Sveikos merginos, noriu pasiguosti, o gal surasti palaikymo. As karts nuo karto cia parasau. As irgi pirma karta vartojau Zolofta (AD) - 2 metus paskui pati nutraukiau ir i PT ejau 6 men. (tik mano psichologe man ne labai patiko). Ir i gyvenimo meno kursus praejau. Kiek pagalvoju kiek as i save investuoju, bet kad pilnai islipciau is tu ligu - vis neiseina, net nezinau ko dar grebtis. Po beveik metu pertraukos vel gryzau prie AD (Seratralinas), jau geriu 2 men. Aisku simptomatika pagerejo, bet visvien kad pilnai atsistatyti - tikrai ne. Ir pas mane gyvenime viskas gerai, pagaliau sutikau nuostabu zmogu, daug grazaus laiko praleidziame kartu, darbas, namai - viskas ciki. Bet viduje is pradziu buvo nerimas, paskui po AD 1.5 men. pajutau ziauria depresuha, nezinau ar taip turi buti..... Na aisku tos mano busenos keiciasi. Nebuna visa laika blogai. Kamuoja visokios ikyrios mintys. Vakar kazkodel labai blogai jauciausi, tai vakarui neiskenciau isgeriau 1/4 clonazepamo, tai bent visa nakti ismiegojau. O is ryto save griauzti pradejau, kad esu jau kaip narkomane, pastroviai rankinuke vaistu kruva... Isnaudojau savo visas stiprybes atsargas, tiesiog nezinau, jei bus tik blogiau ka reikes daryti....
Eh kaip norisi tiesiog ramiai dziaugtis gyvenimu... Atrodo taip paprasta, bet neiseina

Na sorry, merginos, uz tokias liudnas gaideles, tiesiog norejosi pasiguosti.... Linkiu siandien visoms geros nuotaikos