Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgesys...

QUOTE(myth @ 2008 05 24, 14:42)
mm.. gal parodysi? biggrin.gif  lotuliukas.gif

kad darbe neturiu fotkiu tongue.gif o jau zinokit kiek kareiwuku prazygiawo laiswes al su graziom uniformom wub.gif ziurejau tai sypsojosi berniukai lotuliukas.gif ir Hare krisna su sawo dainom praejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2008 05 24, 15:52)
kad darbe neturiu fotkiu  tongue.gif  o jau zinokit kiek kareiwuku prazygiawo laiswes al su graziom uniformom  wub.gif  ziurejau tai sypsojosi berniukai  lotuliukas.gif  ir Hare krisna su sawo dainom praejo  doh.gif

ooo.. hare krišna hare krišna hare hare hare krišna lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2008 05 24, 15:50)
čia reiktų ilgai ilgai pasakoti.. jei bus rezultatas, tai būtinai pasidžiaugsiu ir jums bigsmile.gif

nu tikekimes viskas kas gerai issipildys 4u.gif paskaiciau ir vel pas burejau uzsimaniau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(raudonoji @ 2008 05 24, 15:54)
nu tikekimes viskas kas gerai issipildys  4u.gif  paskaiciau ir vel pas burejau uzsimaniau  blush2.gif

niu.. aš irgi tikiuos.. unsure.gif pas kokią būrėją nori? aš visai norėčiau kad kortom išburtų, reiks gal birželio mėn nulėkt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myth: 24 gegužės 2008 - 14:57
QUOTE(myth @ 2008 05 24, 14:53)
ooo.. hare krišna hare krišna hare hare hare krišna  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Mane tai kareiwukai labiau suzawejo nei Hare krisna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2008 05 24, 15:57)
Mane tai kareiwukai labiau suzawejo nei Hare krisna  lotuliukas.gif

na jau, tik nereikia meluoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2008 05 24, 14:58)
na jau, tik nereikia meluoti  lotuliukas.gif

ax.gif o jau kokia yzwalgi mergaite lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2008 05 24, 15:56)
niu.. aš irgi tikiuos.. unsure.gif  pas kokią būrėją nori? aš visai norėčiau kad kortom išburtų, reiks gal birželio mėn nulėkt bigsmile.gif

as tai paskaitau egzoterikos tema ir ka nors issirenku, galvoju gal vel laime pas ta Silvija bandyti kur bandziau pakliuti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Kosmeta @ 2008 05 24, 15:57)
Mane tai kareiwukai labiau suzawejo nei Hare krisna  lotuliukas.gif

man tai graziausi berniukai, kur vaiskto tokiais juodais kostiumais, is kazkokio ten tikejimo biggrin.gif ir kur jie tokiu graziu uzverbuoja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(raudonoji @ 2008 05 24, 15:01)
as tai paskaitau egzoterikos tema ir ka nors issirenku, galvoju gal vel laime pas ta Silvija bandyti kur bandziau pakliuti  blush2.gif
Papildyta:
man tai graziausi berniukai, kur vaiskto tokiais juodais kostiumais, is kazkokio ten tikejimo  biggrin.gif ir kur jie tokiu graziu uzverbuoja  blush2.gif

Aga buna tu graziu berniuku...ne lietuviai jie dauguma...bet ten irgi esu girdejus,kad kaip sekta kazkokia...murmonai kazkokie g.gif
Atsakyti
QUOTE(raudonoji @ 2008 05 24, 16:01)
as tai paskaitau egzoterikos tema ir ka nors issirenku, galvoju gal vel laime pas ta Silvija bandyti kur bandziau pakliuti  blush2.gif
Papildyta:
man tai graziausi berniukai, kur vaiskto tokiais juodais kostiumais, is kazkokio ten tikejimo  biggrin.gif ir kur jie tokiu graziu uzverbuoja  blush2.gif

QUOTE(Kosmeta @ 2008 05 24, 16:02)
Aga buna tu graziu berniuku...ne lietuviai jie dauguma...bet ten irgi esu girdejus,kad kaip sekta kazkokia...murmonai kazkokie  g.gif

mormonai nėra BLOGI.. iš esmės. prieš kelis metus buvau su dviem labai labai susidraugavus, tai kai atėjo į namus atsisveikint (na kai baigės ju misijonieriškas laikas ir turėjo skristi atgal į Ameriką), tai visi trys apsikabinę žliumbėm doh.gif tokie labai mieli buvo wub.gif biggrin.gif ir maniškiai lb skanius sausainius mokėjo kepti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myth: 24 gegužės 2008 - 15:07
Apie sektas jos prakalbo, geriau sakykit kas tas Hare Krisna? bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 05 24, 15:07)
Apie sektas jos prakalbo, geriau sakykit kas tas Hare Krisnabigsmile.gif  blush2.gif

nemoku paaiskint ax.gif
Atsakyti