Įkraunama...
Įkraunama...

Make up store

QUOTE(witchcraft @ 2009 01 06, 21:58)
O gal turit kokį įtarimą, kam bus nuolaidos?  ax.gif

Turiu du šepetukus, abieji labai patinka, tik vienas iš jų kolkas šeriasi.. nedaug, bet.. Tikiuosi tai praeis  ax.gif
Labai patiko purškaliukas veidui face mist smile.gif

Pudros didiji sepetuka gal turit?turiu namuciuos oranzini,tai pradzioje ir man keli plaukeliai iskrito,bet dabar gerai priziurimas jis svelnut svelnutelis ir plaukeliai nebekrenta.
o face mistas ahaaa.. ypatingas produktelis.Tonikas veidui,po vonios siltos nuolt ji purskiuos,labai drekina odele,nes nuo vandens man ja baisiai traukia.. o ant makiazo purskiant jis ji sutvirtina.

4u.gif
o nuolaidos aha,turiu itarima kam bus.. seseliams zinau kad bus tiksliai kokiems 10 - iai.Nagu lakams,keliems blizgiams lupytems.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2009 01 07, 11:20)
Pudros didiji sepetuka gal turit?turiu namuciuos oranzini,tai pradzioje ir man keli plaukeliai iskrito,bet dabar gerai priziurimas jis svelnut svelnutelis ir plaukeliai nebekrenta.

Aš čia šnekėjau apie tą šepetuką, kur dviejų skirtingų šerelių- juodi ir balti plaukeliai, tinkamas ir krempudrai ir kam tik nori biggrin.gif Bet va šiandien vėl krempudrę su juo tepiausi, tai ant veido du šereliai liko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(witchcraft @ 2009 01 07, 15:45)
Aš čia šnekėjau apie tą šepetuką, kur dviejų skirtingų šerelių- juodi ir balti plaukeliai, tinkamas ir krempudrai ir kam tik nori  biggrin.gif Bet va šiandien vėl krempudrę su juo tepiausi, tai ant veido du šereliai liko  doh.gif

mh,ta irgi naudojam MAKE UP STORE,is pradziu irgi keli iskrito,bet paskui nustojo. smile.gif
Atsakyti
Visos temos neskaiciau 4u.gif bet labai ieskau geru seseliu, kas bande sios firmos, ar ilgai laiko? Kokios kainos? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2009 01 07, 23:41)
Visos temos neskaiciau  4u.gif  bet labai ieskau geru seseliu, kas bande sios firmos, ar ilgai laiko? Kokios kainos?  bigsmile.gif

Kolkas turiu tik viena šešėliuką, bet esu labai patenkinta. gražiai ir lygiai dengiasi, bei nenubyra. 4u.gif kainos kaip profesionaliai kosmetikai tai tikrai normalios, nes kiekis pakankamai didelis. mokėjau apie 40lt. bijau sumeluot dabar tiksliai rašydama blush2.gif siūlyčiau tikrai išbandyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MaNiaaKyTe @ 2009 01 08, 00:18)
Kolkas turiu tik viena šešėliuką, bet esu labai patenkinta. gražiai ir lygiai dengiasi, bei nenubyra. 4u.gif  kainos kaip profesionaliai kosmetikai tai tikrai normalios, nes kiekis pakankamai didelis. mokėjau apie 40lt. bijau sumeluot dabar tiksliai rašydama  blush2.gif siūlyčiau tikrai išbandyt  4u.gif

aciu uz komentara, man labai svarbu, kad seseliai nesubyretu bigsmile.gif manau eisiu as ir pati paziuresiu, ka ten siulo, nes labai jau graziai ta ju parduotuve atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
Gal pasakysit ar yra sio gamintojo koks spec. ploviklis makiazo sepeteliams? Kokia kainyte? 4u.gif
Atsakyti
esu baisiai apsipatenkinus isigijus tinkama kremine pudra (kalbu apie spalva Milk) ir tokia pacia biria pudra wub.gif
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2009 01 08, 20:03)
Gal pasakysit ar yra sio gamintojo koks spec. ploviklis makiazo sepeteliams? Kokia kainyte?  4u.gif

Taip ,yra dezinfekcinis sepeteliu valiklis.Kainyte apie 40 Lt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Tiffany @ 2009 01 08, 20:16)
esu baisiai apsipatenkinus isigijus tinkama kremine pudra (kalbu apie spalva Milk) ir tokia pacia biria pudra  wub.gif

Tai vistik idealiai tiko spalvytė?
Labai labai džiaugiuos 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2009 01 08, 21:19)
Tai vistik idealiai tiko spalvytė?
Labai labai džiaugiuos  4u.gif  ax.gif

tai spalva, kurios ieskojau ne vienus metus thumbup.gif
Atsakyti
man milk irgi patiko. tik kad dengiasi kazkaip nelabai. gal kad oda sausa buvo..
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 01 08, 20:34)
tai spalva, kurios ieskojau ne vienus metus  thumbup.gif

ooo taip,ankščiau ir aš nerasdavau savo spalvytės,nes šviesiadėms su tuo bėda bėdelė.O milk atitiko idealiai,pienuko šviesumo wink.gif
Tikrai,labai labai džiaugiuos,kad Jums tiko thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Marla @ 2009 01 08, 21:10)
man milk irgi patiko. tik kad dengiasi kazkaip nelabai. gal kad oda sausa buvo..

o kurią milk bandėt?liquid ar matt?
Turiu ir tą ir tą,mat liquid pagal tekstūrą skalsesnė,labai labai lengvai skirstosi,o matt šiek tiek tirštesnė,todėl jei odelė pasausėjus galėjo būt toks jausmas.
4u.gif
Atsakyti