Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Kotita @ 2008 05 27, 20:14)
as va paliejau savo taip nemazai, tai rasa atsirado, bet tokia vargana visgi  ax.gif
o lieju tai i savaite karta virintu vandeniu (kambario temperaturos)  ax.gif

o kam tu virintu vandeniu jas laistai g.gif

gotte, nu kaip graziai auga tavo geliuka thumbup.gif saunuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 28, 10:54)
o kam tu virintu vandeniu jas laistai g.gif
gotte, nu kaip graziai auga tavo geliuka thumbup.gif saunuole thumbup.gif

seip as irgi skaiciau kad mirkyti orche geriau virintame vandenyje, nes nuo vandens is krano pradeda kauptis druskos zemeje, galima dusa tik daryti kad vanduo perbegtu per zeme , bet nemirkyti, bet as taip nedarau hihihi.gif nes tingiu virinti ,tfu tfu tfu kol kas viskas gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 05 27, 22:56)
Tai vadinasi buvai uz kiniga-nuodemklausi  lotuliukas.gif, o atgaila kokia skyrei? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

na tigi minejau, kad balta phalika tures pirkti ax.gif

QUOTE(Taniushka @ 2008 05 27, 22:58)
cia klausimas ne i tema bet labai idomu kaip cia verciasi MB?  biggrin.gif  supratau kad kalba apie vyrus bet kaip teisingai, as vis galvojau galvojau ir niekaip nesugalvojau  biggrin.gif

MB- mano brangusis
o maniskis tai isverte mano briedis lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rasiux000 @ 2008 05 27, 23:15)
Sveikutes  4u.gif  O stai ir mano naujoke  ax.gif Turiu jau 12 orchideju  ax.gif  Susirgau orchideju liga  doh.gif  Ir kita savaite dar viena pasieks mano namus  bigsmile.gif

lb grazi spalva wub.gif

QUOTE(merga @ 2008 05 27, 23:24)
Klausot,panieckos,KKAVKA,kazka minejo,kad kazkuom rekia laistyti vazoniukus,kad dingtu samanos!Prasom pakomentuoti issamiau,laukiu veizolus isputusi(paciai aktualu) blush2.gif

as tai sumazinau biski dregmes, na laistyt pradejau recau, tai tos samanos nedingo, bet ir nedaugejo schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 28, 11:23)

MB- mano brangusis
o maniskis tai isverte mano briedis lotuliukas.gif

thumbup.gif kai geras tai mano brangusis o kai blogas tai mano briedis
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2008 05 28, 11:39)
As galiu patarti, remdamasi savo patirtimi  ax.gif  Pirmaji labai samanota falenopsi parsinesiau pries pora men. Visas orchytes karta per savaite kisu i karsta dusa, o po to dar pamirkau trasuotame vandenyje. Tai jau po poros tokiu palaistymu ir vazonelio samanos dingo  blink.gif  Manau, kad jas labiau veikia karstas vanduo nei trasos ir butent karstas vanduo bus jas isnaikines  rolleyes.gif

Ta pati vakar padariau su nauja gyventoja, kurios vazonikas irgi buvo gerokai samanotas. Po tokio duso ju liko zymiai zymiai maziau. Bet reikia purksti karsta vandeni, o ne siaip drungna. Ir srove nukreipti kuo arciau zemiu. Po to vel kilsteli, kad lapai laistytusi, ir vel arciau zemiau ir t.t. - taip ir keitalioji  ax.gif

vat as ir manau, kad karstas dusas daug geru savbiu turi drinks_cheers.gif man ne tik, kad samanu sumazejo, bet ir tokiu baltu vabaliuku buvo asirade substrate, tai ir jie dingo biggrin.gif thumbup.gif

QUOTE(Taniushka @ 2008 05 28, 12:05)
seip as irgi skaiciau kad mirkyti orche geriau virintame vandenyje, nes nuo vandens is krano pradeda kauptis druskos zemeje, galima dusa tik daryti kad vanduo perbegtu per zeme , bet nemirkyti, bet as taip nedarau  hihihi.gif nes tingiu virinti ,tfu tfu tfu kol kas viskas gerai biggrin.gif

na vat ir as tingiu zaisti su virintu vandeniu, na ir tu geliu pas mane per nama susikaupia, tai kazkaip jei kiekvienai virinti doh.gif tai oho, kiek elektros reik isvaryt unsure.gif

QUOTE(Taniushka @ 2008 05 28, 12:30)
thumbup.gif  kai geras tai mano brangusis o kai blogas tai mano briedis

kai itaisysi ragus, tai bus briedis lotuliukas.gif
Atsakyti
blink.gif tikiuosi niekada neprireiks ragu taisyti
Atsakyti
tiesa, o as juk vakar isemiau saviske (phalika) su nuvytusiais ziedais is substrato ir kaaaa doh.gif visos saknys beveik supuvusios tik orines tokios puse velnio, net karpyt nieko nereikejo schmoll.gif tik ziedkocius verysad.gif patupdziau i reanimatoriu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 28, 11:58)
tiesa, o as juk vakar isemiau saviske (phalika) su nuvytusiais ziedais is substrato ir kaaaa doh.gif visos saknys beveik supuvusios tik orines tokios puse velnio, net karpyt nieko nereikejo schmoll.gif tik ziedkocius verysad.gif patupdziau i reanimatoriu rolleyes.gif

o as savo su dviem saknim is reanimatoriaus isemiau, ziuriu dar 3-cias auga, bet visvien kazkaip ji man nelabai patinka, reanimatoriuje jau nebuvo prasmes laikyti nes ten tik dregna buvo ir temperatura gal kokiu laipsiu didesne nei kambaryje, tai galvoju gal jau ir kambario temperaturoje bus gerai, o jei lemta jai numirti tai manau kad numirs neskaitant visu mano pastangu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2008 05 28, 13:06)
o as savo su dviem saknim is reanimatoriaus isemiau, ziuriu dar 3-cias auga, bet visvien kazkaip ji man nelabai patinka, reanimatoriuje jau nebuvo prasmes laikyti nes ten tik dregna buvo ir temperatura gal kokiu laipsiu didesne nei kambaryje, tai galvoju gal jau ir kambario temperaturoje bus gerai, o jei lemta jai numirti tai manau kad numirs neskaitant visu mano pastangu  biggrin.gif

tai kaip tu ja dabar laikai g.gif isodinai ar siaip paguldzius g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 28, 12:14)
tai kaip tu ja dabar laikai g.gif isodinai ar siaip paguldzius g.gif

pasodinau i kiminus
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2008 05 28, 07:42)
Prisijuokiau  biggrin.gif  mersedez benz
12 orchideju  4u.gif  sveikinu smile.gif o as jau turiu 6, bet jeigu taip ir toliau vargses pasitaikis tai jauciu turesiu daugiau... o MB  hihihi.gif jau nieko nesako kad visos palanges uzstatytos geliu, zino kad tai mano silpnybe tai ir taikosi, nes juk jos stovi jo valgyti nepraso tai jam gerai ir man irgi  biggrin.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Geras čia su tuo MB.Bet jus ir pavarot,biski praleidi ir garantuota pora valandu skaitymo unsure.gif Suskaičiavau idomumo dėlei savo plantacija doh.gif doh.gif 27 kvietkai wub.gif wub.gif Gera vyra turiu,ne murmur.Ir dar naujas tysiu namo. rolleyes.gif Reik sustoti devil.gif Ne vakar tokia fainuole maximoj nužiurėjau doh.gif
Atsakyti
kilka ir kur tu jas visas sukisi biggrin.gif
Atsakyti