QUOTE(Labutuliukas @ 2008 05 20, 09:04)
O man kazkodel atrodo, kad virsuje truksta schemos. Bet kuriuo atveju - matosi bucinys ar ne - ne siuvinejimo problema, o paveiksliuko.
Tiseą pasakius, schema tokia visa - bent jau tokią radau.
QUOTE(Džeinė @ 2008 05 20, 11:38)
nu vistiek aš ten nieko neižiuriu
Tai todėl aš ir paklausiau - ką daryt, mane irgi nervintų, jei turėčiau aiškint, kas ten pavaizduota. Nors vaizdą pati matau puikiai.
QUOTE(winia @ 2008 05 20, 11:53)
o kas ta dėmė su parausvinimu??? liežuvis?
man tai čia labai baisus paveikslas, nepavydžiu tam, kas gaus

mesčiau aš jį su visa kanva
Ta dėmė yra raudonu rašikliu paryškinti kryželiai, nes schema labai susiliejusi.
O dėl baisumo tas žmogus pats tokį išsirinko...
QUOTE(etaeta @ 2008 05 20, 12:46)
Kruvos cia yra kuriu as nei kabinciau nei siuvineciau, kaip ir visos kitos, vienoms mano darbai nepatinka, kitoms kitu, nu negali viskas visoms patikti. Ir niekinti kitu darbus

nu man truksta zodziu.
QUOTE(winia @ 2008 05 20, 13:56)
šitoj temoj galima tik girti girti
Aš ir nesiprašiau pagyrų, bet maniau, kad čia tema, kurioje paaiškins, patars, nes yra tikrai puikiai siuvinėjančių ir išmanančių, bet... pasirodo, perfrazuojant tave, šioje temoje galima tik ,,profėms". Taigi sorry, kad drįsau paklausti, kaip elgtis.
Gimdymas pro langą Aš esu permainingas žmogus. Mane gali pradžiuginti apkabinimas. Gali pravirkdyti daina. Mane gali nuliūdinti prisiminimai. Mane gali prajuokinti draugės šaltumas. Prajuokinti, o po to papiktinti. Aš nemoku slėpti jausmų.. Bet moku slėptis po antklode.