Įkraunama...
Įkraunama...

Batsiuviai - avalynės siuvyklos

QUOTE(Killing_me_softly @ 2008 10 30, 10:18)
Bronės tel.nr. 868669668

didelis aciu
Atsakyti
SIUVAU PAS VIENĄ....DAUGIAU-NEBENORIU....
Atsakyti
Mergaitės, gal kuri žinote, kur Kaune galima perdažyti batus? rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos, žadėjau parodyti savo pusbrolio siūtus batus, ir dingau ax.gif tai va pabandysiu įmesti keletą foto. čia anytos kolekcija, jinai pagal savo skonį užsisakinėja smile.gif aš užsisakiau visai kitokius, šią savaitę jau turėčiau gauti. atsiprašau kad kai kurie batai nevalyti, o ir fotkinta su telefonu ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2008 11 17, 12:33)

sitie grazus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukke @ 2008 11 17, 12:35)
sitie grazus 4u.gif

aš pavasariui tokius planuoju užsisakyti, tik visai juodus. anyta siuvosi rankinę tokią juodą su raudonu, tai jai labai tinka tie batai smile.gif
Atsakyti
kur pasiuti batus?kiek kainuotu?ar galima butu zomsinius batus apvilkti oda?arba odos pakaitalu?dermantinu?
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2008 11 17, 12:33)
user posted image

Dievinu suvarstomus ilgaaulius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2008 12 21, 13:48)
Dievinu suvarstomus ilgaaulius thumbup.gif

tik labai jau foto gavosi nekokia, atrodo kaip tie batai nešioti 2 metus. buvau pas pusbrolį nesenai, turiu kitokių batų pavyzdžių, ką domintų, į až atsiųsčiau, kad nesigautų reklama ar agitacija smile.gif
Atsakyti
žemuogiene, būtų ir man įdomu pamatyti kitokių batų pavyzdžių ir sužinoti kainas:)
Atsakyti
QUOTE(gabrielita21 @ 2008 10 26, 21:23)
sveikos, ar kuri nors esate bandziusios pasisisuti batus? as tai turiu tokiu minciu, tai noreciau suzinoti nuomoniu  4u.gif

Kedainiuose neseniai atsidare "Batu fabrikas"", ar kazkas panasaus blush2.gif Stiliaus laidoje buvo reportazas, kolekcijos pristatymas.... Giminaitei ten siuvo batus ir rankine.. Brangu, bet super thumbup.gif wub.gif

Skaiciau, kad ten batus siuvo Baublienei, Mildazytei ir dar kazka Petruskeviciui , atrodo g.gif
Atsakyti
taip, Kėdainiuose yra Batų namai smile.gif kiek žinau - brangu ten. aš nešu batus taisyti, labai gerai ten taiso. o batus siuva mano giminaitis Šiauliuose smile.gif

http://www.lrytas.lt...6...limybė.htm

apie Batų namus radau.
Atsakyti