Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(rena @ 2008 05 21, 13:26)
o tu ji irgi mirkai, kaip ir phalikus ar ne g.gif

Aga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerincioji @ 2008 05 21, 13:49)

dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 21, 14:01)

niu as tiksliai nezinau ar teisingai darau,bet pas mane jos auga zievese kaip ir phalikai,tai ir mirkau ax.gif Manau kad taip daugiau isigeria vandenelio, o jos nemegsta isdziuti g.gif
Atsakyti
šiandien pas mus vienoje parduotuvėje nužydėjusios orchidėjos buvo po 10 lt smile.gif pagriebiau vieną - dabar ieškau info apie ją - Cambria smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2008 05 21, 14:53)
šiandien pas mus vienoje parduotuvėje nužydėjusios orchidėjos buvo po 10 lt smile.gif pagriebiau vieną - dabar ieškau info apie ją - Cambria smile.gif

tai dar ieskok ir "odontoglossum" nes tai vienas ir tas pats mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangora @ 2008 05 21, 00:13)
gal kuri galit pasiulyti ideju kaip ta neisvaizdu plastikini orchidejos vazona uzmaskuoti kad ir laistyti butu gerai ir taip neisvirstu ( mano jau pora kart ant zemes buvo prigulusi) su stikliniu didesniu indu maciau jau bet ir kaina jo turetu buti nemaza gal kuri kaip pigiau sugalvojote kad ir stabiliau paciai gelytei butu ir graziau ( juk vietoj dvieju stikliniu vazu nauja orchideja beveik isiena )

Klaipedoje ir Gargzduose,stikliniai spalvoti vazoneliai pas"SENELIUS",kainuoja nuo 22 ir daugiau litu,bet labai jau grazus thumbup.gif
Papildyta:
g.gif

[color=blue-->
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 05 21, 10:0
Klausimas - o trąšas jus į vandenį įpylate ir tada orches sdtatote ar tiesiog laistote su trąšom? g.gif

[color=blue)
Merga [/color]- tą kur įdėjau sveikinimui - tai ne mano  lotuliukas.gif , internete jums suradau  mirksiukas.gif 

O štai mano vakar pirkta

[attachmentid=143709]

Čia mano pačios pražydo - kelmelis persiskyrė į du, ir žiūriu ir kitas jau leidžia žiedą  thumbup.gif

[attachmentid=143710]

O čia mano penkios orchės išsirikiavusios, vakar kaip tik gavo "maistelio" ir atgal į stiklainiukus... Toks būdas žiūriu joms tiko, lapelius leidžia...
[attachmentid=143711]

Ssveikinu.Turi nuostabu orchidariuma thumbup.gif .Gelytes tai superines thumbup.gif .As asmeniskai savo orchytes tresiu kai darau karsta dusa.Ispradziu dusas,o gale tresimas.Maniskei(kita issinese anyta verysad.gif ,jai labai patiko) laabai patinka stiebias kaip isprotejus
Atsakyti
QUOTE(Kerincioji @ 2008 05 21, 14:38)
tai dar ieskok ir "odontoglossum" nes tai vienas ir tas pats  mirksiukas.gif

ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 05 21, 16:25)
Maniskei(kita issinese anyta verysad.gif ,jai labai patiko) laabai patinka stiebias kaip isprotejus

tai kam atidavei g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 21, 16:48)
tai kam atidavei g.gif

Aha,tipo manes kas klause g.gif kol tvirtinau projektus,mano "mylima Anyta"ja issivilko ir neatiduoda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 21, 16:48)
tai kam atidavei g.gif

Aha,tipo manes kas klause g.gif kol tvirtinau projektus,mano "mylima Anyta"ja issivilko ir neatiduoda verysad.gif
Papildyta:
Uztat is pasiutimo nelauksiu ne sestadienio,o nuvarysiu i Ermitaza ir nusipirksiu sau dar grazesne ir rakinsiu savo kambari thumbup.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
tai va gavau atsakyma del cycnodes kurios noreciau, sako kad dar visai negreitai bus, nes dabar jos auga verysad.gif
Atsakyti
Skaiciau RS apie masdevallia prieziura, ten raso, kad joms purskimas netinka, ji vesiamege, megsta pavesy, salta vandenuka, ir nemegsta pradziuti. Pats tinkamiausias laikas ja laikyti lauke.
Atsakyti