QUOTE(Smagurė @ 2017 02 13, 10:25)
Kvapnios lazdelės rituals man patinka ir labai solidus kvapas. Turėjau Rituals of light-mandarinas ir cinamonas

o mane jei atvirai nuvyle kvapnios lazdeles rituals..kvapai man buvo super tie senesni - under a fig, sweet sunrise, hammam secret..bet jau taip greit isgaruoja ir kvapas jauciasi tik gan arti..figmedziu 230ml tempe gal 3 menesius, dabar pasistaciau sweet sunrise tai 2 menesiai nepilnai stovi o jau matau kad galekas visiskas nors ne karto nebuvau apvertus lazdeliu (figmedzio vartydavau beveik kas savaite nebent pamirsdavau). Dar sandeliuke turiu hammam bet sakiau jau daugiau nebepirksiu - miegame pasisatcius ipuro (kainuoja panasiai) tai daug ilgiau uztenka ir jauciu kvapa tikrai net ir retai vartydama lazdeles.
ir zavkes rituals nuvyle - turiu lotus secret ir sweet sunrise - silpnai kvapa skeidzia ir reikia "padeti" joms degt - ty kad degtu tolygiai o neliktu krastuose vasko.
Patiko dauguma jų kvepalų ir nors neketinu pirkt bonkučių, turiu kelias 10ml talpos vyriskas ir moteriskas bet kvapai tikrai neblogi ir uz tokią kainą kokybiški