Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgesys...

labanakt visoms.. nusibodo ruo6tis egzaminui doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kazkaip issilakste merginos, tikriausia anketa pildote lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(myth @ 2008 05 24, 00:12)
labanakt visoms.. nusibodo ruo6tis egzaminui  doh.gif  biggrin.gif

Labanakt 4u.gif Leksiu ir as ilsetis, ryt pradesiu mokintis egzaminui ir reik straipsniu protingu prisirinkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 05 24, 00:12)
Kazkaip issilakste merginos, tikriausia anketa pildote  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

But gerai, darau informatikos laboratorinius ir galvoju, ar cia as atsikelsiu 6 ryto ir nuvaziuosiu apsiginti, ar ne g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 23, 23:15)
But gerai, darau informatikos laboratorinius ir galvoju, ar cia as atsikelsiu 6 ryto ir nuvaziuosiu apsiginti, ar ne g.gif  biggrin.gif

Kaip anksti keltis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2008 05 24, 00:19)
Kaip anksti keltis  unsure.gif

Na matai, kazkoks idiotas destytojas sugalvojo, kad laboratoriniai mums turetu vykti 7 ryto blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 23, 23:31)
Na matai, kazkoks idiotas destytojas sugalvojo, kad laboratoriniai mums turetu vykti 7 ryto blink.gif  doh.gif

zinau wiena mergaite kuri ryt irgi 7 ryto kazkoki darba turi gintis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2008 05 24, 00:42)
zinau wiena mergaite kuri ryt irgi 7 ryto kazkoki darba turi gintis ax.gif

As tai pramiegojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 24, 13:19)
As tai pramiegojau doh.gif

doh.gif lotuliukas.gif

O jei rimtai, tai ka dabar darysi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 05 24, 13:21)
doh.gif  lotuliukas.gif

O jei rimtai, tai ka dabar darysi?  g.gif

Nezinau, apie tai pagalvosiu kita diena lotuliukas.gif Siaip dar bus laiko atsiskaityt man rodos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 24, 13:28)
Nezinau, apie tai pagalvosiu kita diena lotuliukas.gif Siaip dar bus laiko atsiskaityt man rodos doh.gif

Svarbu kad leistu, pas mus leisdavo su vaakriniais ar neakivaizdininkais atsiskaityt, jei graziai pakalbi 4u.gif

Na bet tu ir miegale is tikro lotuliukas.gif Tik nesakyk kad iki pat dabar miegojai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 05 24, 13:31)
Svarbu kad leistu, pas mus leisdavo su vaakriniais ar neakivaizdininkais atsiskaityt, jei graziai pakalbi  4u.gif

Na bet tu ir miegale is tikro  lotuliukas.gif Tik nesakyk kad iki pat dabar miegojai doh.gif  lotuliukas.gif

As ir esu neakivaizdininke 4u.gif mirksiukas.gif Ne iki dabar, bet atsikeliau tikrai 6 kaip turejau doh.gif Nu as destytojui ne karta sakiau, kad man 7 ryto atvaziuoti y universiteta yra tikrai kazkas baisaus doh.gif
Atsakyti
Labas labas smile.gif o jau Laiswes al. siandiena judesys bigsmile.gif tai ziuriu biski Kauno madas dabar pro langa,nes darbo tai nulis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kosmeta: 24 gegužės 2008 - 12:45