Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgesys...

QUOTE(Kosmeta @ 2008 05 23, 11:02)
Niu as tamsiaplauke tau nesirezerwuoju nieko  schmoll.gif  lotuliukas.gif
O kad tos Olialia  doh.gif  tai tikrai tikiu

Man labiausiai patiko ziema, kai perejau y nauja grupe, ir pirmoji pazintis buvo su is Olialia mergaite. Sedejau varciau anglu pratybas - o jinai man sako: nu geras, pas tave tokios pratybos? Pas mane tai storesnes ir tokios geltonos. Sakau siaip ten knyga tada. O ta - ne, ten juk irgi reikia piestuku yrasyti doh.gif Nuo isterisko juoko atsisuko puse nauju grupioku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 05 23, 10:02)
O kodel grybai?  blink.gif
Aha  thumbup.gif As tai visai noreciau i lapkriti pataikyt  rolleyes.gif Su nertais baltais trusikeliais ir lemenele tokia visai miniatiurine  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jau ziuriu taikai y menesi kada tawo gimtadienis smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 05 23, 11:02)
Aha  thumbup.gif As tai visai noreciau i lapkriti pataikyt  rolleyes.gif Su nertais baltais trusikeliais ir lemenele tokia visai miniatiurine  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

As kol nesportuoju, pageidauciau fotkintis su naro kostiumu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 23, 10:05)
Man labiausiai patiko ziema, kai perejau y nauja grupe, ir pirmoji pazintis buvo su is Olialia mergaite. Sedejau varciau anglu pratybas - o jinai man sako: nu geras, pas tave tokios pratybos? Pas mane tai storesnes ir tokios geltonos. Sakau siaip ten knyga tada. O ta - ne, ten juk irgi reikia piestuku yrasyti doh.gif  Nuo isterisko juoko atsisuko puse nauju grupioku blush2.gif

doh.gif lotuliukas.gif mano wienas pazystamas tokias KANAREIKOM vadina lotuliukas.gif lotuliukas.gif wiena darbe dabar juokiuosi,tuoj zmones pagalwos,kad fool.gif kokia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 23, 10:05)
Man labiausiai patiko ziema, kai perejau y nauja grupe, ir pirmoji pazintis buvo su is Olialia mergaite. Sedejau varciau anglu pratybas - o jinai man sako: nu geras, pas tave tokios pratybos? Pas mane tai storesnes ir tokios geltonos. Sakau siaip ten knyga tada. O ta - ne, ten juk irgi reikia piestuku yrasyti doh.gif  Nuo isterisko juoko atsisuko puse nauju grupioku blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
smoke.gif tyliu...
Papildyta:
QUOTE(Kosmeta @ 2008 05 23, 10:07)
doh.gif  lotuliukas.gif  mano wienas pazystamas tokias KANAREIKOM vadina  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  wiena darbe dabar juokiuosi,tuoj zmones pagalwos,kad  fool.gif  kokia  lotuliukas.gif

gerai kad tik viena kolege turiu ..
bet ji kitam kabinete sedi..
tai gal negirdi kaip as zvengiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2008 05 23, 11:02)
Niu as tamsiaplauke tau nesirezerwuoju nieko  schmoll.gif  lotuliukas.gif

Tai as ir jau tamsiaplauke, bet vistiek noriu Olialia but lotuliukas.gif Keiciam Olialia stiuliu busim tamsios ir protingos thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 05 23, 10:11)
Tai as ir jau tamsiaplauke, bet vistiek noriu Olialia but  lotuliukas.gif Keiciam Olialia stiuliu busim tamsios ir protingos  thumbup.gif  bigsmile.gif

niu sachar pabandom bigsmile.gif oij kursim tada tema supermamoj-Olialia mergaiciu pasnekesiai,norai,svajones lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 23, 11:05)
Nuo isterisko juoko atsisuko puse nauju grupioku blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Kosmeta @ 2008 05 23, 11:05)
Jau ziuriu taikai y menesi kada tawo gimtadienis  smile.gif  4u.gif

Aha hihihi.gif

QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 23, 11:06)
As kol nesportuoju, pageidauciau fotkintis su naro kostiumu lotuliukas.gif

lotuliukas.gif O jei mes ta naro kostiuma apkarpytume vietomis? lotuliukas.gif

QUOTE(myliu_Ryga:) @ 2008 05 23, 11:09)
gerai kad tik viena kolege turiu ..
bet ji kitam kabinete sedi..
tai gal negirdi kaip as zvengiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

As tai kol vadybininke pavadoju, tai is mano issisepusio veido nemato, anksciau tai vis klausdavo ko tokia patenkinta? Ko jokios? Kas atsitiko? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 05 23, 10:17)
anksciau tai vis klausdavo ko tokia patenkinta? Ko jokios? Kas atsitiko?  lotuliukas.gif

jo...
as isivaizduoju..
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2008 05 23, 11:13)
niu sachar pabandom bigsmile.gif  oij kursim tada tema supermamoj-Olialia mergaiciu pasnekesiai,norai,svajones  lotuliukas.gif

Temos pavadinimas man patinka thumbup.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

Kur ta atranka vyksta? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 05 23, 10:20)

Kur ta atranka vyksta?  lotuliukas.gif

tebunie taika sioj zemej
nail.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 05 23, 10:20)
Temos pavadinimas man patinka  thumbup.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Kur ta atranka vyksta?  lotuliukas.gif

oij nezinau kur vyksta schmoll.gif jei kas suzinosit praneskit clap_1.gif gossip.gif eisim fotkintis,pozuoti nail.gif brunette.gif flirt.gif
Atsakyti