Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgesys...

Labutis..labai sunku paleisti meile..sunku kai tu jam rasai ar skambini,o jis tave ignoruoja...nors galbut to ignoro deka as nustojau jam rasyti ir skambinti,bet aisku nenustojau ziurineti jo anketos one.lt ir ar skype prisijunges doh.gif
Na,o dabar kai po skyrybu jau daugiau nei 2 metai mes karts nuo karto su juo pabendraujam..tai jis paskambina paklaust kaip sekasi,tai pro mano darba netycia praeina biggrin.gif bet is mano puses jau jausmu jam likes koks wienas laselis..o beto as jau turiu zmogeliuka,kuriam esu wisas gywenimas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 20, 09:57)
1. Labas labas 4u.gif  Kam rytas prasideda 4, o kam 10 blush2.gif  4u.gif  Uzjauciu, kad tenka per nakteles pasedet prie darbu, tikrai ne koks laikotarpis pavasaris buna del mokslu blink.gif 

2. O del tu atrasymu, tai zinau, kad nekas. Kai tenka bendrauti del tokiu dalyku. Nori nenori sirdele suspaudzia. Tai zodis koks uzkliuna, tai dar kas doh.gif  Jau geriau netureti bendru reikalu tokiu isvis.

3. O as vakar galvojau apie save.. Kad ka as cia vel isdirbineju su savo BMB? Niekur juk tai nenuves.. Niekam nuo to geriau nebus.. Bet kasdien metausi nuo begalines meiles ir noro laukti jo, iki noro gyventi savo gyvenima be jo doh.gif  ... Laikas matyt keist poziury blush2.gif

1. Vat vat, siaip netaip ta magistrini primusau, bet kazkaip man toks bednas atrodo unsure.gif Na bet vistiek reiks nesti verysad.gif Dabar dar reik pristatyma paruosti auditui biggrin.gif tongue.gif

2. Tikrai nesmagu unsure.gif Nors is dalies ir nesinoti kad viska susimoketu jis, nu nenoriu as dar jo paleisti verysad.gif Bliamba kvaila esu, bet nu taip be jo negera ir tiek, o cia bent karta i menesi galiu parasyti bent "Labas" unsure.gif Nors nuo to "Labas" tik sunkiau, bet vistiek...

3. Teisingai, pamastyk, pasvarstyk, ivertink situacija blaiviau 4u.gif Nors man rodos kad tas blaivumas vistiek dings tik pagalvojus api Ji, tokia jau ta meile doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2008 05 20, 10:21)
Labutis..labai sunku paleisti meile..sunku kai tu jam rasai ar skambini,o jis tave ignoruoja...nors galbut to ignoro deka as nustojau jam rasyti ir skambinti,bet aisku nenustojau ziurineti jo anketos one.lt ir ar skype prisijunges  doh.gif 
Na,o dabar kai po skyrybu jau daugiau nei 2 metai mes karts nuo karto su juo pabendraujam..tai jis paskambina paklaust kaip sekasi,tai pro mano darba netycia praeina  biggrin.gif  bet is mano puses jau jausmu jam likes koks wienas laselis..o beto as jau turiu zmogeliuka,kuriam esu wisas gywenimas wub.gif

vadinasi, jam vis dar rūpi. Galbūt kaip draugė, galbūt kitaip.. bet.. va toks elgesys parodo, kad žmonės, kurie vienas kitą mylėjo, taip staiga negali tapti tiesiog "svetimi" sleep.gif

aš saviškiui po išsiskyrimo nerašiau ir neskambinau.. na, pati pirma parašiau tik du kartus - pirmąjį kartą pasveikinau su gimtadieniu, o antrą.. antrą kartą paprašiau jo būti atsargesniu, nes "sapnavau labai liūdną sapną" hihihi.gif dabar ir rašo, ir skambina jis. Ir atvažiuoja jis.. bet.. akivaizdu, kad jis nieko dėl mūsų nedaro. O vėliau gali būti jau per vėlu.. mellow.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2008 05 20, 09:35)
vadinasi, jam vis dar rūpi. Galbūt kaip draugė, galbūt kitaip.. bet.. va toks elgesys parodo, kad žmonės, kurie vienas kitą mylėjo, taip staiga negali tapti tiesiog "svetimi"  sleep.gif

aš saviškiui po išsiskyrimo nerašiau ir neskambinau.. na, pati pirma parašiau tik du kartus - pirmąjį kartą pasveikinau su gimtadieniu, o antrą.. antrą kartą paprašiau jo būti atsargesniu, nes "sapnavau labai liūdną sapną" hihihi.gif dabar ir rašo, ir skambina jis. Ir atvažiuoja jis.. bet.. akivaizdu, kad jis nieko dėl mūsų nedaro. O vėliau gali būti jau per vėlu..  mellow.gif

Na del to,kad rupiu tai net nezinau...gal kazkiek g.gif o siaip jis irgi sake,kad turi drauge..o pries sawaitele buvo uzsukes pas mane i darba ir keista buwo is jo tai isgirsti,bet sako-o musu santykiai kaip po skyrybu gana grazus g.gif nusisypsojau ir pasakiau,kad galbut todel,kad as esu tokia,kad ilgai pykti nemoku,o ir su pykciu man gywenti per sunku..

myth,bet ot tie bernai doh.gif nieko nedaro,nesistengia, vos ne tau reikia tu nori tu ir draskykis...
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2008 05 20, 10:42)
Na del to,kad rupiu tai net nezinau...gal kazkiek g.gif  o siaip jis irgi sake,kad turi drauge..o pries sawaitele buvo uzsukes pas mane i darba ir keista buwo is jo tai isgirsti,bet sako-o musu santykiai kaip po skyrybu gana grazus  g.gif  nusisypsojau ir pasakiau,kad galbut todel,kad as esu tokia,kad ilgai pykti nemoku,o ir su pykciu man gywenti per sunku..

myth,bet ot tie bernai  doh.gif  nieko nedaro,nesistengia, vos ne tau reikia tu nori tu ir draskykis...

aš su visais savo ex'ais gerai sutariu unsure.gif tik va skirtumas tas, kad paskutinis buvo jau ilgametis, jau ir statusas jo buvo ne šiaip draugas.. niekad nebuvo gaila išsiskirt, o va šįkart įklimpau - nieko nuostabaus, tai pirmoji mano meilė doh.gif va aš irgi nesuprantu, kodėl jis vis nori mane pamatyti, jei realiai tik dar labiau viską žlugdo nieko nedarydamas.. unsure.gif na.. jam skirtas terminas jau greit baigsis, tada arba viskas išsispręs, arba teks paleisti jį.. visam laikui..

būtent - aš irgi pykti ilgai nemoku.. ir gyvenimo jaučiant pyktį nesuprantu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2008 05 20, 09:50)
aš su visais savo ex'ais gerai sutariu  unsure.gif  tik va skirtumas tas, kad paskutinis buvo jau ilgametis, jau ir statusas jo buvo ne šiaip draugas.. niekad nebuvo gaila išsiskirt, o va šįkart įklimpau - nieko nuostabaus, tai pirmoji mano meilė  doh.gif va aš irgi nesuprantu, kodėl jis vis nori mane pamatyti, jei realiai tik dar labiau viską žlugdo nieko nedarydamas..  unsure.gif  na.. jam skirtas terminas jau greit baigsis, tada arba viskas išsispręs, arba teks paleisti jį.. visam laikui..

būtent - aš irgi pykti ilgai nemoku.. ir gyvenimo jaučiant pyktį nesuprantu  drinks_cheers.gif

na mano ex apie kuri cia rasau irgi buwo mano ilgamete pirma meile smile.gif va siandiena sedziu ir galwoju...budawo as jam paskambinu tai jis jei bendrauja tai nelabai noriai,o dabar kai jam neskambinu,tai jis man skambina g.gif keisti jie padarai wistiek..

myth juk pykdamos nieko nepakeistume,tik dar labiau kenktume sau...nesakau,kad nereik iswis pykti...biski reikia drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jus paklausius tuoj ir vel apsikrioksiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 05 20, 09:58)
Jus paklausius tuoj ir vel apsikrioksiu  doh.gif

Niu baik...jokiu asaru,gal tik kelias asareles console.gif newertas jis tawo asaru..
Atsakyti
būtent - nevertas ašarų.. smile.gif aš kažkaip šiandien stabiliai jaučiuos biggrin.gif lekiu į paskaitą.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2008 05 20, 11:02)
Niu baik...jokiu asaru,gal tik kelias asareles  console.gif  newertas jis tawo asaru..

QUOTE(myth @ 2008 05 20, 11:08)
būtent - nevertas ašarų.. smile.gif aš kažkaip šiandien stabiliai jaučiuos biggrin.gif lekiu į paskaitą..  4u.gif

Siaip as gan stabiliai jauciuos, bet kol nepradedyu galvoti apie BMB, o jus cia taip sentimentais dalinates, kad tuoj vel susigraudinsiu unsure.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 05 20, 10:58)
Jus paklausius tuoj ir vel apsikrioksiu  doh.gif

Baaaaaik, jokiu kriokimu nono.gif Kiek galima? Savaitgaly paverkem, is turko po to pazvengem, uzteks mirksiukas.gif Nauja savaite pradekim ir uzbaikim be asaru ax.gif
As tai labai noriu paleisti jy, bet kazkaip vis kazkas sulaiko. Bijau, kad nepadaryciau dar vienos klaidos.. O taip noris surizikuoti ir jam pasakyti, kad turiu vaikina, kad jis arba gryztu pas mane arba isvis pabegtu tolyn. Man rimtai verkiant reikia kazkur isvaziuoti is LT, pakeisti aplinka doh.gif Nebezinau, ko noriu, ko man reikia blink.gif Tuoj pradesiu galvot, kad myliu pacia meile g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 20, 10:24)
Baaaaaik, jokiu kriokimu  nono.gif  Kiek galima? Savaitgaly paverkem, is turko po to pazvengem, uzteks mirksiukas.gif  Nauja savaite pradekim ir uzbaikim be asaru ax.gif
As tai labai noriu paleisti jy, bet kazkaip vis kazkas sulaiko. Bijau, kad nepadaryciau dar vienos klaidos.. O taip noris surizikuoti ir jam pasakyti, kad turiu vaikina, kad jis arba gryztu pas mane arba isvis pabegtu tolyn. Man rimtai verkiant reikia kazkur isvaziuoti is LT, pakeisti aplinka doh.gif  Nebezinau, ko noriu, ko man reikia blink.gif Tuoj pradesiu galvot, kad myliu pacia meile g.gif

Sunkoka tau verysad.gif bet kazkad wiskas wistiek turi issispresti...taip besiblaskant sunku ir net labai sunku tau...
o delto pasakymo,kad turi vaikina...net nezinau...mano ex budawo suzino(bendri draugai pasako,o ir siaip Kaunas didelis kaimas),kad jau yra koks berniukas salia manes,tai sulaukdawau komentaru,kad mano draugai kaimieciai,gaidziai ir t.t....o mano komentaras atgal budawo-nebus taip,kad nei tau nei kitam..
O aplinkos pakeitimas gal rimtai tau padetu g.gif
Atsakyti