turėtų būti, tik kaina nežinia kokia
QUOTE(pelytte @ 2008 07 09, 14:41)
ar imanoma ju cia lietuvoi gauti?
arba čia yra Phalaenopsis Mini Mark
yra tinklapis http://www.orchidejos.lt/ gal pas juos užsisakius būtų pigiau, nežinau, paieškojau, ką radau tą įdedu
na, ką prikaupiau jums puokščių, gal kuri ras TĄ SAVĄJĄ
gaudykit

Papildyta:
gaudykit

Papildyta:

Plumeria super nuotarkytes, man jauciu labiausiai tiktu tas geltonos kalijos su
rudomis super puokstele
rudomis super puokstele

Papildyta:

Labai grazios puokstes. As tai sau is tulpiu zadu uzsisakyti. Mano vestuves pavasari, tai manau, kad problemu kilt neturetu.
grazios puoksteles, bet man tai norisi kazko paprasto - pvz pakalnuciu puoksteles, gal tik padekoruotu kotuku kokiais karoliukais ar panasiai
aišku, gražu ir paprasta ir taip "nekalta", bet ... jei vestuvės pakalnučių žydėjimo metu, tai kodėl gi ne, bet jei kitą mėnesį, tai kaip tada? ar vestuves derinti prie pakalnučių, ar rinktis tau patinkančią datą ir ieškotis iš kitokių gėlių - tą, pačią pačiausią
kiekvienam savo, čia mano nuomonė
QUOTE(Plumeria @ 2008 07 09, 09:18)
kartą ėjau sveikinti jaunavedžių, nešiau saulėgrąžas, rprieš tai tako dar kokias 2 val. be vandens pasinešioti, tai net neapvyto.
o kartą diplomantei nešiau, tai pabuvo valandą ir apgleibo.
vadinasi viskas priklauso nuo šviežumo.
o gal įmanoma kaip nors jas įkomponuoti, kad jos turėtų "drėkinimo sistemą"
aišku priklauso kokia puokštė, kiek tų saulėgrąžų, ar tik keliatas ar vien tik saulėgražos. jei jų tik keliatas, tai tikrai kotus įtaisius į tas menzūrėles ir kitų žiedų kotais "apdėjus" ir padekoravus kotus kokia nors juosta ar kaspinu, turėtų jų nesimatyti, o žiedai išsilaikys.
o kartą diplomantei nešiau, tai pabuvo valandą ir apgleibo.
vadinasi viskas priklauso nuo šviežumo.
o gal įmanoma kaip nors jas įkomponuoti, kad jos turėtų "drėkinimo sistemą"
aišku priklauso kokia puokštė, kiek tų saulėgrąžų, ar tik keliatas ar vien tik saulėgražos. jei jų tik keliatas, tai tikrai kotus įtaisius į tas menzūrėles ir kitų žiedų kotais "apdėjus" ir padekoravus kotus kokia nors juosta ar kaspinu, turėtų jų nesimatyti, o žiedai išsilaikys.
Didelis aciu atsakiusioms