Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Lietus @ 2008 05 25, 18:05)
O nereikia klausyti,ką kalba kiti,reikia pačiam pamatyti.Aš buvau parodoje.Ir sakyti,kad nieko gero ,negaliu.Gero jau tai,kad tokios parodos vyksta.Juk kažkas jas organuzuoja,tai  irgi yra darbas,kuris savaime nepasidaro.Plepate čia visos auginančios gėles,o kodėl nedalyvaujate?Tada ir galėsite sakyti kas gero ar negero.Kritikuoti visada lengviausia. Bet ne tik kritikuojančių yra,bet ir gudraujančių,kaip sanpaulininkė Rima.
Paroda  graži.Daug augalų surinkta ypač sukulentų ir kaktusų.Sanpaulijų ne tiek daug,bet  visvien žiedų įvairovė,spalvos atrodo įspudingai.
Pagarba organizatoriams ir linkiu ateityje išlaikyti šį puikų sumanymą,kad tai taptų tradicija.

As ir su tavim drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietus @ 2008 05 25, 19:05)
O nereikia klausyti,ką kalba kiti,reikia pačiam pamatyti.Aš buvau parodoje.Ir sakyti,kad nieko gero ,negaliu.Gero jau tai,kad tokios parodos vyksta.Juk kažkas jas organuzuoja,tai  irgi yra darbas,kuris savaime nepasidaro.Plepate čia visos auginančios gėles,o kodėl nedalyvaujate?Tada ir galėsite sakyti kas gero ar negero.Kritikuoti visada lengviausia. Bet ne tik kritikuojančių yra,bet ir gudraujančių,kaip sanpaulininkė Rima.
Paroda  graži.Daug augalų surinkta ypač sukulentų ir kaktusų.Sanpaulijų ne tiek daug,bet  visvien žiedų įvairovė,spalvos atrodo įspudingai.
Pagarba organizatoriams ir linkiu ateityje išlaikyti šį puikų sumanymą,kad tai taptų tradicija.

na augint tai auginame, bet juk niekam neidomios salotos be ziedu (bent jau pas mane) g.gif o kartais ir seiminynes aplinkybes neleidzia schmoll.gif
tikrai nieko pries neturiu del parodos, visada uz, tik kad kartais kiti nesupranta, kad tai surinkti augalikai is cia LT auginanciu seimininkiu(-u) ir tikisi matyt kazko grandiozisko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 25 gegužės 2008 - 20:21
Na pvz aš neturiu mašiniuko,negalių nuvažiuoti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2008 05 25, 21:23)
Na pvz aš neturiu mašiniuko,negalių nuvažiuoti. ax.gif

as tai nei masinkos, nei vairuoju ir dar neturiu kur palikt savo gruzo 14-mecio schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 25 gegužės 2008 - 20:34
QUOTE(rena @ 2008 05 25, 21:34)
as tai nei masinkos, nei vairuoju ir dar neturiu kur palikt savo gruzo 14-mecio schmoll.gif

O as turiu ir masina,ir vairuoju,ir paaugly,bet,kad si savaitgali mano MB turejo laisvadienius,tai masiniuka maciau ...kaip savo ausis verysad.gif g.gif lotuliukas.gif Ir apie jokias parodas ne kalbu negalejo buti,juolab apie orchytes. doh.gif Ir taip jau gailisi,kad leido parsivesti kokia grazia,o as parsitempiau-2.Na kokia gi orchyte gali buti negrazi? blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 05 25, 21:43)
Na kokia gi orchyte gali buti negrazi? blush2.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif

bliamba, o man jauciu ta kur zydi jau metus, visdelto reiks traukt lauk doh.gif nes viedai siandien jau apvyto cry.gif reiks jauciu tuos ziedynus kirpt ir i vaza kist unsure.gif nu kaip gaila, o ji vis ir toliau tuos ziedstiebius augina, net nzn kiek jau ju ir priauginus buvo bigsmile.gif

o vat su Vanda, kaip su kokiu kudykiu blush2.gif nu kazkaip vis baugu man su ja ir vis mintys sukas, gal parduot g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 25, 20:58)
drinks_cheers.gif
bliamba, o man jauciu ta kur zydi jau metus, visdelto reiks traukt lauk doh.gif nes viedai siandien jau apvyto cry.gif reiks jauciu tuos ziedynus kirpt ir i vaza kist unsure.gif nu kaip gaila, o ji vis ir toliau tuos ziedstiebius augina, net nzn kiek jau ju ir priauginus buvo bigsmile.gif

o vat su Vanda, kaip su kokiu kudykiu blush2.gif nu kazkaip vis baugu man su ja ir vis mintys sukas, gal parduot g.gif

Jei galvosi parduot, parduok man blush2.gif bigsmile.gif

O kas tai tavo orchytei negerai, kad trauksi lauk g.gif
Atsakyti
[/quote]

Aha,vat ir as noriu paklausti,kas tavo gelytei negerai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lucky @ 2008 05 25, 22:00)
Jei galvosi parduot, parduok man blush2.gif  bigsmile.gif

siaip jei pardavinesiu tai greiciausia rudeniop, nes rudeniui nusimato operacijos, o potp puse metu gipsai, tai man bus jauciu ne iki Vandos ir namie juk nebusiu ilga laika, o MB neziures, o i ligonine juk nesivesiu vandos lotuliukas.gif ir siaip reiks aplink vaika sokinet doh.gif
tai jua tave jei ka turesiu omeny, tikiuosi as jos nenumarinsiu iki to laiko blush2.gif

na pati nesuprantu, saknys naujos auga graziausiai, orines, bet lapai apvyte ir ziedai nuleipo, tai ciuju bus viduj saknys g.gif gal koks puvekas isimetes g.gif viduj neina matyt, nes vazoncikas tai neskaidrus doh.gif su tokiu pirkau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 25 gegužės 2008 - 21:07
QUOTE(rena @ 2008 05 25, 21:06)
siaip jei pardavinesiu tai greiciausia rudeniop, nes rudeniui nusimato operacijos, o potp puse metu gipsai, tai man bus jauciu ne iki Vandos ir namie juk nebusiu ilga laika, o MB neziures, o i ligonine juk nesivesiu vandos lotuliukas.gif ir siaip reiks aplink vaika sokinet doh.gif
tai jua tave jei ka turesiu omeny, tikiuosi as jos nenumarinsiu iki to laiko blush2.gif

na pati nesuprantu, saknys naujos auga graziausiai, orines, bet lapai apvyte ir ziedai nuleipo, tai ciuju bus viduj saknys  g.gif gal koks puvekas isimetes g.gif viduj neina matyt, nes vazoncikas tai neskaidrus doh.gif su tokiu pirkau verysad.gif

Tai prasom graziai priziuret mano gelyte ax.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Gaila verysad.gif , gali but, kad papuvo unsure.gif Nu bet tikekimes, kad vis tik nieko baisaus.

O as s ta savo nelaiminga Cambria vargstu, kur cia guodziausi 100 kartu doh.gif . Ir toliau ji man gelsta po truputi, tuoj nebeliks lapu sveiku ant jos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lucky @ 2008 05 25, 22:17)
O as s ta savo nelaiminga Cambria vargstu, kur cia guodziausi 100 kartu doh.gif . Ir toliau ji man gelsta po truputi, tuoj nebeliks lapu sveiku ant jos verysad.gif

O gal tavo geliukas dabar turi "atostogas',niu tipo ilisisi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 05 25, 21:20)
O gal tavo geliukas dabar turi "atostogas',niu tipo ilisisi? g.gif

Nesuprantu as jos doh.gif . @ turiu, tai su viena viskas normaliai, o su sita mistika. Aj, zodziu.....
Atsakyti