Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgesys...

QUOTE(raudonoji @ 2008 05 20, 20:13)
man tai pilnatis prasidejo  doh.gif  dar paskaiciau menulio kalendoriu, tai tip top viskas man  unsure.gif  kazkokia emociju diena, tai pyktis ant viso pasaulio, tai liudesys vos ne asaros byra, tai po poros valandu dainuoju ir sokineju sau laimonga - nu visiskai siandien nestabilios psichikos patapau doh.gif  lotuliukas.gif

kaip ten moxliskai tokia busena vadinasi..
labilumu berods smoke.gif
Papildyta:
kad ne visada gerai sekasi smile.gif
bet cia jau priklauso nuo tavo pacios minciu, nusiteikimo, darbo su savimi ir pan..
as savaji jau velniai zino kiek kartu paleidau.. tiesiog pasakydama, kad ji myliu, ir ji paleidziu.. gyvenkim abu taip kaip norim.. o as esu laiminga sia diena.. nes gavau daug, tiek kiek man reikejo, kai kuriom prasmem net per daug..
Manau jis gavo irgi daugiau nei buvo pasiruoses..
dabar atejo metas apmastyti ka gavom ir priimti sprendimus kaip gyventi toliau.
ir ka galesim duoti kitiems..

bet dabar tikrai esu patenkinta. nemaniau kad taip bus taip greitai. Tiesiog jauciu, kad subrendau.. bet kokia patirciai, bet kokiam isbandymui, nes suaugau pagaliau. tikiu savimi.

uj kaip as cia prifilosafavau smile.gif

siandien eurovizija hihihi.gif kazi milius bus ar ne...
Atsakyti
QUOTE(myliu_Ryga:) @ 2008 05 20, 21:41)
kaip ten moxliskai tokia busena vadinasi..
labilumu berods  smoke.gif

va dar net nauja zodi siandien ismoksiu bigsmile.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
Miliaus siandien nebus, bus tik ketvirtadieni, bet vistiek varysiu ziureti biggrin.gif

QUOTE(myliu_Ryga:) @ 2008 05 20, 21:49)
as savaji jau velniai zino kiek kartu paleidau.. tiesiog pasakydama, kad ji myliu, ir ji paleidziu..  gyvenkim abu taip kaip norim.. o as esu laiminga sia diena.. nes gavau daug, tiek kiek man reikejo, kai kuriom prasmem net per daug..
Manau jis gavo irgi daugiau nei buvo pasiruoses..
dabar atejo metas apmastyti ka gavom ir priimti sprendimus kaip gyventi toliau.
ir ka galesim duoti kitiems..

bet dabar tikrai esu patenkinta. nemaniau kad taip bus taip greitai. Tiesiog jauciu, kad subrendau.. bet kokia patirciai, bet kokiam isbandymui, nes suaugau pagaliau. tikiu savimi.

o as keliauju ta linkme, labai noriu visa tai pasiekti ax.gif bet jauciu dar nemazai laiko praeis, kol is as visiskai dziaugsiuosi gyvenimu smile.gif kai pagalvoju jai butume neisiskyre, tai vistiek nebuciau visiskai laiminga, ir dabar nesu visiskai laiminga, bet sitas isiskyrimas manau leis man susidelioti visus prioritetus gyvenime, atgauti saves vertinima ir kai visa tai turesiu tada manau ateis ir kitas zmogus i mano gyvenima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raudonoji @ 2008 05 20, 21:13)
man tai pilnatis prasidejo  doh.gif  dar paskaiciau menulio kalendoriu, tai tip top viskas man  unsure.gif  kazkokia emociju diena, tai pyktis ant viso pasaulio, tai liudesys vos ne asaros byra, tai po poros valandu dainuoju ir sokineju sau laimonga - nu visiskai siandien nestabilios psichikos patapau doh.gif  lotuliukas.gif

ach, va, kas šiandien... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2008 05 20, 16:34)
Aga kauniete as  ax.gif  priimsit mane y savo kompanija? nors "nebegywenu" as su ilgesiu,bet esu jy isgywenus ir jus wisas puikiai suprantu  smile.gif

Mes dar vena kitos ir akyse nemtem hihihi.gif O kompanija manau mums nepakenks 4u.gif Na bent as uz save kalbu tongue.gif

QUOTE(myliu_Ryga:) @ 2008 05 20, 18:14)
mergaites- o jus laimingos? atmetus visus ilgesiu, liudesius, asareles?

Atmetus liudesi, na jei jo nebutu, tai galeciau asakyti, kad taip, laiminga biggrin.gif bet kad vat ta liudesi ne taip paprasta atmesti, tai pusetinai, siandien jau busetinai biggrin.gif

QUOTE(raudonoji @ 2008 05 20, 21:13)
man tai pilnatis prasidejo  doh.gif 

O sakei nesakysi man kada ta pilnatis, kad neprisigalvociau lotuliukas.gif Nors man itarimas kyla kad man PPS buvo (Pries Pilnatinis Sindromas hihihi.gif ) Siandien beveik gerai jauciuos, ilgesys dar cia bet jau nebe toks kaip pastarasias dienas (tpu tpu tpu, kad neprisisnekeciau)

QUOTE(myliu_Ryga:) @ 2008 05 20, 21:36)
mano spredimas buvo gireztas, bendrausim tik tiek kiek busim priversti, nes as niekad nebusiu jo drauge, man to nereikia..

Mano irgi toks sprendimas buvo. Na bet tikiuosi kad jis tik i nauda, nors retkarciais pasigailiu, bet kai pamastai kad per prievarta vistiek mielas nebusi, tai tebunie...

QUOTE(dinaja @ 2008 05 20, 21:41)
kaip sakoma - nematai ir širdis neskauda...beveik..

Tas "beveik" viska gadina doh.gif
Papildyta:
Beje audita apsigyniau liko tik egzas biggrin.gif Su magistriniu dar teks papluseti unsure.gif Bet cia jau kitai dienai biggrin.gif

Noriu valgyt ir miegoti, bet kadangi uzmigciau kol ka pasigaminciau tai teks badauti g.gif unsure.gif Ech kaip nemegstu kai vat taip issekinu save verysad.gif Bet uztat vieos jokioms mintims nebelieka tongue.gif

Einu liulintis, tikekimes pilnatis netrukdys miegoti biggrin.gif Beje sapnai siandien pildosi ar ne? (Cia del visa ko, apsidraust noriu) tongue.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
jau senokai paskaitineju skyrelius... as irgi gyvenu su ilgesiu, is pradziu nedrasiu, paskui skausmingu, varginanciu, net paranojisku... o paskui viena asarota lietinga vakara atejo suvokimas, kad nereikia verkti, kad viskas baigesi, o tiesiog pasidziaugti,kad toks zmogus pas mane gyvenime buvo .... mintis zinoma ir ne nauja, bet man reikejo ilgokai eiti prie jos, kad ja ne tik suprasciau, bet ir suvokciau smile.gif ne, ilgesys nedingo, dingo tik skausmas ir neviltis.Liko svelnus maudulys sirdy, bet tai mano maza paslaptis, kuria galiu islieti tik cia ...
stai tokios mano mintys si vakara smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 05 20, 21:29)
Einu liulintis, tikekimes pilnatis netrukdys miegoti  biggrin.gif Beje sapnai siandien pildosi ar ne? (Cia del visa ko, apsidraust noriu)  tongue.gif

labanakt, sapnuok sapnuok, o mes vėliau padėsim interpretuoti bendrom jėgom biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ajuni @ 2008 05 20, 21:41)
ne, ilgesys nedingo, dingo tik skausmas ir neviltis.Liko svelnus maudulys sirdy, bet tai mano maza paslaptis, kuria galiu islieti tik cia ...

su dideliu siaubu ir aš esu priėjusi šios minties...skausmas nurimsta, ir ne taip sopa, ašaros išdžiūsta, bet tas maudulys vis šalia... bijau, jei jis mane lydės visą gyvenimą..
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2008 05 20, 11:30)
Sunkoka tau  verysad.gif  bet kazkad wiskas wistiek turi issispresti...taip besiblaskant sunku ir net labai sunku tau...
o delto pasakymo,kad turi vaikina...net nezinau...mano ex budawo suzino(bendri draugai pasako,o ir siaip Kaunas didelis kaimas),kad jau yra koks berniukas salia manes,tai sulaukdawau komentaru,kad mano draugai kaimieciai,gaidziai ir t.t....o mano komentaras atgal budawo-nebus taip,kad nei tau nei kitam..
O aplinkos pakeitimas gal rimtai tau padetu g.gif

Reikia man ta aplinka pakeisti tikrai. Nes jau issekusi jauciuosi, darbas - mokslai. Bet turbut daug kam cia. O taip norisi laiko sau. Va po sesijos turbut eisiu profesionaliai sportuoti, gal net teks varzybose dalyvauti, tai kazkiek tureciau uzsimirsti.. Nes dabar tai kazkoks kosmaras..
Va ir siandien atejo pas mane BMB y darba, palikau jam pyrago dar nuo gimtadienio blush2.gif Tai atejo sast tik bucky y lupytes, iseidamas sako - duosi man pa? Prie visu zmoniu, prie bendradarbes.. Abieju akytes dega jausmais.. Na tai kur tu po velniu pamirsi jy doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Nezinau ko, bet sirdis vis klausosi...
Gal kadaise Tavo zodziu istartu.
Netgi i menuli apsiblaususi
sianakt mes negalime pazvelk kartu

Skiria mus kasdien liudnesnes tolumos.
Ir jau niekas per jas tiltu nenuties.
Tiktai naktys, vis sunu aplojamos,
ilgesio pritvinke to paties.
Atsakyti
QUOTE(myliu_Ryga:) @ 2008 05 20, 18:14)
labu laba smile.gif
ziu nebuk tik dienele eteryje, ir nauja tema atidaryta smile.gif grozis ir geris smile.gif
Oras tikrai nerealus...
Ner liudet kada smile.gif

siandien atsikelusi ryte pajutau toki laimes pojuti.. net nemoku apsakyti..
seniai jau taip tiksliai mano pasamone nebuvo padiktavusi tokio atsakymo i paprasta klausima "ar as laiminga?"..
galiu tikrai neuzsikirsdama ir pasakyti tai kazi kiek kartu..
mergaites- o jus laimingos? atmetus visus ilgesiu, liudesius, asareles?

tikiuosi kad taip  4u.gif

Nelaiminga. Nes nemoku gyventi del saves. Man reikia salia zmogaus, kury galeciau lepinti, globoti, myleti, juo rupintis. Kai jo nera salia, kazkaip tikrai esu nelaiminga. Tai labai blogai ir manau tikrai tureciau ismokti save myleti - gal tada ir kiti pamils biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ajuni @ 2008 05 20, 22:41)
Sveikos merginos,
jau senokai paskaitineju skyrelius... as irgi gyvenu su ilgesiu, is pradziu nedrasiu, paskui skausmingu, varginanciu, net paranojisku... o paskui viena asarota lietinga vakara atejo suvokimas, kad nereikia verkti, kad viskas baigesi, o tiesiog pasidziaugti,kad toks zmogus pas mane gyvenime buvo .... mintis zinoma ir ne nauja, bet man reikejo ilgokai eiti prie jos, kad ja ne tik suprasciau, bet ir suvokciau  smile.gif ne, ilgesys nedingo, dingo tik skausmas ir neviltis.Liko svelnus maudulys sirdy, bet tai mano maza paslaptis, kuria galiu islieti tik cia ...

Ne visi moka dziaugtis tuo, kad tai buvo. Nes norisi, kad taip vis dar butu blush2.gif Bent man blush2.gif Uztat ir negaliu dziaugtis, kad jis buvo mano gyvenime, man reikia jo ir dabar, ir po desimt metu reikes turbut doh.gif Apsedo mane kipsas, galvoju gal eit uzsikoduoti nuo jo ar ka karsta.gif hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2008 05 20, 22:29)
Noriu valgyt ir miegoti, bet kadangi uzmigciau kol ka pasigaminciau tai teks badauti  g.gif  unsure.gif Ech kaip nemegstu kai vat taip issekinu save  verysad.gif Bet uztat vieos jokioms mintims nebelieka  tongue.gif

Einu liulintis, tikekimes pilnatis netrukdys miegoti  biggrin.gif Beje sapnai siandien pildosi ar ne? (Cia del visa ko, apsidraust noriu)  tongue.gif

Sudziusi tu visai brangioji doh.gif Gaila, kad darbe buvau, buciau bent makaronu kokiu savo firminiu uzvezus ax.gif 4u.gif

Kosmeta, super, musu kaunieciu gretos dideja thumbup.gif

O siaip kazkur skaiciau straipsny, kad issiskyrus is pradziu buna tokios reakcijos- kai netiki, kad tai yvyko, pyktis, kad taip atsitiko, neviltis ir skausmas del praradimo ir paleidimas, pagerejimas. Ar jums taip buvo? Ar sveikot nuo ilgesiu siom pakopom? Man tai keista, kad as aprasytus jausmus isgyvenu kasdien blush2.gif Ryte buna ramu, taip gera, vidury dienos pradedu pykti, kad va durniau tu, kodel nesistengei del musu, gal dar butume kartu, po to ateina beviltiskumas, kad man jo be galo truksta ir ramybe, kad gal taip ir geriau. Zodziu esu visiskai susimakalavus blink.gif
Atsakyti
Love can be hard sometimes,
yes it can catch you of gard like bad crimes
Yees, it can make you de-pressed and angry
make you say why me, why would anybody try me?

You might be saying ooh, I don't wanna' be lonely
Ooh, I don't wanna' be by myself.
Ooh, don't wanna' be lonely
Why ain't anybody loving me?
But there's always someone out there, Who'll be there for you
There is always someone out there who will care for you
There's always someone out there who'll be true, true, true.
Hold on, hold on, be strong

Love can go away for ever if you're pushing
And you have to, re-member; don't rush it
If you're thinking right it is wrong
And you'll be crying; why me, why won't anybody try me?

You might be saying ooh, I don't wanna' be lonely
Ooh, I don't wanna' be by myself.
Ooh, don't wanna' be lonely, no no
Why ain't anybody loving me?
Now but there's always someone out there, Who'll be there for you
And there is always someone out there who will care for you
Hold on, hold on, be strong

And yes, there's always someone out there, Who'll be there for you
And there is always someone out there who will care for you
Hold on, hold on, be strong.
Hold on, hold on be strong.
My child hold on, hold on, be strong!

dainuska
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 20, 23:11)
O siaip kazkur skaiciau straipsny, kad issiskyrus is pradziu buna tokios reakcijos- kai netiki, kad tai yvyko, pyktis, kad taip atsitiko, neviltis ir skausmas del praradimo ir paleidimas, pagerejimas. Ar jums taip buvo? Ar sveikot nuo ilgesiu siom pakopom? Man tai keista, kad as aprasytus jausmus isgyvenu kasdien blush2.gif  Ryte buna ramu, taip gera, vidury dienos pradedu pykti, kad va durniau tu, kodel nesistengei del musu, gal dar butume kartu, po to ateina beviltiskumas, kad man jo be galo truksta ir ramybe, kad gal taip ir geriau. Zodziu esu visiskai susimakalavus blink.gif

matai kiekvienas isgyvena skirtingai, beto pas tave ir situacija kitokia, nei pvz. musu su sachar smile.gif pas mus galima sakyti nera jokio bendravimo su BMB, na nebent kokie reikalai islenda, o tu gali pas ji nuvaziuoti, jis pas tave atvaziuoja, pabuciuoja ir toks jausmas, kad pas tave toks tampymasis gaunasi: viska nutraukiu, bet ir vel myliu, vel nutraukiu ir vel myliu, tai gal todel tu viska ir isgyveni vis kaskart g.gif o pas mus viskas nutraukta buvo viena karta ir visiskai unsure.gif Atvaziuotu taip pas mane BMB ir pabuciuotu, pasakytu kad myli tai irgi susileisciau vietoje ir jauciu butu toks pat variantas kaip tavo butu, bet dabar abu isdidus ir nei vienas kitam nerasom verysad.gif
Atsakyti
mano situacija panaši į Egliukasz blush2.gif išsiskyrėm prieš pusantro mėnesio, bet dar lieka toks tampymasis -o gal? Kol draugavom, mes buvom labai artimi dvasiškai, ir buvom net prisiekę, kad vienas kito nepaliksim net jei nebebūsim pora, liksim draugais. Tikrai žinau, kad esu vienas brangiausių žmonių jo gyvenime, ir jis ne kartą taip sakė jau po išsiskyrimo. O maždaug prieš savaitę jis pasakė "netikiu, kad mes nebūsim kartu. Jei dar ne dabar tai kažkada ateity". Tik kad jis nieko nedaro, kad būtume kartu unsure.gif kažkoks jis pats neapsisprendęs, nei nori draugauti, kaip anksčiau, nei nori paleisti mane...
Dėl to ir sunkiausia... net negali pradėti gyti tos žaizdos doh.gif
Atsakyti