Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacinė distonija II

QUOTE(rainiukas @ 2008 09 29, 15:16)
Miargai sveikos. Turiu beda-baigesi xanax, neapsiziurejau, o gydytoja atostogauja. Gal zinot kas gali israsyt Vilniuje, o gal lapeli galit paskolint? Po savaites grazinciau, labai bijau priepolio fear.gif

Jei bijosi didesnė tikimybė kad gali nutikti wink.gif Gaila, bet neturiu, tik Rivotril. Jei sugalvosi - prašom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgele @ 2008 09 24, 12:25)
Sveikos.
Tikiuosi tikrai sveikos.
Radau keletą straipsniukų, gal neskaitėt  4u.gif

Medikamentinis nerimo ir su juo susijusių sutrikimų gydymas

Psichosomatinių sutrikimų diagnostika ir gydymas

Labai gera citata yra iš šito straipsniuko:

Diagnostikos kriterijai

A. Dauginių somatinių negalavimų atsiranda iki 30 metų, jie trunka kelerius metus, taikomi įvairūs gydymo būdai, labai sutrinka socialinės funkcijos, darbingumas ar kitos svarbios veiklos sritys.
  B. Turi būti visos keturios žemiau išvardytos simptomų grupės:
  • Keturi skausmo simptomai mažiausiai keturių kūno sričių (t.y. galvos, pilvo, nugaros, sąnarių, galūnių, krūtinės, tiesiosios žarnos, per mėnesines, lytiškai santykiaujant ar šlapinantis).
  • Du virškinamojo trakto sutrikimo simptomai, bet ne skausmas (t.y. pykinimas, vidurių pūtimas, noras vemti, viduriavimas, kelių maisto produktų netoleravimas).
  • Vienas seksualinės sferos simptomas, bet ne skausmas (t.y. susilpnėjęs seksualinis potraukis, sutrikusi erekcija ar ejakuliacija, nereguliarios mėnesinės, gausus kraujavimas per mėnesines, vėmimas nėštumo laikotarpiu).
  • Vienas pseudoneurologinis simptomas, bet ne skausmas (sutrikusi koordinacija ar pusiausvyra, paralyžius ar lokalus silpnumas, pasunkėjęs rijimas ar gumulo, kąsnio jausmas gerklėje, afonija, šlapimo susilaikymas, haliucinacijos, išnykę lietimo ir skausmo jutimai, dvejinimasis akyse, aklumas, kurtumas, disociaciniai amnezijos sutrikimai, sąmonės netekimo jausmas).
  Vienas iš dviejų:
  • B punkto simptomai ir būsenos kyla ne dėl tiesioginio vaistų poveikio (t.y. piktnaudžiavimo, gydymo vaistais), ištyrus somatinės patologijos nenustatoma.
  • Kai yra gretutinė somatinė liga, somatinių simptomų, socialinės funkcijos ir darbingumas yra labiau sutrikę negu galėtų būti.
  C. Simptomai nėra dėl simuliacijos ar dirbtinio sutrikimo.

Panikos sutrikimas

Kaip gydyti sergantįjį panikos sutrikimu

Saunuole., Jurgele, padirbejai..skaiciau- ydomu buvo..
Atsakyti
QUOTE(rainiukas @ 2008 09 29, 16:16)
Miargai sveikos. Turiu beda-baigesi xanax, neapsiziurejau, o gydytoja atostogauja. Gal zinot kas gali israsyt Vilniuje, o gal lapeli galit paskolint? Po savaites grazinciau, labai bijau priepolio fear.gif

O gal to priepuolio ir nebus?paziurek kaip jausies,juk anksciau ar veliau reikes gyventi be raminanciu...jie juk priepuoliu negydo,taip galima ir narkota pavirsti... blink.gif
Jeigu tikrai reikia bet kuris privatus israso...
Atsakyti
QUOTE(olive @ 2008 09 30, 09:17)
O gal to priepuolio ir nebus?paziurek kaip jausies,juk anksciau ar veliau reikes gyventi be raminanciu...jie juk priepuoliu negydo,taip galima ir narkota pavirsti... blink.gif
Jeigu tikrai reikia bet kuris privatus israso...

Ne man cia, artimam zmogui. Nezinau net kam tie priepuoliai baisesni, paciam zmogui, ar salia esanciam. Nu ikalbejau isgert panasiai veikianciu, tai suejo. Mat cia problema, kai bijoma vaistu ir ju salutinio poveikio. Bet tai jau ir tai geriau. Budavo po 4-5 xanax i diena, dabar tik viena pries nakti beliko 4u.gif
P.S. Aciu siuliusioms drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rainiukas: 01 spalio 2008 - 21:10
QUOTE(rainiukas @ 2008 10 01, 23:09)
Ne man cia, artimam zmogui. Nezinau net kam tie priepuoliai baisesni, paciam zmogui, ar salia esanciam. Nu ikalbejau isgert panasiai veikianciu, tai suejo. Mat cia problema, kai bijoma vaistu ir ju salutinio poveikio. Bet tai jau ir tai geriau. Budavo po 4-5 xanax i diena, dabar tik viena pries nakti beliko 4u.gif
P.S. Aciu siuliusioms drinks_cheers.gif

O kokie priepuoliai?atsiprasau,bet gal jau abstinencijos,jei po 4-5xanax blink.gif ir jeigu vaistu net forume prasoma... doh.gif
Zinau,merginu,kurios poto pas psichiatrus vaiksto jau ne del panikos priepuoliu,o del priklausomybes vaistams.
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(olive @ 2008 10 02, 11:07)
O kokie priepuoliai?atsiprasau,bet gal jau abstinencijos,jei po 4-5xanax  blink.gif ir jeigu vaistu net forume prasoma... doh.gif 
Zinau,merginu,kurios poto pas psichiatrus vaiksto jau ne del panikos priepuoliu,o del priklausomybes vaistams.
Sekmes  4u.gif

Jau gailiuosi, kad paprasiau cool.gif Maniau, kad galima kreiptis i cia besilankancias, nes jos supras. As ir sakau, kad progresas labai didelis, liko tik viena 0.25 tabletyte per diena. Bet net ir jos turejimas salia "uztikrina" saugumo jausma. O priepuoliai aisku nerimo, panikos. Priklausomybes cia jokios nera. O mesti vartoti vaistus is karto negalima, pacios zinot. Tuo labiau sergant tokiomis ligomis. Deja daug kas net nesuvokia kas tai yra. Netgi susidure su ligoniu ir pamate nerimo ataka "gyvai" sako, kad zmogus apsimetineja doh.gif Ir kaip suprast vaistai priepuoliu negydo? Jie padeda iveikti nerima, kai jau jau arteja.
Atsakyti
QUOTE(rainiukas @ 2008 10 02, 14:01)
Jau gailiuosi, kad paprasiau cool.gif Maniau, kad galima kreiptis i cia besilankancias, nes jos supras. As ir sakau, kad progresas labai didelis, liko tik viena 0.25 tabletyte per diena. Bet net ir jos turejimas salia "uztikrina" saugumo jausma. O priepuoliai aisku nerimo, panikos. Priklausomybes cia jokios nera. O mesti vartoti vaistus is karto negalima, pacios zinot. Tuo labiau sergant tokiomis ligomis. Deja daug kas net nesuvokia kas tai yra. Netgi susidure su ligoniu ir pamate nerimo ataka "gyvai" sako, kad zmogus apsimetineja doh.gif Ir kaip suprast vaistai priepuoliu negydo? Jie padeda iveikti nerima, kai jau jau arteja.

Tai Jus gydotes tik raminanciais?Antidepresantai gydo panikos atakas.
Diskutuoju cia su Jumis,nes pati esu tai patyrus savo kailiu,keturis metus kovojau visais budais su panikos atakom,kol supratau,kad nei homepoatija,nei akupunktura men nepades.
Aciu Dievui ir gydytojai,kad ne raminanciais mane gyde,o tai tureciau dar viena problema-priklausomybe.Aisku kai pradejo gydyma su AD,turejau nesiotis menesi, clonezapama,bet grieztai tik priepuolio metu ketvirti po liezuviu,o poto turejau mokintis pati tvarkytis su stresinem situacijom,o ne but apsvaigusiu mesos gabalu.
Atsakyti
QUOTE(olive @ 2008 10 02, 13:21)
Diskutuoju cia su Jumis,nes pati esu tai patyrus savo kailiu,keturis metus kovojau visais budais su panikos atakom,kol supratau,kad nei homepoatija,nei akupunktura men nepades.
Aciu Dievui ir gydytojai,kad ne raminanciais mane gyde,o tai tureciau dar viena problema-priklausomybe.Aisku kai pradejo gydyma su AD,turejau nesiotis menesi, clonezapama,bet grieztai tik priepuolio metu  ketvirti po liezuviu,o poto turejau mokintis pati tvarkytis su stresinem situacijom,o ne but apsvaigusiu mesos gabalu.

Olive, o kaip išmokai? Gal turi kokių super receptų? Nes man po mėnesio reikės baiginėti jau AD, tai vis pamąstau kaži kaip seksis po to g.gif
Gerai tu čia su tuo mėsos gabalu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgele @ 2008 10 02, 14:28)
Olive, o kaip išmokai? Gal turi kokių super receptų? Nes man po mėnesio reikės baiginėti jau AD, tai vis pamąstau kaži kaip seksis po to  g.gif
Gerai tu čia su tuo mėsos gabalu  lotuliukas.gif

Nepatikesi,bet gydytoja liepe nutraukti AD nemazinant,ir nieko, jokiu svaigimu kaip kad skaiciau AD forume nebuvo.O dabar bandau gyventi kitaip ,kad neprasidetu vel psichosomatines problemos,nes manau,kad mums jautrioms moterims tai gali "uzeidineti" periodiskai verysad.gif o kaip gyventi pradejau,tai tau parasysiu i AZ,nes apie Biblija ir teigiama energija,pas zmones nuomone gali buti labai skeptiska verysad.gif
Atsakyti
kodel taip manai olive?apie biblija tik gera nuomone...as ir noreciau suzinoti daugiau apie tai....jei gali parasyk i ad. mirksiukas.gif
Papildyta:
na ir parasiau... blush2.gif ne i ad o i AZ. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(olive @ 2008 10 02, 12:21)
Diskutuoju cia su Jumis,nes pati esu tai patyrus savo kailiu,keturis metus kovojau visais budais su panikos atakom,

Pirmiausia buvo psichologo konsultacijos, ilgi pokalbiai, kai atradom tinkama 4u.gif Kartu su vaistais. Jokiu bibliju ir knygu. Pokalbiai ir vaistai. Be to, jokiu diazepamu gyvenime negerem, seroxatas ir xanax. Taip kad apsvaigimo ar mieguistumo nebuvo 4u.gif Stazas 9 metai beveik. Priepuoliu nebuvo apie pusantru metu, tfu tfu tfu smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites..Matau jusu pagausejo.. Kaip sveikateles? Perskaiciau viska,ka rashet kol nebuvau.. Man tokios baimes uzeina daznai kaip trudei berods..hipohondrines..nors daznai net nebuna realaus pagrindo. Siaip man viskas gerai, darau joga savarankishkai, nezinau dar ar padeda smile.gif Paskutiniu metu beveik kasdiena skauda puse galvos, gydytoja sake, kad irgi nuo to pacio, o man jau vaidenasi augliai, nes galva man labai retai skaudedavo.. Bet logishkai mastant suprantu, kad nuo stuburo, nes nuo auglio gal ishtisai skaudetu ir vis blogetu, ir kt pozymiai atsirastu?? Na zodziu... Bet uzeina karts nuo karto mintys ikyrios, kazkaip jau susitaikiau, nesiblashkau nei tirtis kur, nes jau save zinau. Nors ish kitos puses, taip galima ir liga praziopsot g.gif Nu zodziu uzburtas ratas.. O siaip sveikata pasitaise, gal kad maziau nervuojuos. Beja vaziuoju vel i uzsieny, tai kirba kazkas viduj, nemalonu prisiminti paskutinio karto koshmara, bet tikuos bus gerai.. smile.gif
Kaip jum? Nebematau kai kuriu cia jau...ar pasveiko jos smile.gif Ar tik siaip dingo, kaip as ax.gif
Atsakyti