Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Suomi @ 2008 07 08, 22:57)
Merginos, as vel su savo saulegrazom... blush2.gif  Mama baisiai atkalbineja, sako, ju lapeliai nugeibs be vandens per diena ir neatlaikys. Gal kas zinote, kaip saulegrazos laikosi? Man taip ju norisi, bet dabar abejone pasejo... verysad.gif

kartą ėjau sveikinti jaunavedžių, nešiau saulėgrąžas, rprieš tai tako dar kokias 2 val. be vandens pasinešioti, tai net neapvyto.
o kartą diplomantei nešiau, tai pabuvo valandą ir apgleibo.
vadinasi viskas priklauso nuo šviežumo.

o gal įmanoma kaip nors jas įkomponuoti, kad jos turėtų "drėkinimo sistemą"
aišku priklauso kokia puokštė, kiek tų saulėgrąžų, ar tik keliatas ar vien tik saulėgražos. jei jų tik keliatas, tai tikrai kotus įtaisius į tas menzūrėles ir kitų žiedų kotais "apdėjus" ir padekoravus kotus kokia nors juosta ar kaspinu, turėtų jų nesimatyti, o žiedai išsilaikys.
Atsakyti
yra speciali "ale izoliacija" kitaip vadinasi sodininko juosta, "teipas", ją apviniojus kotą, palaiko augalo drėgmę taip pristabdo vytimą.Jų būna žalios arba baltos spalvos
user posted image
Atsakyti
merginos,gal ir poster_offtopic.gif bet turiu klausima biggrin.gif del pamergiu puoksciu viskas aisku,o kam dar reikia puokste parupinti?ir pirslienei ir svociai?
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2008 07 09, 10:14)
merginos,gal ir  poster_offtopic.gif bet turiu klausima  biggrin.gif del pamergiu puoksciu viskas aisku,o kam dar reikia puokste parupinti?ir pirslienei ir svociai?

cia jau susitarimo reikalas ir ar nori derinti prie savosios ir pamergiu puoksciu, pvz. mano pirsliene pati sau puokste uzsisake smile.gif
Atsakyti
norėčiau pasiteirauti kuo skiriasi piršlienė nuo svočios blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inesak @ 2008 07 09, 08:17)
norėčiau pasiteirauti kuo skiriasi piršlienė nuo svočios blush2.gif  4u.gif

Niekuo doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inesak @ 2008 07 09, 10:17)
norėčiau pasiteirauti kuo skiriasi piršlienė nuo svočios blush2.gif  4u.gif

seniau kai būdavo didelės vestuvės
tai nuo jaunojo pusės būdavo piršlių pora, o nuo jaunosios - svotų

o čia šiaip jaunajai prie kreminės suknelės
user posted image
Atsakyti
QUOTE(reduxe @ 2008 07 09, 12:02)

netiesa mirksiukas.gif plumeria paaiskino mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Plumeria @ 2008 07 09, 12:05)
seniau kai būdavo didelės vestuvės
tai nuo jaunojo pusės būdavo piršlių pora, o nuo jaunosios - svotų

dėkui už paaiškinimą 4u.gif Plumerija, o tu dirbi kažką su dekoravimu 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesak @ 2008 07 09, 11:09)
dėkui už paaiškinimą 4u.gif Plumerija, o tu dirbi kažką su dekoravimu 4u.gif  mirksiukas.gif

schmoll.gif
tik kalną idėjų turiu
Atsakyti
QUOTE(Plumeria @ 2008 07 09, 12:10)
schmoll.gif
tik kalną idėjų turiu

aišku.tai reiktų jau savo įdėjas kažkaip realizuoti thumbup.gif , kad jos neliktų tik įdėjomis.Aš tai karts nuo karto pagalvoju, bet lieki tik svajonės.tai gal kada svajonės pradės pildytis blush2.gif
Atsakyti
na, va, mane skatini,o pati hihihi.gif
o kokios tavo svajonės?
Atsakyti