Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Kerincioji @ 2008 05 24, 11:10)
maciau tokiu Ermitaze  ax.gif  man panasus i oncidiuma,bet tikriausiai kazkoks hibridas. Jis dar ir kazkoki keista kvapa turi,man nepatiko  schmoll.gif

gerai, kad per monitoriu neina uzuost lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2008 05 21, 22:29)
Mano rutų darželis(dalis jo,viskas netilpo į kadra)

Nu, jau tas tavo rutu darzelis tikrai fantastiskai atrodo wub.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif 4u.gif

Sveikos merginos.Stai ir as isilindau.Tos kelios kelios dienos(atseit) atostogu,virto tikru pragaru,kuris dar ir dabar nesimto . blush2.gif

Per pora dienu,kol buvau uzsiiemusi darbais,pradejo miriotis,mano pirmojo Faliuko ziedkotis,o ant jo juk yra du pumpuriukai,kurie iki tol graziai po truputi augo mega_shok.gif scare.gif cry.gif

Nmuose turiu dar dvi gyventojas,kurios praskaidrina liudna nuotaika.viena zydinti,o kita yra su pumpurais,tad tikiuosi,kad per dideli savo rupestinguma nenudaigociau ir ju doh.gif
O svarbiausias topas -tai mano internetas,kuris kimba kaip isprotejes ir net mailo nebegaliu issiusti schmoll.gif gun_rifle.gif .Tai va tokios mano naujienos
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 23, 19:33)
as neatsispyriau ir uz 22lt pagriebiau ax.gif
siaip griebiau dvi biggrin.gif
user posted image

Sveikinu su palangiu gyventoju pagausejimu 4u.gif
Atsakyti
merga, aciu, o po juodo periodo ateina baltas 4u.gif
Atsakyti
Rena, kokios gražios gėlytės bigsmile.gif Aš irgi tokių norėčiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 24, 22:06)
merga, aciu, o po juodo periodo ateina baltas 4u.gif

Dekui uz paguoda 4u.gif ,bet jau ta depresuche taip uzpuole,kad ja kur devynios,o dar mano popinta geliuke eksperimentu neatlaike----reikia ir man ir mano kvietkom vienom nuo kitu pailseti jauciu. doh.gif

Laukiu kol naujoji mano gyventoja pumpurus prades skleisti bigsmile.gif ...
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 05 25, 09:53)
Dekui uz paguoda  4u.gif ,bet jau ta depresuche taip uzpuole,kad ja kur devynios,o dar mano popinta geliuke eksperimentu neatlaike----reikia ir man ir mano kvietkom vienom nuo kitu pailseti jauciu. doh.gif

Laukiu kol naujoji mano gyventoja pumpurus prades skleisti bigsmile.gif ...

Ir kokius gi eksperimentus darei su savo orchyte? smile.gif
Atsakyti
Kalipedos "Akropolyje" naujas orchyciu uzvezimas,tad jei kuri sugalvosite KLP pasisveciuoti,uzsukite.(vakar vakare buvau Akropolyje) laugh.gif
Papildyta:
smile.gif+2008 05 25, 09:56-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 05 25, 09:56)
Ir kokius gi eksperimentus darei su savo orchyte?  smile.gif

...Ir persodinau,ir dusus dariau,galiausiai tresiau.Matyt mano "dukrikei"viso to buvo per daug g.gif
Papildyta:
O gal mano geliukei ir depresija,kad ja tskyre nuo driauges anyta!!!! g.gif huh.gif
Atsakyti
Merginos, gal buvot kuri Botanikos sode parodoje kambarinių gėlių ir orchidėjų? (vakar - šiandien) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zaka @ 2008 05 25, 07:05)
Merginos, gal buvot kuri Botanikos sode parodoje kambarinių gėlių ir orchidėjų? (vakar - šiandien) ax.gif

labai noriu ten nuvykt, bet matyt, kad neteks verysad.gif
Atsakyti
Tai kodėl? Laiko juk dar yra..
Atsakyti
QUOTE(zaka @ 2008 05 25, 07:28)
Tai kodėl? Laiko juk dar yra..

nera kas nuveza, o pati vaziuot tingiu blush2.gif su autobusais maltis nepatinka schmoll.gif draugas kategoriskai atsisake mane ten nuvezti verysad.gif
Atsakyti