Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgesys...

QUOTE(kusachius @ 2008 05 24, 22:25)
tai labai senas Kiniečių būrimo būdas, iš "permainų knygos". Ten reikia sugalvoti klausimą, kad atsakymas galėtų būti "taip" arba "ne", ir šešis kartus mesti po tris vienodas monetas. Pagal tai, ar daugiau iškrenta skaičių ar herbų, susidėlioja heksagrama iš šešių eilučių. Tada susirandi lentelėje ir skaitai savo atsakymą.
Yra 64 heksagramos. Bet pastaruoju metu, kai klausiu to paties klausimo, tai ir iškrenta ta pati heksagrama. Matyt teisybė  g.gif

Geras wub.gif

Reik jauciu man pameginti tokiu daikciuku isgyti blush2.gif O tu gali svetimam zmogui paburti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 05 24, 23:32)
Geras  wub.gif

Reik jauciu man pameginti tokiu daikciuku isgyti  blush2.gif O tu gali svetimam zmogui paburti?  blush2.gif

galiu jei įdomu 4u.gif monetas tu gali pati išmesti, ir heksagramą sudaryti (galiu paaiškinti detaliau kaip tas daroma),o aš tik atsakymą tau parašyčiau iš knygos. Man net nebūtina klausimo žinoti.
Atsakyti
Oi per visa dienele kiek prisnekejot thumbup.gif Nuo auskaru ziuri iki burimu 4u.gif
Apie auskarus snekant - turejau antakyje, nosyje, liezuvyje. Bet praejo maistingoji paauglyste ir dabar tik ausyse po viena turiu blush2.gif biggrin.gif O kas liecia del burimu, tai kazkaip niekad nesigundziau schmoll.gif Manau geriau nezinoti kai kuriu dalyku, nors jeigu iskrenta blogos kortos bureja ir taip nesako, tik bando perspeti, kad keistum kazka savo gyvenime. Bet ech, kam to reikia. Galbut ateityje laukia kazkas nuostabaus, o tu kazka suzinojus gali pakeisti savo likimo eiga ir tokius dalykus nubaidyti g.gif
O kas liecia sapnus, tai miegojau pietuku ir toooooky sapna sapnavau, vos ne erotiny jau lotuliukas.gif Kad turiu auksta tamsiaplauky vyra, kuris mane labai labai lepina ir saugo nuo visko, stebina. Ir aisku pacioj pacioj geriausioj sapno vietoj butinai turejo suskambeti telefonas ir prizadinti lotuliukas.gif O as juokingiausia, tai dabar narsydama internete ziu, kad sapnavau viena aktoriu is "Grozio peilis", ale kad as to serialo akyse net neregejus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 24, 23:29)
O as juokingiausia, tai dabar narsydama internete ziu, kad sapnavau viena aktoriu is "Grozio peilis", ale kad as to serialo akyse net neregejus doh.gif

Bet tu ir grazius vyrus i sapna kveties hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 25, 00:29)
Oi per visa dienele kiek prisnekejot  thumbup.gif  Nuo auskaru ziuri iki burimu 4u.gif
Apie auskarus snekant - turejau antakyje, nosyje, liezuvyje. Bet praejo maistingoji paauglyste ir dabar tik ausyse po viena turiu blush2.gif  biggrin.gif  O kas liecia del burimu, tai kazkaip niekad nesigundziau schmoll.gif  Manau geriau nezinoti kai kuriu dalyku, nors jeigu iskrenta blogos kortos bureja ir taip nesako, tik bando perspeti, kad keistum kazka savo gyvenime. Bet ech, kam to reikia. Galbut ateityje laukia kazkas nuostabaus, o tu kazka suzinojus gali pakeisti savo likimo eiga ir tokius dalykus nubaidyti g.gif 
O kas liecia sapnus, tai miegojau pietuku ir toooooky sapna sapnavau, vos ne erotiny jau lotuliukas.gif  Kad turiu auksta tamsiaplauky vyra, kuris mane labai labai lepina ir saugo nuo visko, stebina. Ir aisku pacioj pacioj geriausioj sapno vietoj butinai turejo suskambeti telefonas ir prizadinti lotuliukas.gif  O as juokingiausia, tai dabar narsydama internete ziu, kad sapnavau viena aktoriu is "Grozio peilis", ale kad as to serialo akyse net neregejus doh.gif

dėl būrimų, tai aš pas būrėjas niekad nevaikštau, nes kaip žinot, kad ne šarlatanė pasitaikys doh.gif mano mama taro kortom moka burti, turi milžiniško dydžio knygą apie tai, bet neprašau jos, kad išburtų. o dėl likimo pakeitimo, tai sakoma, jei kažkokie įvykiai pasirodo sapnuose, delne ar žvaigždėse, tai jų nebepakeisi. Tai jau įrašyta -ar skaityti ar ne, tavo reikalas.
Aš tik I-czin išsiburiu, kai jau rimtas reikalas yra. Šiaip tai nepiktnaudžiauju tokiais dalykais.

Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 05 24, 23:39)
Bet tu ir grazius vyrus i sapna kveties hihihi.gif

Nieko nieko toks visai kiek apziurejau dabar dar pagooglinus :wub Teks seriala pradeti ziuret hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(kusachius @ 2008 05 24, 23:47)
dėl būrimų, tai aš pas būrėjas niekad nevaikštau, nes kaip žinot, kad ne šarlatanė pasitaikys  doh.gif  mano mama taro kortom moka burti, turi milžiniško dydžio knygą apie tai, bet neprašau jos, kad išburtų. o dėl likimo pakeitimo, tai sakoma, jei kažkokie įvykiai pasirodo sapnuose, delne ar žvaigždėse, tai jų nebepakeisi. Tai jau įrašyta -ar skaityti ar ne, tavo reikalas.
Aš tik I-czin išsiburiu, kai jau rimtas reikalas yra. Šiaip tai nepiktnaudžiauju tokiais dalykais.

As kazkaip remiuosi daugiau savo draugiu patirtimi. Viena labai nepatiko tai burejai, tai pasake jai negraziu dalyku, blogo palinkejo ir jai tai atsitiko. Kitai pasake, kad susituoks su savo vaikinu, o po keliu men issiskyre jie labai piktai. Na zodziu, susirado jos ten patikimiausias burejas, o yvyko viskas priesingai, negu sake biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 25, 00:50)
Nieko nieko toks visai kiek apziurejau dabar dar pagooglinus :wub Teks seriala pradeti ziuret hihihi.gif
Papildyta:
As kazkaip remiuosi daugiau savo draugiu patirtimi. Viena labai nepatiko tai burejai, tai pasake jai negraziu dalyku, blogo palinkejo ir jai tai atsitiko. Kitai pasake, kad susituoks su savo vaikinu, o po keliu men issiskyre jie labai piktai. Na zodziu, susirado jos ten patikimiausias burejas, o yvyko viskas priesingai, negu sake biggrin.gif

visko būna... g.gif bet ir pas daktarus nevykusius tenka pakliuti, ir meistrus prastus nusisamdyti. Taip ir tu bureju visokiu yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2008 05 25, 00:02)
g.gif  bet ir pas daktarus nevykusius tenka pakliuti, ir meistrus prastus nusisamdyti. Taip ir tu bureju visokiu yra  g.gif

Bureju tikrai visokiu yra g.gif Dazniausiai sarlatanes arba nemoka gerai interpretoti, nes sakoma kad kortos pacios nemeloja bet reikia moketi jas suprasti, reikia geru psichologu buti ir intuicija tureti, nevisiem skirta g.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 05 25, 00:07)
Bureju tikrai visokiu yra  g.gif Dazniausiai sarlatanes arba nemoka gerai interpretoti, nes sakoma kad kortos pacios nemeloja bet reikia moketi jas suprasti, reikia geru psichologu buti ir intuicija tureti, nevisiem skirta  g.gif

Na kai man nelabai ydomus tie reikalai, tai per daug ir nesigundau. Visur yra ir geru zmoniu, ir tie, kurie naudojasi kitais savo naudai. Na bet pavydziui tikrai nenoreciau suzinoti, kad galbut mano artimas susirgs rimta liga, as niekada nebebusiu su BMB, neturesiu vaiku arba nugyvensiu viena likusy gyvenima, arba man kazkas atsitiks blink.gif Butu tikrai baisu suzinoti tokius dalykus. Juk ko nezinai, del to sirdies neskauda blush2.gif
Atsakyti
As pas bureja ejau tik del meiles reikalu, o jau kaip gyvenimas klostysis tai man neidomu schmoll.gif As ir pati kortas tik del meiles deduosi kartais ir tik del to kad norisi kazkuotai tiketi, kazkotai laukti, bent sioki toki tiksla nusibrezti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 05 25, 00:26)
As pas bureja ejau tik del meiles reikalu, o jau kaip gyvenimas klostysis tai man neidomu  schmoll.gif As ir pati kortas tik del meiles deduosi kartais ir tik del to kad norisi kazkuotai tiketi, kazkotai laukti, bent sioki toki tiksla nusibrezti  blush2.gif

Na ir ka del meiles sake, ar ka issiburei? Ar kas nors pildosi?
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 25, 00:38)
Na ir ka del meiles sake, ar ka issiburei? Ar kas nors pildosi?

Buvau pas 2 burejas blush2.gif

Viena sake, kad busiu kartu su tamsiaplauku, darbsciu vaikinu, jis daug keliaus, tures jau savo busta ir tt (beveik BMB aprasymas, tik stai busto dar neturi ir nekeliauja daug), bet kai paprasiau del manes ir BMB isburti, tai pamenu kad 4 kortas ismete, tris is ju iki dabar pamenu labai tiksliai - fortunos ratas (tipo likimas, kurio pakeisti negaliu ir teks laukti, as nieko pati nepaveiksiu ir nepagreitinsiu), kartieta (tipo kelias i laime ar pan) ir isimilejeliai (stiprus jausmas ir tt) tai sake kad tikriausiai as jo islauksiu ir busim kartu

Pas kita kai buvau tai sake kad nei nemato musu issiskirimo, kad busim kartu dar ilgai, bet siaip mes jau issiskyre buvom, tik bureja yra sakius kad pvz jei nemato vestuviu o zmones tuokias vadinas santuoka neilga bus (kiek girdejau tai pasitvirtino sitie zodziai), tai darau isvada kad ir issiskirimas neilgas bus g.gif
Atsakyti