gif bet vat toliau nuo kompo atsislinkus - matosi smile.gif
Tai jei paveikslas kabės mažam kambary tai sunkiai kas supras, bet jei jis bus dideliam kambary ir visi žiūrės iš tolo, tada pamatys lotuliukas.gif
Atsakyti