Įkraunama...
Įkraunama...

Batsiuviai - avalynės siuvyklos

Gal kas zinote kas Kaune gerai siuva vyriskus batus. Tiksliai zinau, kokiu batu vyras nori, kadangi arteja jo gimtadienis, o nupirkti tokiu kaip jis nori niekur nerandu, pagalvojau gal galeciau uzsakyti, kad pasiutu.Labai reikia.
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2009 02 22, 11:13)
taip, Kėdainiuose yra Batų namai smile.gif kiek žinau - brangu ten. aš nešu batus taisyti, labai gerai ten taiso.  o batus siuva mano giminaitis Šiauliuose smile.gif

Gal galite parašyti tikslų adresą 4u.gif ir gal maždaug kokios ten kainos - orientacijai? Ką reiškia tas brangu?
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 02 25, 13:18)
Gal galite parašyti tikslų adresą  4u.gif ir gal maždaug kokios ten kainos - orientacijai? Ką reiškia tas brangu?

tikslaus adreso nežinau blush2.gif o kainos - bijau nusikalbėt, nes girdėjau skirtingus atsiliepimus smile.gif žinau tik daugmaž.
Atsakyti
QUOTE(Filaretus @ 2008 12 22, 13:34)
žemuogiene, būtų ir man įdomu pamatyti kitokių batų pavyzdžių ir sužinoti kainas:)

emailą parašykit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2005 05 24, 13:26)
Nu galeciau, tai as ta Boleslova  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif
Jau pasikelimas nesvietiskas. Jei ateinu kukliai apsirengus tai ne nesisveikina, o kaip apsikarstau auksais, uzsidedu kailinius, tai tada jau tipo - "prasom, uzeikit ", jau man atsibodo klausytis kaip jis Petrikytei ar tai ziurkei Gintarei siuva sad.gif
Pliusas tik vienas -  siuva SUPER! Batai grazus, patogus, vienetiniai, nu bet jis pats......

Oj kaip pritariu. Skaitau dar tik pradzia, bet galiu pasakyti ir savo patirti su juo. Na as pas ji siuvausi tik vienus batus, irgi senai, dar pries 3-4metus. Tai tokiu kainu kaip sako 300, tai nebuvo, jis uzsisauke 500 ar 550. Pasiuvo batus grazius,bet per mazus, tai teko dar kiek kartu eiti pas ji kol man juos istempe. Vyras mano daznai siuvosi pas ji. Kainos velgi 500-700. Uzsakai, zada padaryti, nepadaro. Skambini, sako tau as galvojau kad dar nereikia, tai pradedu daryti. Bendrauja nemaloniai, ant pacio galo davem uzakyma, tai jis negana to kad ilgai dare,tai dar padare blogai, dalis buvo ne is tos odos, kur praseme. As jam sakau, kad ne taip, tai jis man aiskina kad taip ir pradejo sakyti kad as istisai kabinejuosi prie jo, kad jis aplomai daugiau nenori mums siuti blink.gif Pasakiau jam "Zinok, jei kas spjauna tau i veida, tai dar nereiskia, kad tai lietus" ir isejau palikusi tuos batus. Daugiau taip ir nesilankeme ten.
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 02 25, 14:18)
Gal galite parašyti tikslų adresą  4u.gif ir gal maždaug kokios ten kainos - orientacijai? Ką reiškia tas brangu?

Kainu tikrai nezinau, bet manau, kad pigu nebus, nes autoriniai darbai g.gif O "Batu fabrikas" yra Kedainiu senamiestyje Didziojoje gatveje 4u.gif Miestukas mazas, tai rasti tikrai nesunku, visi vieni kitus pazista mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute55 @ 2009 02 25, 18:09)
Kainu tikrai nezinau, bet manau, kad pigu nebus, nes autoriniai darbai g.gif  O "Batu fabrikas" yra Kedainiu senamiestyje Didziojoje gatveje 4u.gif  Miestukas mazas, tai rasti tikrai nesunku, visi vieni kitus pazista mirksiukas.gif

Dėkui 4u.gif kažkuriam straipsnyje skaičiau kad kainos prasideda nuo 300 Lt ir aukštyn
ax.gif
Atsakyti
sveiki, pagaliau radau ir as sia tema nors jau seniai domejausi ir nieko nebuvau panasaus radusi thumbup.gif .

zemuogiene ir as noreciau pamatyti daugiau pavyzdziu ir tiesa, kur ten siauliuose yra tas batu siuvejas? mano el.pastas zivilezifka@gmail.com is anksto aciu uz pasidalinimus smile.gif
Atsakyti
ax.gif Sveiki,

Noreciau ir as pameginti pasisiuditi batukus pas ta garsuji Boleslova ax.gif Todel labai noreciau paprasyti gal butu galima mani AZ atsiusti jo telefoniuka?.. Buciau tikrai labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
antrinu lapkritinukei. Man labai reikia Boleslovo ar kokio kito batsiuvio paslaugu...
Jeigu turite kuri nors kontaktus gal galetumete pasidalinti ax.gif
Buciau labai labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
As dvejus batus siuvausi pas Ruta Rimseliene. Buvau prigasdinta aukstu kainu, bet taip, kaip vienu ilgaauliu norejau is pitono odos, kuria ivaldyti reikia profesionaliu ziniu, visgi ryzausi vykti pas ja. Nenusivyliau thumbup.gif Patare koks modelis geriau tiktu, kad gautusi kokybiskas gaminys, nieko nedare nepasiderinus ir nepasitarus. Tikrai maloni ir paslaugi moteris, bendrauja siltai, isklauso. Batai prie kojos tiesiog "prilipo", uz ilgaaulius sumokejau berods 400 lt (tiek, kad oda mano), tad gaunasis praktiskai tas pats kas pirkti geresnes kokybes batus parduotuveje nesant nuolaidu sezonui biggrin.gif Taip pat ji parode keleta nematytu odu, ir is vienos pasisiuvau batelius. Parekomendavo kurpali, kuris optiskai labai mazina mano peda, parinkom man tinkanti ir patinkanti kulna. Uz batelius mokejau apie 250 lt su viskuo ir galiu ramiai zingsniuoti zinodama, kad antros tokios pat merginos nesutiksiu blush2.gif
Taip kad mano rekomendacijos Rutai 4u.gif
Atsakyti
Siuvuos basutes pas Boleslova, prie 25-mecio turgaus smile.gif siaip nieko apie kokybe dar pasakyt negaliu, nes dar mano basutes yra siuvamos smile.gif bet siaip pats batsiuvys, tai tikrai labai malonus, mandagus, viska issiklausineja ko tiksliai nori, dar ir pats pataria smile.gif
Atsakyti