Įkraunama...
Įkraunama...

Make up store

QUOTE(Baltija @ 2008 06 04, 09:05)
thumbup.gif  kaip tik tušo prireikė  ax.gif  O kokia jo kaina?  4u.gif

DRAMA mascara 65 lt,o yra dar labai mėgstamas long lashes,jo kaina 45 lt wink.gif
Baltija,lauksim tamstelės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(...whatever... @ 2008 06 04, 21:29)
Prieš savaitę apsilankiau ir įsigijau keletą priemonių:
- Sensitive akių tušą, patiko tuo, kad nealergizuoja akių, ir palyginus netepa paakių (nes nuo visų tušų po keletos valandų atrodau kaip panda  biggrin.gif ), bet va, nelabai patiko kaip dažo  unsure.gif , nes reikia tepti bele kiek sluoksnių ir visvien labai neryškiai padažo  g.gif

- Akių pravedimas
user posted image
Vat, to ir nelabai supratau  unsure.gif Tepu šlapiu šepetuku, iš pradžių nelabai gražiai užsitepdavo, bet šiandien išbandžiau kitą šepetuką, tai lyg geriau  rolleyes.gif , patiko kad tikrai gerai laiko ir spalva nebloga bigsmile.gif

pas mus yra CAKE eye liner ir Gel Eyeliner,jei supratau teisingai,tai nusipirkote Cake,taip,ji reikia tepti slapiu sepeteliu,tuomet gausite intensyvuma spalvos.
O Gel eyeliner yra is karto siek tiek dregnas,ir labai paprasta greitai dailia linijyte nubrezt 4u.gif
Atsakyti
O gal yra ir keptu tusu? Cake mascara smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2008 06 05, 19:11)
DRAMA mascara 65 lt,o yra dar labai mėgstamas long lashes,jo kaina 45 lt wink.gif
Baltija,lauksim tamstelės  4u.gif

vakar nusipirkau Long Lashes thumbup.gif šiandien jau išbandžiau, patiko, blakstienos ryyyyškios, ilgos, pariestos, dažo iškart gražiai, nereik laukt, kol sutirštės, žodžiu esu patenkinta wub.gif

Konsultantė buvo labai maloni, labai gražūs maišeliai ir dar čekio įpakavimas koks fainas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 06 06, 11:07)
vakar nusipirkau Long Lashes  thumbup.gif šiandien jau išbandžiau, patiko, blakstienos ryyyyškios, ilgos, pariestos, dažo iškart gražiai, nereik laukt, kol sutirštės, žodžiu esu patenkinta  wub.gif

Konsultantė buvo labai maloni, labai gražūs maišeliai ir dar  čekio įpakavimas koks fainas  wub.gif

nesulipino blakstienu unsure.gif ? ir ar nors kiek patankino rolleyes.gif ?
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 06 06, 12:16)
nesulipino blakstienu unsure.gif ? ir ar nors kiek patankino rolleyes.gif  ?

nesulipino schmoll.gif o tankint tai nelabai tankina ax.gif jis ilginantis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2008 06 05, 19:11)
Baltija,lauksim tamstelės  4u.gif

o mes atrodo 52 Lt mokėjom už Long Lashes:mastau:
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 06 06, 09:07)
vakar nusipirkau Long Lashes  thumbup.gif šiandien jau išbandžiau, patiko, blakstienos ryyyyškios, ilgos, pariestos, dažo iškart gražiai, nereik laukt, kol sutirštės, žodžiu esu patenkinta  wub.gif

Konsultantė buvo labai maloni, labai gražūs maišeliai ir dar  čekio įpakavimas koks fainas  wub.gif

Labai smagu,kad likote patenkinta wink.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 06 07, 12:59)
o mes atrodo 52 Lt mokėjom už Long Lashes:mastau:

Ups,galbut sumaisiau kainytes rasydama. wink.gif
zodziu tusai,nuo 42 iki 65 pas mus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2008 06 05, 18:11)
pas mus yra CAKE eye liner ir Gel Eyeliner,jei supratau teisingai,tai nusipirkote Cake,taip,ji reikia tepti slapiu sepeteliu,tuomet gausite intensyvuma spalvos.
O Gel eyeliner yra is karto siek tiek dregnas,ir labai paprasta greitai dailia linijyte nubrezt  4u.gif

Aha, cake eye liner pas mane

Gal galima plačiau apie šią priemonę? O gal ir pati išbandžius? bigsmile.gif 4u.gif http://www.makeupsto...reatmentmascara
Atsakyti
QUOTE(...whatever... @ 2008 06 09, 22:45)
Aha, cake eye liner pas mane

Gal galima plačiau apie šią priemonę? O gal ir pati išbandžius?  bigsmile.gif  4u.gif http://www.makeupsto...reatmentmascara

Gydantis tušas,dedamas prieš spalvinantį tušą,jis tarsi kondicionierius,pamaitina,apsaugo jei yra naudojamas rietiklis blakstienoms,paskatina blakstienyčių augimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 06 06, 09:07)

Baltija,kaip tušiukas?patinka visdar? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 06 06, 10:07)

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif beveik sugundei, kaip tik reikia tušo dar vieno blush2.gif
beje, kurioje Akriopolio vietoje esat? nes šiandien prabėgom prabėgau, tai neužmačiau blush2.gif
Atsakyti