Įkraunama...
Įkraunama...

Similac mišinukai

turiu nepraimta melyna similac formula indeli ir aptamil comfort. keisciau i malone smulkmenele. teirautis per az. klaipeda
Atsakyti
Turim nepradarytą Similac Advance indelį, gal kam reikia? Atiduosim už kokį šokoladą biggrin.gif Veiksmas Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi_ @ 2008 09 16, 15:58)
gal gali man kas nors paaiskinti kuo skiriasi similac milk ir similac formula... ten sudetis vos ne identiska  ax.gif
ir isvis koki geriausia duoti 3,5 men vaikui?  rolleyes.gif

musu dukrytei tiko tik semper produkcijos misinukas visi kiti ne schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos mamutes,

parduodu 4 skarbonkytes misinuko NAN 1 active H.A. mums jis netiko, nors kiti sako kad jis labai geras. taip pat turiu viena Jumbo \Pack'a 2 numeriuka pampuku.
Parduodu pigiau nei parduotuveje, galime deretis. rasykite i AZ
Gyvenu Kaune
Atsakyti
Mes naudojam similac advance misinuka. mums jis tinka ir patinka. Neturim jokiu problemu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lly @ 2009 05 21, 18:11)
turiu nepraimta melyna similac formula indeli ir aptamil comfort. keisciau i malone smulkmenele. teirautis per az. klaipeda

pasiulymas vis dar galioja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi_ @ 2008 09 16, 15:58)
gal gali man kas nors paaiskinti kuo skiriasi similac milk ir similac formula... ten sudetis vos ne identiska  ax.gif
ir isvis koki geriausia duoti 3,5 men vaikui?  rolleyes.gif

man irgi idomu g.gif gal kas zino? nes pirma karta nusipirkau similac advance milk, o si karta pasirodo nusipirkau formula doh.gif na ka pradejome siandien gert g.gif (as maitinu ir Mp ir misinukais)
Atsakyti
man similac advance labiau patiko nei tas kitas,net milteliai labiau biresni,na,bet ilgai neteko panaudoti nes pradejo berti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(realax @ 2009 06 25, 00:58)
man similac advance labiau patiko nei tas kitas,net milteliai labiau biresni,na,bet ilgai neteko panaudoti nes pradejo berti  doh.gif

mus irgi pradejo berti ir nuo similac advance milk ir nuo similac advance formule doh.gif doh.gif mums tinka hipp su probiotikais bigsmile.gif ir Nan1 thumbup.gif nan1 man labiau patinka, labiau panasus I MP o hipp kazkokia sintetika g.gif
Atsakyti
gal turit similac advance formula? nupirkciau jei jums nereikia... ax.gif kaunas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baracuda1: 08 liepos 2009 - 15:17
Nesuprantu, kas atsitiko, kad nė viename prekybos centre nėra mišinukų Similac advance 1 ir Similac paprasto. Gal kas nors ką nors žinote apie tai?
Atsakyti
QUOTE(neringele.z @ 2009 10 01, 20:26)
Nesuprantu, kas atsitiko, kad nė viename prekybos centre nėra mišinukų Similac advance 1 ir Similac paprasto. Gal kas nors ką nors žinote apie tai?

Buvo straipsnis apie tai, kad Similaco misiniuose rasta kelissyk virsijancius norma kenksmingu medziagu kiekis, ir duotas isakymas Similaca isimti is prekybos centru. O bet taciau... Straipsnis buvo pavasari, o Similaco, kaip supratau, pasigedot tik dabar? Persasi isvada, kad ta kenksminga neiseme, o issipardave doh.gif
Labai nepergyvenkit, pirkit kita, saugesni, misini, pvz svedu Baby1, Baby2 ar Babysemp 4u.gif Jei jau Similacas tiko, tai sitas tiks dar labiau 4u.gif
Atsakyti