Įkraunama...
Įkraunama...

Make up store

QUOTE(Saulės-Siela @ 2009 01 08, 22:36)
o kurią milk bandėt?liquid ar matt?
Turiu ir tą ir tą,mat liquid pagal tekstūrą skalsesnė,labai labai lengvai skirstosi,o matt šiek tiek tirštesnė,todėl jei odelė pasausėjus galėjo būt toks jausmas.
4u.gif

Berods buvo liquid. Matt nebandziau, nes ji riebesnei turetu but. eisiu dar karta bandyt, nes man su spalvom irgi amzinos bedos gal sakau siaip ziema, buvo oda kaip popierius, todel nelabai ka supratau. o liquid nekemsa poru?
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2009 01 08, 21:40)
Berods buvo liquid. Matt nebandziau, nes ji riebesnei turetu but. eisiu dar karta bandyt, nes man su spalvom irgi amzinos bedos gal sakau siaip ziema, buvo oda kaip popierius, todel nelabai ka supratau. o liquid nekemsa poru?

Tikrai ne,nors ir yra sudėtyje aliejuko,ji puikiai sudrėkina sausesnę odelę.Grįžta klientės ir perka ir perka ir perka smile.gif
Mano kolegės mamos bendradarbės pagalvojo,kad ji iš kokios sanatorijos gryžo,kad taip pailsėjus atrodo,o ji kaiptik buvo liquid fundation pasidažius.Ji padaro odą labai švyttinčią ir gaivią.
4u.gif
Atsakyti
ACIU SS uz rekomendacijas!!
dabar lieka sulaukti Milk spalvytes matines pudrytes wub.gif
Atsakyti
na ką gi, eisiu bandyt dar karta. dabar intensyvesnius drekiklius naudoju, ziuresiu kaip dengsis. aciu. nes kas del spalvos, tai tikrai ideali.
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 01 08, 21:52)
ACIU SS uz rekomendacijas!!
dabar lieka sulaukti Milk spalvytes matines pudrytes  wub.gif

tikrai nėra už ką. smile.gif
beje,kiek žinau,mergaitės šiandien užsakymą Vilniuje padarė,nes ir mes pritrūkom kreminių pagrindukų po švenčių.Tad manau po kokių 2-3 savaitėlių bus ir MATT milk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2009 01 08, 22:55)
tikrai nėra už ką. smile.gif
beje,kiek žinau,mergaitės šiandien užsakymą Vilniuje padarė,nes ir mes pritrūkom kreminių pagrindukų po švenčių.Tad manau po kokių 2-3 savaitėlių bus ir MATT milk  4u.gif

puiku! bigsmile.gif lauksiu nekantriai!
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2009 01 08, 14:20)
aciu uz komentara, man labai svarbu, kad seseliai nesubyretu  bigsmile.gif  manau eisiu as ir pati paziuresiu, ka ten siulo, nes labai jau graziai ta ju parduotuve atrodo  bigsmile.gif

Aš turiu Eyedust šešėlius, tai man jie nubyra ir po poros valandų ant voko kažkokiais plėmais lieka. Jaučiu jiem reikia naudoti kokį lipnų šešėlių pagrindą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Minx @ 2009 01 08, 22:52)
Aš turiu Eyedust šešėlius, tai man jie nubyra ir po poros valandų ant voko kažkokiais plėmais lieka. Jaučiu jiem reikia naudoti kokį lipnų šešėlių pagrindą  g.gif

nežinau kaip Vilniukyje,bet aš visoms klientėms buvau pasakius,kad eyedustams pagrindas būtinas,jei norit naudot jį kaip šešėlį,kad ir spalva būtų ir laikytusi puikiai.Nes jei dėsite be pagrindo,tai bus tik žvilgesys,pvz po antakiu naudojant vakariniam makiažui.
O šiaip reikia naudot šešėlių pagrindą (eye primer) arba hihg tech lighter,tuomet tikrai nei byra nei plėmais būna.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2009 01 08, 23:57)
nežinau kaip Vilniukyje,bet aš visoms klientėms buvau pasakius,kad eyedustams pagrindas būtinas,jei norit naudot jį kaip šešėlį,kad ir spalva būtų ir laikytusi puikiai.Nes jei dėsite be pagrindo,tai bus tik žvilgesys,pvz po antakiu naudojant vakariniam makiažui.
O šiaip reikia naudot šešėlių pagrindą (eye primer) arba hihg tech lighter,tuomet tikrai nei byra nei plėmais būna.

4u.gif

O kiek kainuoja seseliu pagrindas? man kosmetologe dave meginuka, tai galiu pasakyti, kad skirtumas didziulis, ir geriau jau be pagrindo seseliu nesideti rolleyes.gif
Atsakyti
gal kuri norit matines pudrytes Tender spalvos? man per tamsi doh.gif
siaip pudros nerealios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2009 01 09, 17:51)
O kiek kainuoja seseliu pagrindas? man kosmetologe dave meginuka, tai galiu pasakyti, kad skirtumas didziulis, ir geriau jau be pagrindo seseliu nesideti  rolleyes.gif

55 Lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2009 01 08, 23:57)

4u.gif

Aš visad šešėliams naudoju pagrindą smile.gif. Tik pagrindai buna lipnūs ir ne...tai vat ir galvoju kad eyedustams turbut labiau lipnūs tinka
Atsakyti