Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgesys...

QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 23, 22:37)
http://www_olialia_lt/

Cia va manau rasi daugiausiai atsakymu y rupimus klausimus - gal netgi nutarsi keisti darba ir y olialia picerija eisi dirbti lotuliukas.gif

O geras bigsmile.gif y picerija jega butu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 05 23, 22:53)
O as kazkaip nesu kvepalu manjake hihihi.gif Kvepalus dazniausia mama sau nusiperka kokius o as nusivagiu  lotuliukas.gif
Papildyta:
Bet uztat esu didziule dzinsu manjake  lotuliukas.gif

pas mane tai su kvepalais atvirkscias variantas, as nusiperku ,o paskui mama privatizuoja biggrin.gif ,
o kokiose parduotuvese tu dzinsus perkiesi? blush2.gif gal as ir Vilniuje aptiksiu tokias, nes kiek ziurejau siandien Akropolyje tai niekas neitiko man doh.gif

QUOTE(myth @ 2008 05 23, 22:54)
oj su džinsais aš visai "mandrai" darau... spintoj turių jų belekiek, gal 20 biggrin.gif bet realiai dėviu dažniausiai 2-3 biggrin.gif kažkaip.. man vis noris nusipirkt, o nusipirkus senesnius "nurašau" ir nukišu į patį spintos galą, kur jie ir kaupias biggrin.gif

tai gal man keleta nori padovanoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif kaip tik ruosiuosi pirktis, tai pinigeliu truputi sutaupyciau tongue.gif hihihi.gif

QUOTE(Kosmeta @ 2008 05 23, 23:15)
Oij ir as turiu silpnybe apatiniams  wub.gif  jau namie ju pilna,bet wis dar reik ir reik lotuliukas.gif

va pas mane irgi ta pati silpnybe wub.gif dzinsus galiu ir vienus tureti, bet apatiniu tai pirkciau ir pirkciau, gerai kad tik retkarciais nesusivaldau biggrin.gif nes ir taip per daug turiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 23, 23:37)

As radau kitoki lotuliukas.gif

Vat jei cia uzpildai anketa nusiunti nuotrauka tai gali tapti Vakaro Ziniu mergaite lotuliukas.gif Paprastesnis budas bigsmile.gif Tik reik nuotrauka parinkti superine blush2.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(raudonoji @ 2008 05 23, 23:42)
o kokiose parduotuvese tu dzinsus perkiesi?  blush2.gif  gal as ir Vilniuje aptiksiu tokias, nes kiek ziurejau siandien Akropolyje tai niekas neitiko man  doh.gif

Akropolyje ir perku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raudonoji @ 2008 05 23, 23:42)
tai gal man keleta nori padovanoti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  kaip tik ruosiuosi pirktis, tai pinigeliu truputi sutaupyciau  tongue.gif  hihihi.gif
va pas mane irgi ta pati silpnybe  wub.gif  dzinsus galiu ir vienus tureti, bet apatiniu tai pirkciau ir pirkciau, gerai kad tik retkarciais nesusivaldau  biggrin.gif nes ir taip per daug turiu  biggrin.gif

jei toks pageidavimas yra.. kodėl ne biggrin.gif tik kažin kaip su dydžiu g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 05 23, 22:42)
As radau kitoki  lotuliukas.gif

Vat jei cia uzpildai anketa nusiunti nuotrauka tai gali tapti Vakaro Ziniu mergaite  lotuliukas.gif Paprastesnis budas  bigsmile.gif Tik reik nuotrauka parinkti superine  blush2.gif  thumbup.gif

Reik fotosesija organizuotis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 05 23, 23:44)
As radau kitoki  lotuliukas.gif

Vat jei cia uzpildai anketa nusiunti nuotrauka tai gali tapti Vakaro Ziniu mergaite  lotuliukas.gif Paprastesnis budas  bigsmile.gif Tik reik nuotrauka parinkti superine  blush2.gif  thumbup.gif
Papildyta:

Akropolyje ir perku  ax.gif

Svarbiausia nesuzalota intelekto veido israiska parinkti besifotkinant ir pirmyn flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 23, 23:45)
Svarbiausia nesuzalota intelekto veido israiska parinkti besifotkinant ir pirmyn  flirt.gif

Ot cia tai sudetingiausia g.gif Po tiek mokslu tiesiog sunku nuslepti savo prigimti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 05 23, 23:47)
Ot cia tai sudetingiausia  g.gif Po tiek mokslu tiesiog sunku nuslepti savo prigimti  doh.gif  lotuliukas.gif

kokia dar israiska, svarbiausia papus gerai sukelti, kad sexy atrodytu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nieks net neziures i veida tada hihihi.gif
Atsakyti
Bliamba norisi man ta anketa uzpildyt doh.gif Ir viskas tik del to kad ji susideda is 6 daliu ir ikitas neleidzia kol pirmasias neuzpildysi g.gif O taip noriu paziureti ar yra klausimas apie issilavinima doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 05 23, 23:50)
Bliamba norisi man ta anketa uzpildyt  doh.gif Ir viskas tik del to kad ji susideda is 6 daliu ir ikitas neleidzia kol pirmasias neuzpildysi  g.gif O taip noriu paziureti ar yra klausimas apie issilavinima  doh.gif  lotuliukas.gif

tai pildyk rašydama belekaip ir sužinosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2008 05 23, 23:44)
Reik fotosesija organizuotis  thumbup.gif

o as jau kompe fotkiu ieskausi hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(raudonoji @ 2008 05 23, 23:50)
kokia dar israiska, svarbiausia papus gerai sukelti, kad sexy atrodytu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nieks net neziures i veida tada  hihihi.gif

O jei neturiu tokiu papu kurie akis uzsengtu??? blink.gif doh.gif
Atsakyti