Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(rena @ 2008 05 28, 12:56)
kilka ir kur tu jas visas sukisi biggrin.gif

rolleyes.gif mastau.gif mastau.gif Na man pačiai mistika,nes turiu tik 2 palanges.Jos ten su kaktusais gyvena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2008 05 28, 13:58)
rolleyes.gif  mastau.gif  mastau.gif Na man pačiai mistika,nes turiu tik 2 palanges.Jos ten su kaktusais gyvena biggrin.gif

pas mane tai 7 palanges, bet matai ne visos tinka joms auginti, siaip siuo metu a jau po biski jas traukiu nuo palangiu, kai kurias i lauka gabensiu ax.gif pas amne dar sanpaulijos nemazai uzima vietos, o kai jos paaugs kur tada reiks kisti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2008 05 28, 12:58)
rolleyes.gif  mastau.gif  mastau.gif Na man pačiai mistika,nes turiu tik 2 palanges.Jos ten su kaktusais gyvena biggrin.gif

doh.gif dar ir su kaktusais .... kiek daug thumbup.gif na as dar turiu laisvo ploto ant palangiu mama juokiasi ka darysiu kai baigsis vieta.... klausia ant grindu statysiu? bet neee ant grindu vaikas sliauzioja suvalgys biggrin.gif tai jauciu teks sustoti tada, bet jei mano valia ir jeigu geles augtu tamsoi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tai jauciu ir i spinta ideciau ir vonioj viena vieta toki laaabai gera turiu, bet is vienos puses gerai kad neauga tamsoi
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 28, 13:02)
pas mane tai 7 palanges, bet matai ne visos tinka joms auginti, siaip siuo metu a jau po biski jas traukiu nuo palangiu, kai kurias i lauka gabensiu ax.gif pas amne dar sanpaulijos nemazai uzima vietos, o kai jos paaugs kur tada reiks kisti doh.gif

Kažkas yra pasakes kad po kaktusu ateina eilė orchems,kaktusus auginau 10 metu,tik poto pasiryžau nusipirkti pirmaja (ATA),nuo to ir prasidejo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2008 05 28, 13:04)
Kažkas yra pasakes kad po kaktusu ateina eilė orchems,kaktusus auginau 10 metu,tik poto pasiryžau nusipirkti pirmaja (ATA),nuo to ir prasidejo unsure.gif

drinks_cheers.gif as irgi megstu kaktusus, bet dabar labiau vilioja orches
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2008 05 28, 14:04)
doh.gif dar ir su kaktusais .... kiek daug  thumbup.gif  na as dar turiu laisvo ploto ant palangiu mama juokiasi ka darysiu kai baigsis vieta.... klausia ant grindu statysiu? bet neee ant grindu vaikas sliauzioja suvalgys biggrin.gif tai jauciu teks sustoti tada, bet jei mano valia ir jeigu geles augtu tamsoi  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  tai jauciu ir i spinta ideciau ir vonioj viena vieta toki laaabai gera turiu, bet is vienos puses gerai kad neauga tamsoi

o pas mane irgi vietkos ant grindu stovi, tai kai mazius sliauziojo, tai as ju ir netraukiau, tik aisku biski pavargau, kol ismokiau, kad prie geliu lysti negalima, bet dabar uztai ramu, tik vat kai atvaro kokie sveciai su vaikuciais tai tada tai problemsas doh.gif ir didzioji orche pas mane ant grindu stovi, ant palanges ji nelabai ir telpa tongue.gif
Atsakyti
user posted image
va kaip dabar atrodo mano orchideja kuria istraukiau is reanimacijos. i stikline vaza idetas plastikinis permatomas indelis, kuriam nukirpau dugna, bet taip nukirpau kad kiminai nekristu is jo, o apacioje keramzintas ir vanduo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2008 05 28, 13:10)
drinks_cheers.gif  as irgi megstu kaktusus, bet dabar labiau vilioja orches

Tai vat pradžia ir buvo kaktusai,vat neseniai labai faina kruma išmečiau,nesuprantu kaip bet visas vidus išpuvo verysad.gif doh.gif ,tai pora vaikiuku nupešiau,tskant atsišviežinsiu.Dabar gal 10 kaktusu gyvena balkone su cimbu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2008 05 28, 14:13)
va kaip dabar atrodo mano orchideja kuria istraukiau is reanimacijos. i stikline vaza idetas plastikinis permatomas indelis, kuriam nukirpau dugna, bet taip nukirpau kad kiminai nekristu is jo, o apacioje keramzintas ir vanduo  biggrin.gif

visai gerai atrodo bigsmile.gif thumbup.gif dar i maisa gali laisvai ikist i silumos gautu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2008 05 28, 13:13)
user posted image
va kaip dabar atrodo mano orchideja kuria istraukiau is reanimacijos. i stikline vaza idetas plastikinis permatomas indelis, kuriam nukirpau dugna, bet taip nukirpau kad kiminai nekristu is jo, o apacioje keramzintas ir vanduo  biggrin.gif

thumbup.gif Gerai čia sumastei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 28, 13:12)
o pas mane irgi vietkos ant grindu stovi, tai kai mazius sliauziojo, tai as ju ir netraukiau, tik aisku biski pavargau, kol ismokiau, kad prie geliu lysti negalima, bet dabar uztai ramu, tik vat kai atvaro kokie sveciai su vaikuciais tai tada tai problemsas doh.gif ir didzioji orche pas mane ant grindu stovi, ant palanges ji nelabai ir telpa tongue.gif

maniske pinigu medziui nudraske 3 sakas tai as daugiau kol kas nepraktikuosiu su gelem ant grindu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2008 05 28, 14:17)
maniske pinigu medziui nudraske 3 sakas tai as daugiau kol kas nepraktikuosiu su gelem ant grindu  biggrin.gif

pas mane kai kambarys 46 kvadratai, tai kazkaip tos geles ant grindu nelabai aktualiai atrode, buvo kur pasilakstyt biggrin.gif
Atsakyti