Įkraunama...
Įkraunama...

Make up store

QUOTE(Baltija @ 2008 05 22, 08:12)
na va, vakar apsilankiau, bet prieš 22 val. tai Saulės - Sielos neužmačiau lens.gif  biggrin.gif

Spalvų tai tikrai galybė visa, o krempudros atspalvį rastų turbūt net baltas popieriaus lapas  biggrin.gif 

Dar įdomu, ar ten dirbančios konsultantės tokios kaip Sarmoj, kur nesugeba patart ir tinkančio atspalvio parinkt, ar profesionalės?  ax.gif

Vakar mano darbo laikas iki 18 val.buvo.
Visos iš mūsų baigusios ar bebaigiančios medicinos mokslus - kosmetologo specialybę,kurioje praeinamas ir visažas,visos turėjo praktikos šiame darbe kitos be mokslų dar ir kursus visažo baigusios ax.gif
Taip kad drąsiai kreipkitės.
Gaila,kad nepasimatėm Baltija.Norėjau papasakot apie daugybę produktėlių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2008 05 22, 19:49)
Vakar mano darbo laikas iki 18 val.buvo.
Visos iš mūsų baigusios ar bebaigiančios medicinos mokslus - kosmetologo specialybę,kurioje praeinamas ir visažas,visos turėjo praktikos šiame darbe kitos be mokslų dar ir kursus visažo baigusios  ax.gif
Taip kad drąsiai kreipkitės.
Gaila,kad nepasimatėm Baltija.Norėjau papasakot apie daugybę produktėlių  4u.gif

tai akd užeisiu ten visada, kai į Akropoly eisiu, tai manau anksčiau ar vėliau pasimatysim thumbup.gif Vakar sesuo žiūrėjo Balticum "ieškokim geriausio", sakė jus matė ir kad esat visažistė, tai manau drąsiai visos galim eiti ir konsultuotis bigsmile.gif
Atsakyti
as tai niekaip nesuprantu firmos politikos, nera testeriu daug blink.gif o tai kaip pirkejui issirinkti? lietuvoj taip jau iprasta pirkti kate maise doh.gif sarmoj prideta visokiu loreal prausikliu ir kaukiu, o kaip jas isbandyt jei jie indeliu jokiu neduoda? doh.gif mano supratimu lengviausias budas pritraukti vartotoja yra duoti jam ismeginti g.gif
reikia lauzt gamintoja del testeriu, nes ju kitose salyse tikrai yra rolleyes.gif
Atsakyti
aš tai nepabijau atsinešt savo tarą ir prisipilti, ko noriu biggrin.gif
Atsakyti
esme ne bijojime ir nebijojime schmoll.gif as daznai einu i parduotuve net nesuplanavus, tiesiog pro sali suku, tai ko neuzeit. nepriplanuosi kiek ir kada stiklainiu isimest doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 05 23, 09:19)
as tai niekaip nesuprantu firmos politikos, nera testeriu daug blink.gif o tai kaip pirkejui issirinkti? lietuvoj taip jau iprasta pirkti kate maise doh.gif sarmoj prideta visokiu loreal prausikliu ir kaukiu, o kaip jas isbandyt jei jie indeliu jokiu neduoda? doh.gif mano supratimu lengviausias budas pritraukti vartotoja yra duoti jam ismeginti g.gif
reikia lauzt gamintoja del testeriu, nes ju kitose salyse tikrai yra rolleyes.gif

pas mus yra visi testeriai,jei reikia,galime tiesiog ipilt i induka,kad ir prausikliuka.
Papildyta:
QUOTE(Baltija @ 2008 05 23, 09:03)
tai akd užeisiu ten visada, kai į Akropoly eisiu, tai manau anksčiau ar vėliau pasimatysim  thumbup.gif  Vakar sesuo žiūrėjo Balticum "ieškokim geriausio", sakė jus matė ir kad esat visažistė, tai manau drąsiai visos galim eiti ir konsultuotis  bigsmile.gif

ir šiandien rodys,laidoje Aš-Moteris smile.gif

blush2.gif
mane galima lengvai pažint ,su fotoaparatu aš ten,tad dar ir fotografės funkciją atlikau per pristatymą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Švelnutėlė @ 2008 05 21, 19:46)
ačiū 4u.gif būtinai užsuksiu mirksiukas.gif
beje, o tas tušas tikrai tiek daug dalykų blakstienoms daro? ar čia reklama tik tokia ax.gif

Itariu,kad kalbat apie DRAMA mascara,pas mus ji ispirko per bene tris dieneles,taip,jis is tiesu puikus,ilgina,storina,tankina,padaro ryskiu akiu efektuka.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2008 05 27, 17:58)
Itariu,kad kalbat apie DRAMA mascara,pas mus ji ispirko per bene tris dieneles,taip,jis is tiesu puikus,ilgina,storina,tankina,padaro ryskiu akiu efektuka.

4u.gif

tai va kodėl neradau jo doh.gif
Atsakyti
Kaip as klaipedietems pavydziu blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 05 28, 09:46)
tai va kodėl neradau jo  doh.gif

Atvežė tušo wink.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2008 06 04, 10:03)
Atvežė tušo wink.gif

4u.gif

thumbup.gif kaip tik tušo prireikė ax.gif O kokia jo kaina? 4u.gif
Atsakyti
Prieš savaitę apsilankiau ir įsigijau keletą priemonių:
- Sensitive akių tušą, patiko tuo, kad nealergizuoja akių, ir palyginus netepa paakių (nes nuo visų tušų po keletos valandų atrodau kaip panda biggrin.gif ), bet va, nelabai patiko kaip dažo unsure.gif , nes reikia tepti bele kiek sluoksnių ir visvien labai neryškiai padažo g.gif

- Akių pravedimas
user posted image
Vat, to ir nelabai supratau unsure.gif Tepu šlapiu šepetuku, iš pradžių nelabai gražiai užsitepdavo, bet šiandien išbandžiau kitą šepetuką, tai lyg geriau rolleyes.gif , patiko kad tikrai gerai laiko ir spalva nebloga bigsmile.gif

Atsakyti