Įkraunama...
Įkraunama...

Similac mišinukai

gal gali man kas nors paaiskinti kuo skiriasi similac milk ir similac formula... ten sudetis vos ne identiska ax.gif
ir isvis koki geriausia duoti 3,5 men vaikui? rolleyes.gif
Atsakyti
Mes tap pat valgome Similac advance jau antrus metus ir jokių problemų nebuvo, išskyrus tai kad išgirdau kad jis gaminamas iš modifikuotų produktų. Paskaičiau forume apie tai ir nežinau ką galvoti. Gal mamytės turtite naujų žinių šia tema. Bandžiau pieno duoti negeria, o mišinėlį dar geriam rytas vakaras nors jau esam virš dviejų metų. Reikės kažką galvoti. Mano nuomone kiekvienas vaikelis yra individualus, todėl ir mišinukai nevisiems vienodai tinka, tiesiog reikia atrasti sąvąjį. Košeles kiek atsimenu viriau taip pat iš Maxsimoje pirktų baklažanų, kalafiorų, kai pagalvoji irgi chemiškai gali būti apdoroti, bet tai ką daryti jei pats savo daržo neturi, o ir turguje nežinai kiek trašų pripylė augindami. Žodžiu tokie laikai.
Atsakyti
Pirmą vaiką auginau su Similac, va šitam išbandėm Hipp, Aptamil (nuo jo žiagčiojo ir klykė, labai nepatiko skonis), tad teko pereiti ir prie Similac. Gal kiek kietina viduriukus, bet duodu truputį obuoliuko ir ištenam, na gal nekasdien, bet kas antrą tai tikrai. smile.gif
Atsakyti
Mums jis tiko, nors iš tikro visus valgo ir nieko...nei pučia, nei kietėja ir pan.Man patinka,nes gerai išsimaišo mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes SIMILAC'a pirma karta pabandeme pries pora savaiteliu ligonineje - apsirgo musu mazius, gulejom savaite ligonineje, o ten sesutes visuomet atnesdavo misinuko pieneliui padaryti (atnesdavo butent SIMILAC'o), nereikedavo mum patiem is namu nestis pieno misineliu. Smalsumo vedina, paragavau, Similac'o misinuko pienuko, nes norejau palyginti jo skoni su pries tai naudoto aptamil'o skoniu. Similac man pasirode skanesnis- ne toks tirstas, ne toks saldus, lengviau tirpstantis milteliai vandenyje. Dabar visalaik perkame maziui similac'a. Neturejom problemu su aptamilu, neturim problemu nei su similac'u, bet mano asmeniska nuomone, similac'as skanesnis ir labiau primena naturalu mp 4u.gif
Atsakyti
Mums jis netiko schmoll.gif Bet cia aisku individualu,kazkam tinka,kazkam nea...mums kietejo viduriai,pabandziau viena pakuote,pamaciau kad nelabai tinka ir bandziau kitus 4u.gif
Atsakyti
Mūsų mažylė labai noriai valgo Similac Advanced, o neseniai pradejom duoti Similac milk, taip pat gerai toleruoja, nei beria, nei pilvuka pučia, svorio priaugam gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2008 05 20, 14:01)
Sveikutes....

Labai domina similac produkcija..... Mums dar tik menuo bet jau neturiu pienuko, tai  tenka maitinti misineliai. Siuo metu geriam semper baby semp 1, bet pradejo sauseti odele, taigi manau reikes rinkti misinelius alergiskiems vaikams..... Semper lietuvoje tokiais neprekiauja....
Taigi noreciau suzinoti ar naudojat similac produkcija ir kokia jusu nuomone apie ja 4u.gif

Mano mazyle nuo 2 savaiciu gere Similac Advance1 po to 2, o dabar pereisime prie Similac Gain.
Puikus misinukas, jai labai patinka ir jokie viduriai nekieteja. Beje, jame ir gelezies kiekis nemazas, ko mazyliams dazniausiai reikia smile.gif
Atsakyti
Mano sunus su kosemis vagydavo Similac. O paskui suzinojau, kad jie gamina daugeli Similac rusiu is genetiskai modifikuotu produktu. Antram vaikui tikrai neduociau Similac.
Atsakyti
schmoll.gif labai viduriukai kietejia ir abiem nieko gero is jo verysad.gif
Atsakyti
Mano mažę ligoninėje pradėjo maitinti similac, nes aš pati dėl sveikatos problemų negalėjau maitinti krūtimi. Tai labai mažei užkietėjo viduriukai, gryžusi namo nusipirkau semper, kaip ir pirmam vaikeliui- tiko ir šiai. O dėl similac, tai kažkada skaičiau straipsnį, kad ten kažko žalingo yra, tik labai gėda, kad nepamenu ko blush2.gif .
Atsakyti
tai buvo pats pirmas misinukas kuri isbandem,bet nuo jo tik viduriukai uzkietedavo schmoll.gif
Atsakyti