Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Vilmonas @ 2008 05 21, 18:04)
Skaiciau RS apie masdevallia prieziura, ten raso, kad joms purskimas netinka, ji vesiamege, megsta pavesy, salta vandenuka, ir nemegsta pradziuti. Pats tinkamiausias laikas ja laikyti lauke.

oi as apie jas jau tiek prisiskaicius, tik dabar kai jau turiu realiai, tai noris paklaust zmogaus kas irgi realiai ja priziuri biggrin.gif

Merga, bet tavo anyta, kaip savivaliauja doh.gif nusprogciau is pykcio jai maniske taip pasielgtu gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 05 21, 16:14)
Aha,tipo manes kas klause g.gif kol tvirtinau projektus,mano "mylima Anyta"ja issivilko ir neatiduoda verysad.gif

Nu jau tos anytos gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif umn.gif O pas man aktyvūs palangės žydėjimas,vėliau idėsiu pasigirti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2008 05 21, 18:26)
Nu jau tos anytos gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  umn.gif O pas man aktyvūs palangės žydėjimas,vėliau idėsiu pasigirti wub.gif

Tai dar aciu dievui,kad priesais esanciam name gyvena tongue.gif ,o jei gyventu su manim,tai.... cool.gif

Gelytes taip ir nesuspejau nusipirkti verysad.gif .Mano bendrijos zmones eina ir eina.Noriu jiems pabaigti dokumentus tvarkyti,o jau ryoj- vacation1.gif vacation4.gif sokiai.gif assa.gif flirt.gif net dvi dienas pasidarysiu ATOSTOGUTai tad sturmuosiu visas geliu parduotuves iseiles.Ir MB-TAM PRITARE.Vienu zodziu,panos Lietuvoj prasides lietus ir vietoje petuniju zydes orchytes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerincioji @ 2008 05 21, 15:38)
tai dar ieskok ir "odontoglossum" nes tai vienas ir tas pats  mirksiukas.gif

Netiesa kad tai tas pats.
Cambria is a commercial name for Intergeneric hybrids of Odontoglossum, Oncidium, Miltonia, Cochlioda Lindl. and Brassia.
Atsakyti
o pas mane nera silto vandens doh.gif mad.gif protest.gif
net neyspejo kiaules, ir nezn kiek laiko cia verysad.gif
net tik pati vargstu su prausimusi, bet ir orchems duso negaliu padaryt cry.gif bicycle.gif
Atsakyti
QUOTE(Angelic @ 2008 05 21, 21:23)
Cambria is a commercial name for Intergeneric hybrids of Odontoglossum, Oncidium, Miltonia, Cochlioda Lindl. and Brassia.

o čia tikra cambria ar odontoglossum http://public.fotki....a/imgp2858.html ? Ar dar koks čia pavadinimas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunytė kaip gėlytė :): 21 gegužės 2008 - 20:34
smile.gif+2008 05 21, 21:33-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 05 21, 21:33)
o čia tikra cambria ar odontoglossum http://public.fotki....a/imgp2858.html ? Ar dar koks čia pavadinimas?

Tokios orchidejos kaip Cambria nera. Tai supaprastintas skirtingu hibridu pavadinimas, kuri naudoja prekeiviai, kad perdaug sau nesukt galvos.
Jusiske panasi i Colmanara - miltonia, odontoglosum ir oncidium hibrida. Tiksliau tikrai nepasakysiu.
Jei augalas turi kortele, tai galite bandyt ieskot augintojo saite tikslesnio pavadinimo.
Jei netycia dalinsite augaliuka, labai noreciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Angelic @ 2008 05 21, 21:43)
Tokios orchidejos kaip Cambria nera. Tai supaprastintas skirtingu hibridu pavadinimas, kuri naudoja prekeiviai, kad perdaug sau nesukt galvos.
Jusiske panasi i Colmanara - miltonia, odontoglosum ir oncidium hibrida. Tiksliau tikrai nepasakysiu.
Jei augalas turi kortele, tai galite bandyt ieskot augintojo saite tikslesnio pavadinimo.
Jei netycia dalinsite augaliuka, labai noreciau  blush2.gif

pažiūrėsim smile.gif bet iki dalinimo dar labai tooooli g.gif užtat šaknytes leidžia kaip išprotėjus smile.gif
Papildyta:
Ačiū tau, Angelic, už patarimą,kaip ieškot pavadinimo mirksiukas.gif
Atsakyti

QUOTE(Angelic @ 2008 05 21, 20:23)

Ojetau, jau geriau Cambria. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmonas @ 2008 05 21, 18:04)
Skaiciau RS apie masdevallia prieziura, ten raso, kad joms purskimas netinka, ji vesiamege, megsta pavesy, salta vandenuka, ir nemegsta pradziuti. Pats tinkamiausias laikas ja laikyti lauke.

As tai lauke negaliu laikyti schmoll.gif Manau maximum po 2 dienu jos nebeliktu schmoll.gif O stiklintam balkone jai perkarsta.
O kodel purksti negalima?
Atsakyti
na jus man pasejote abejoniu del to ruso g.gif o ar ziurejote kokias gelytes uzsakines skm? Tikros grozybes ax.gif
Atsakyti
Mano rutų darželis(dalis jo,viskas netilpo į kadra)
user posted image
O čia labai kvepiantis iš serijos atspek kas:
user posted image
wub.gif
Atsakyti