QUOTE(rena @ 2008 05 28, 12:56)
QUOTE(kilka @ 2008 05 28, 13:58)
pas mane tai 7 palanges, bet matai ne visos tinka joms auginti, siaip siuo metu a jau po biski jas traukiu nuo palangiu, kai kurias i lauka gabensiu
QUOTE(kilka @ 2008 05 28, 12:58)
QUOTE(rena @ 2008 05 28, 13:02)
pas mane tai 7 palanges, bet matai ne visos tinka joms auginti, siaip siuo metu a jau po biski jas traukiu nuo palangiu, kai kurias i lauka gabensiu
pas amne dar sanpaulijos nemazai uzima vietos, o kai jos paaugs kur tada reiks kisti 
Kažkas yra pasakes kad po kaktusu ateina eilė orchems,kaktusus auginau 10 metu,tik poto pasiryžau nusipirkti pirmaja (ATA),nuo to ir prasidejo
QUOTE(kilka @ 2008 05 28, 13:04)
Kažkas yra pasakes kad po kaktusu ateina eilė orchems,kaktusus auginau 10 metu,tik poto pasiryžau nusipirkti pirmaja (ATA),nuo to ir prasidejo 
QUOTE(Taniushka @ 2008 05 28, 14:04)
o pas mane irgi vietkos ant grindu stovi, tai kai mazius sliauziojo, tai as ju ir netraukiau, tik aisku biski pavargau, kol ismokiau, kad prie geliu lysti negalima, bet dabar uztai ramu, tik vat kai atvaro kokie sveciai su vaikuciais tai tada tai problemsas
QUOTE(Taniushka @ 2008 05 28, 13:10)
Tai vat pradžia ir buvo kaktusai,vat neseniai labai faina kruma išmečiau,nesuprantu kaip bet visas vidus išpuvo
QUOTE(Taniushka @ 2008 05 28, 14:13)
va kaip dabar atrodo mano orchideja kuria istraukiau is reanimacijos. i stikline vaza idetas plastikinis permatomas indelis, kuriam nukirpau dugna, bet taip nukirpau kad kiminai nekristu is jo, o apacioje keramzintas ir vanduo 
visai gerai atrodo
QUOTE(rena @ 2008 05 28, 13:12)
o pas mane irgi vietkos ant grindu stovi, tai kai mazius sliauziojo, tai as ju ir netraukiau, tik aisku biski pavargau, kol ismokiau, kad prie geliu lysti negalima, bet dabar uztai ramu, tik vat kai atvaro kokie sveciai su vaikuciais tai tada tai problemsas
ir didzioji orche pas mane ant grindu stovi, ant palanges ji nelabai ir telpa 
maniske pinigu medziui nudraske 3 sakas tai as daugiau kol kas nepraktikuosiu su gelem ant grindu
QUOTE(Taniushka @ 2008 05 28, 14:17)
maniske pinigu medziui nudraske 3 sakas tai as daugiau kol kas nepraktikuosiu su gelem ant grindu 
pas mane kai kambarys 46 kvadratai, tai kazkaip tos geles ant grindu nelabai aktualiai atrode, buvo kur pasilakstyt