QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 25, 00:29)
Oi per visa dienele kiek prisnekejot

Nuo auskaru ziuri iki burimu
Apie auskarus snekant - turejau antakyje, nosyje, liezuvyje. Bet praejo maistingoji paauglyste ir dabar tik ausyse po viena turiu

O kas liecia del burimu, tai kazkaip niekad nesigundziau

Manau geriau nezinoti kai kuriu dalyku, nors jeigu iskrenta blogos kortos bureja ir taip nesako, tik bando perspeti, kad keistum kazka savo gyvenime. Bet ech, kam to reikia. Galbut ateityje laukia kazkas nuostabaus, o tu kazka suzinojus gali pakeisti savo likimo eiga ir tokius dalykus nubaidyti
O kas liecia sapnus, tai miegojau pietuku ir toooooky sapna sapnavau, vos ne erotiny jau

Kad turiu auksta tamsiaplauky vyra, kuris mane labai labai lepina ir saugo nuo visko, stebina. Ir aisku pacioj pacioj geriausioj sapno vietoj butinai turejo suskambeti telefonas ir prizadinti

O as juokingiausia, tai dabar narsydama internete ziu, kad sapnavau viena aktoriu is "Grozio peilis", ale kad as to serialo akyse net neregejus
dėl būrimų, tai aš pas būrėjas niekad nevaikštau, nes kaip žinot, kad ne šarlatanė pasitaikys

mano mama taro kortom moka burti, turi milžiniško dydžio knygą apie tai, bet neprašau jos, kad išburtų. o dėl likimo pakeitimo, tai sakoma, jei kažkokie įvykiai pasirodo sapnuose, delne ar žvaigždėse, tai jų nebepakeisi. Tai jau įrašyta -ar skaityti ar ne, tavo reikalas.
Aš tik I-czin išsiburiu, kai jau rimtas reikalas yra. Šiaip tai nepiktnaudžiauju tokiais dalykais.