Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgesys...

QUOTE(Kosmeta @ 2008 05 23, 10:47)
jau keletas zmoniu y mane ziurejo,nes turbut tikrai kwailokai atrodau,ziuriu y kompa ir juokiuosi  lotuliukas.gif  O daiinos zodziai  thumbup.gif  manau tiek ir uzteks,kad per daug paskui nebutu...bet dar tada kazkokia apranga reiks pirktis,juk dainuojant turesim atrodyt graziai...sexy  lotuliukas.gif  ir batus ant aukstu aukstu kablu doh.gif

su naro kostiumais visos - apkarpytos yu.gif sokiai.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif

as buciau jusu palaikymo grupes vadove hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliu_Ryga:): 23 gegužės 2008 - 10:52
myliu_Ryga:) tu svyti ismintimi, busi musu MENEDZERE cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 05 23, 10:52)
myliu_Ryga:) tu svyti ismintimi, busi musu MENEDZERE  cool.gif

didis.gif
tai jau galiu sutartis rengt, su choreografais jums programa kurt?
idomu, kas tuos naro kostiumus jums pasiutu apkarpytus... hihihi.gif
gal tiesiai i pagrebnoju su simanaviciute kreiptis, kai toks reikalas, manau gautum ju palaikyma..
dar sponsoriu reik ieskoti mastau.gif hihihi.gif
uj mergikes, isuksim bizni, bus ciki lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
QUOTE(sachar @ 2008 05 23, 10:49)
Tai is Yvos pasiskolinsim senos drabuziu spintos  lotuliukas.gif Ji dabar biski pasitaisius tai manau vistiek nebenaudoja tu drabuziu  lotuliukas.gif
Ot cia tai ideja  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

bet tai wisi atpazins,kad Yvos rubai rolleyes.gif gal susigawosim kanors nauujo pacios lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(myliu_Ryga:) @ 2008 05 23, 10:56)
didis.gif
tai jau galiu sutartis rengt, su choreografais jums programa kurt?
idomu, kas tuos naro kostiumus jums pasiutu apkarpytus... hihihi.gif
gal tiesiai i pagrebnoju su simanaviciute kreiptis, kai toks reikalas, manau gautum ju palaikyma..
dar sponsoriu reik ieskoti  mastau.gif  hihihi.gif
uj mergikes, isuksim bizni, bus ciki  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

jau gali viska pradet derint mirksiukas.gif bet as manau kad aprangoje turetu dominuoti riuzava spalva lotuliukas.gif arba seip kazkas ryskaus lotuliukas.gif tai kas norit buti grupes naremis? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2008 05 23, 11:47)
jau keletas zmoniu y mane ziurejo,nes turbut tikrai kwailokai atrodau,ziuriu y kompa ir juokiuosi  lotuliukas.gif  O daiinos zodziai  thumbup.gif  manau tiek ir uzteks,kad per daug paskui nebutu...bet dar tada kazkokia apranga reiks pirktis,juk dainuojant turesim atrodyt graziai...sexy  lotuliukas.gif  ir batus ant aukstu aukstu kablu doh.gif

Pasuoju del batu aukstu kulnu, as ugiu tikrai nesiskundziu, gal kam kelis cm paskolint? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2008 05 23, 10:59)
bet as manau kad aprangoje turetu dominuoti riuzava spalva  lotuliukas.gif  arba seip kazkas ryskaus  lotuliukas.gif  tai kas norit buti grupes naremis?  lotuliukas.gif

ruzavi naro kostiumai.. o gal geltoni? o gal salotiniai?
tikrai neliktute nepastebetos- dar kokiu svarovskiu krisatliuku..
mana po vieno sokio puikiajam sou- butute kosminemis zvaigzdemis
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 23, 11:01)
Pasuoju del batu aukstu kulnu, as ugiu tikrai nesiskundziu, gal kam kelis cm paskolint? lotuliukas.gif

Man gali kelis cm paskolint...bet siaip Olialia turi but aukstos ir dar su aukstais kablais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2008 05 23, 11:59)
jau gali viska pradet derint  mirksiukas.gif  bet as manau kad aprangoje turetu dominuoti riuzava spalva  lotuliukas.gif  arba seip kazkas ryskaus  lotuliukas.gif  tai kas norit buti grupes naremis?  lotuliukas.gif

Nu as tai jau pasirasau thumbup.gif Reik pradeti balsa lavinti lotuliukas.gif O visa kita ir taip turiu, bent didziaja dali lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Ruzava g.gif gal jamam ka idomiau, man sio metu salotine patinka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2008 05 23, 12:03)
Man gali kelis cm paskolint...bet siaip Olialia turi but aukstos ir dar su aukstais kablais  mirksiukas.gif

As jauciuos per auksta kablams, nes po to jei ir sutinku koky demesio verta vyruka tai zemesnis buna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(myliu_Ryga:) @ 2008 05 23, 12:02)
ruzavi naro kostiumai.. o gal geltoni? o gal salotiniai?

Salotine tinka thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 05 23, 11:04)
Nu as tai jau pasirasau  thumbup.gif Reik pradeti balsa lavinti  lotuliukas.gif O visa kita ir taip turiu, bent didziaja dali  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ruzava  g.gif gal jamam ka idomiau, man sio metu salotine patinka  lotuliukas.gif

As ir pasirasau smile.gif O Olialia mergaites dar balsus turi turet? blink.gif lotuliukas.gif Ir salotine spalva wisai thumbup.gif ideja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 05 23, 11:04)
Nu as tai jau pasirasau  thumbup.gif Reik pradeti balsa lavinti  lotuliukas.gif O visa kita ir taip turiu, bent didziaja dali  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ruzava  g.gif gal jamam ka idomiau, man sio metu salotine patinka  lotuliukas.gif

tai va siulau - salotine smile.gif elektrine lotuliukas.gif
o tai jus soksit ar dainuosit?
brunette.gif
Atsakyti