Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacinė distonija II

QUOTE(alencija @ 2008 07 25, 15:23)
sveikos,
As irgi sian ziauriai dirgli, nervuota, irzli. Nerimukas toks mazas viduj yra, bet matomai AD daro savo, apslopina ji. tik viena itarima negera turiu, kad galiu lauktis.. vat jau cia butu isvis negerai doh.gif , nes keturis men geriu AD. nu bet labai tikiuosi, kad taip nebus. Kita savaite pasidarysiu testa, bus aisku... kazko pilvo apacia maudena g.gif
ar kuriai teko is jusu pastoti vartojant AD?

Nepanikuok anksciau laiko, jei jau uzkibo tai jau ta testa ir dabar gali daryt. O jei jau ka gydytojai pasakys gerai cia ar blogai su AD pastoti, bet mano manymu nera cia tragedijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alencija @ 2008 07 25, 16:23)
sveikos,
As irgi sian ziauriai dirgli, nervuota, irzli. Nerimukas toks mazas viduj yra, bet matomai AD daro savo, apslopina ji. tik viena itarima negera turiu, kad galiu lauktis.. vat jau cia butu isvis negerai doh.gif , nes keturis men geriu AD. nu bet labai tikiuosi, kad taip nebus. Kita savaite pasidarysiu testa, bus aisku... kazko pilvo apacia maudena g.gif

Sveikos visos merginos,
matau laikomes tai geriau, tai blogiau,toks jau tas gyvenimas smile.gif
Man pastoti geriant AD neteko,nesu gydytoja,bet manau jei ir pastojai,nepergyvenk.Man gydytoja aiskino,kad pirmas tris savaites,vaisius nieko is mamos organizmo negauna.Aisku tokiu klausimu geriau kreiptis i gydytoja,ir greiciau nusipirkti testa(kodel tik kita savaite? g.gif ).Sekmes, viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olive: 25 liepos 2008 - 16:20
QUOTE(augjogx @ 2008 07 23, 16:28)
Man ir tokia savijauta budavo, bet dabar  reciau kai prismenu kaip as kankinaus, nu ir velnaim? Dabar jau men geriu AD tikrai jau pradedu tiketi kad geriau ir tokie panikos priepuoliai silpnesni buna. Tai va kai buvo paastreje pamenat kai buvau supanikavus  doh.gif o paskui kai prisiminiau kad as taip gyvendavau kas diena. Tai eina sau. Viskas ir tau bus gerai, gal tiesiog reikia vaistus pakeisti? man ta Klonazepama liepe gerti tai as miegu nakti kaip uzmusta. Nei as ka girdziu nei ka

Labutis. Matau kad daugelis vartuoja Clonezepana nakčiai, aš irgi ji gerdavau ir miegojau labai kietai,bet kada nustojau gerti maniau išprotesiu doh.gif kankino nemiga,nerimas...tęsesi apie savaite kol viskas į savo vežias atsistojo. Neblogi šie vaistai ,bet nepatinka kad nustojus jos vartuoti šalutiniai labai pasireiškia.
Ir man šiandien labai sunki diena doh.gif Jau rašiau temoja "AD" kad labai šiandien jautri ,nervota, galva pasvaigsta...Šio metų AD mažinu ir pms . Oj,mergaites kartais taip pavargstu nuo visokiu tu nesamoniu,bet vistiek nusiraminu ir pradedu kovoti su savo aibes ligu.( ir kaip žinom visos ligos nuo nervu)
Gero visoms savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 25 liepos 2008 - 21:02
labukas visoms....kaip laikotes?kaip sveikateles? 4u.gif
Atsakyti
Linkejimai visoms is Norvegijos 4u.gif

Isgeriau as savo Triplan Forte..ir nervas jama..cia ju negausiu, reik atsisiust is Lietuvos...mane jie gerai veikdavo..
nors kai PMS- tai tada ir galva plaukiojanti ir siaip negera..ir atrodo,kad nualpsiu tuoj verysad.gif
bet..praeina ir vel gerai...
o galvos svaigimas mano- tai jau galvoju,kad visam gyvenimui...tas vest
ibiulerinis neuritas gal nesibaigia gyvenime ???
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2008 08 01, 19:59)
Linkejimai visoms is Norvegijos  4u.gif

Isgeriau as savo Triplan Forte..ir nervas jama..cia ju negausiu, reik atsisiust is Lietuvos...mane jie gerai veikdavo..
nors kai PMS- tai tada ir galva plaukiojanti ir siaip negera..ir atrodo,kad nualpsiu tuoj  verysad.gif
bet..praeina ir vel gerai...
o galvos svaigimas mano- tai jau galvoju,kad visam gyvenimui...tas vest
ibiulerinis neuritas gal nesibaigia gyvenime ???

Sveika husmor smile.gif Ar galetum plačiau parašyti apie minetus Triplan Forte . Kas tai per vaistai ir su ko jie valgomi blink.gif Žinau kad tai AD bet be chemijos. Bet labai reikia daugiau informacijos. Jeigu nenori rašyti čia parašyk man į AŽ. Iš anksto dėkoju aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2008 08 01, 22:28)
Sveika husmor smile.gif Ar galetum plačiau parašyti apie minetus Triplan Forte . Kas tai per vaistai ir su ko jie valgomi blink.gif Žinau kad tai AD bet be chemijos. Bet labai reikia daugiau informacijos. Jeigu nenori rašyti čia parašyk man į AŽ. Iš anksto dėkoju aciuks.gif

Sveika Ksėna..jokia cia paslaptis, o sudeties tiesa pasakius neatsimenu..bet galima internete pasiskaityt apie jy, tik pamenu,kad yra kazkokia medziaga, kuri "kelia" nuotaika. Del naturalumo as abejoju...bet per daug nesuku galvos, pasiskaiciau kitu mamyciu komentarus apie sita papilda..atsiliepimai geri buvo.Jis pobrangis, sako yra pakaitalas, kazkur buvo rasyta anksciau..
tai va..tiek mano ziniu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Truputi pataisysiu..
Triptan Forte
smile.gif

QUOTE(Ksėna @ 2008 08 01, 22:28)

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Jau taip senai buvau užsukusi blush2.gif mano gyvenimas kaip po senovėje, kovoju su savo krūvom ligų ir baimių doh.gif kaip pavargau jau pati nuo savęs.Vis tikinu save, kad gyvenimo būdą reikia keist, bet kažkaip labai sunkiai sekasi verysad.gif
Dabar va gerklę skauda ir ilgai nepraeina, gal čia nuo to prakeikto refliukso? g.gif
Ramios nakties mergaites ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alencija @ 2008 07 25, 14:23)
sveikos,

as pastojant geriau seroxata,ir nutraukiau budama 9sav, psihiatras pasake kad tikrai nepakenksiu kudikeliui,jeigu tektu ir ilgiau nutraukineti,ar net vartoti, wub.gif bet aisku kad labai stengiausi isbuti ,be vaistu,o ir dabar tikrai nera lengva,ir kai dar zinau jei ir labai blogai tai kad negaliu gerti jokiu raminanciu ar ad tableciu,nebent valerijonai melisos ir ttt..tad bandau save gydyti saveitaiga,man labai padeda knyga Pasamones galia,ir kai jau tikrai jauciu kad pavargstu nuo visu tu blogu busenu ir nerimo,vistiek nepasiduodu,nes zinau kad kitos iseities neturiu,ir vaikeliui nesinori pakenkti wub.gif galbut mane nestumas ismokins stiprybes savo sveikatelei,del ko anksciau del kiekvieno susvaigimo puldavau i panika,dabar to sau leisti negaliu,is kart pradeu save raminti,kad man viskas yra gerai,esu stipri,sveika ir ttt. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dzestina @ 2008 08 09, 09:45)
as pastojant geriau seroxata,ir nutraukiau budama 9sav, psihiatras pasake kad tikrai nepakenksiu kudikeliui,jeigu tektu ir ilgiau nutraukineti,ar net vartoti, wub.gif  bet aisku kad labai stengiausi isbuti ,be vaistu,o ir dabar tikrai nera lengva,ir kai dar zinau jei ir labai blogai tai kad negaliu gerti jokiu raminanciu ar ad tableciu,nebent valerijonai melisos ir ttt..tad bandau save gydyti saveitaiga,man labai padeda knyga Pasamones galia,ir kai jau tikrai jauciu kad pavargstu nuo visu tu blogu busenu ir nerimo,vistiek nepasiduodu,nes zinau kad kitos iseities neturiu,ir vaikeliui nesinori pakenkti wub.gif galbut mane nestumas ismokins stiprybes savo sveikatelei,del ko anksciau del kiekvieno susvaigimo puldavau i panika,dabar to sau leisti negaliu,is kart pradeu save raminti,kad man viskas yra gerai,esu stipri,sveika ir ttt. wub.gif

Pastojai gerdama Seroxatą? bigsmile.gif Svajoju...
O dėl raminančių, maniškis psichiatras sakė kad klonazepamą nėščioms galima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzestina @ 2008 08 09, 09:45)
as pastojant geriau seroxata,ir nutraukiau budama 9sav, psihiatras pasake kad tikrai nepakenksiu kudikeliui,jeigu tektu ir ilgiau nutraukineti,ar net vartoti, wub.gif  bet aisku kad labai stengiausi isbuti ,be vaistu,o ir dabar tikrai nera lengva,ir kai dar zinau jei ir labai blogai tai kad negaliu gerti jokiu raminanciu ar ad tableciu,nebent valerijonai melisos ir ttt..tad bandau save gydyti saveitaiga,man labai padeda knyga Pasamones galia,ir kai jau tikrai jauciu kad pavargstu nuo visu tu blogu busenu ir nerimo,vistiek nepasiduodu,nes zinau kad kitos iseities neturiu,ir vaikeliui nesinori pakenkti wub.gif galbut mane nestumas ismokins stiprybes savo sveikatelei,del ko anksciau del kiekvieno susvaigimo puldavau i panika,dabar to sau leisti negaliu,is kart pradeu save raminti,kad man viskas yra gerai,esu stipri,sveika ir ttt. wub.gif

Labutis mirksiukas.gif O kas paraše šia knygą. Norečiau ir aš ja nusipirkti ax.gif O kur pirkai? Labas visoms. O man vėl labai spazmoja galvoje g.gif Užeina tokie spazmai kad atrodo kvepuoti sunku...ir žinoma iškarto išsigandu. Šitie spazmai mane užeina gal nuo 20 metu. Užeina ir praeina,bet labai įdomu kas tai gali būti? Norejau padaryti nuotrauka tai gydytojas pasake nereikia. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 09 rugpjūčio 2008 - 10:05