Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacinė distonija II

QUOTE(~Flamme~ @ 2008 10 10, 14:50)
uzjauciu del dukrytes verysad.gif  As visai jokiu vaistu nenauduoju, o be to, gydytojai siuo metu man taip ir nenustate, tai as pati supratau, kas yra, nes prisiminiau, kad gulejau lygoninejei paauglystej butent del sitos ligos. Mano teciui praejo, labai tikiuosi, kad man irgi praeis. Kartais atrodo, kad as jau nebe zmogus, o vaiksciuojantis padaras, lygtai viskas yra-mylimos dukrytes, mylimas vyras... o sveikatos nebeturiu. Kazkadabuvau labai stipri ir fiziskai ir moraliskai, o dabar... Labai silpna, kai ateina mm. Kaip gerai, kad atradau sia temele ax.gif

Reikia kaip nors nusiteikti, pasistengti. rasti kaip pailsėti, kaip atsipalaiduoti. Kaip šiandie prisimenu tuos priepuolius ir paniką naktimis, kai vyras puse nakties mane stipriai apkbinęs laikė ir įtikinėjo, kad viskas praeis. O man tirpo visas kūnas ir jau maniau, kad mirštu arba kraustausi iš proto verysad.gif vėliau kai ptvirtino ir medikai, kad tai nerviškai pati save ramindavau, kad greit praeis ir po biški, po biški jieretėdavo. Čia nesenai kai usinervinau vėl aptirpo rankos ir atsirado baimė, bet suvaldžiau kažkaip ir greit praėjo. Buvau išsigandus kad ims kartotis doh.gif
Man kažkiek ir magnis padėjo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 10 spalio 2008 - 14:19
QUOTE(trude @ 2008 10 10, 15:19)
Reikia kaip nors nusiteikti, pasistengti. rasti kaip pailsėti, kaip atsipalaiduoti. Kaip šiandie prisimenu tuos priepuolius ir paniką naktimis, kai vyras puse nakties mane stipriai apkbinęs laikė ir įtikinėjo, kad viskas praeis. O man tirpo visas kūnas ir jau maniau, kad mirštu arba kraustausi iš proto verysad.gif vėliau kai ptvirtino ir medikai, kad tai nerviškai pati save ramindavau, kad greit praeis ir po biški, po biški jieretėdavo. Čia nesenai kai usinervinau vėl aptirpo rankos ir atsirado baimė, bet suvaldžiau kažkaip ir greit praėjo. Buvau išsigandus kad ims kartotis doh.gif
Man kažkiek ir magnis padėjo

na sia vasara man buvo daug geriau, tokiu stipriu priepoliu nebuvo, bet pastoviai jauciuos pavargusi, kol sutvarkau namie, valgyt padarau, jegu nebelieka. Niekaip nenori augti svoris doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Flamme~: 10 spalio 2008 - 15:23
Labas Visoms 4u.gif
Kirmelius., sveika pasirodziusi, dziaugiuosi,kad viskas gerai ..Nors tokioms, kaip mes- patariama pasidaryt tyrimus, kad apsiraminti..
As irgi ..po puses metu gyvenimo kaime apsiraminau su mintim,kad cia greitoji pagalba nepasieks...manau- pasiektu biggrin.gif
Daug dirbu ir veju bjaurias mintis ...Nors kaip buvau jautri- taip likau...o pries mm patariu nakvisu aliejaus didesne doze vartot, man lyg tai lengviau ...
Ir visoms linkiu grazaus rudenelio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2008 10 09, 13:33)
sveikutes visos... 4u.gif stai ir musu kirmelius atsirado... bigsmile.gif kur buvai dingus?dziaugiuosi kad tau jau siek tiek geriau... thumbup.gif tik nebandyk prisigalvoti ligu.. blink.gif man rodos kad mums su vd,butinai kazkoks skausmelis kurioje  nors kuno vietoje turi buti.tai skrandyje,tai galvoje,ar dar kur nors.jeigu nieko neskaudetu,mums turbut butu keista,oi labai keista.. bigsmile.gif juokauju istikruju thumbup.gif .as nenoriu girtis,bet pradejau geriau miegoti,ir siaip sveikatele siek tiek geresne,ir net nezinau kodel...ko linkiu ir jums visoms...rasykite kitos kaip laikotes? 4u.gif

Nebuvau dingus, tiesiog vasara kazkaip nepriejau, keliavau, ilsejaus.. mirksiukas.gif Stengiuosi neprigalvoti ligu, bet vis tiek jautriau reaguoju i kiekviena skausmeli ar pojuti negu kiti.. Na bet tokia esu ir turbut to jau nepakeisi smile.gif O del miego.. Uzmingu daznai sunkokai, del minciu (nebutinai apie ligas biggrin.gif ) bet miegu gerai smile.gif
Papildyta:
[quote=husmor,2008 10 10, 17:29]
Labas Visoms 4u.gif
Kirmelius., sveika pasirodziusi, dziaugiuosi,kad viskas gerai ..Nors tokioms, kaip mes- patariama pasidaryt tyrimus, kad apsiraminti..
As irgi ..po puses metu gyvenimo kaime apsiraminau su mintim,kad cia greitoji pagalba nepasieks...manau- pasiektu biggrin.gif
Daug dirbu ir veju bjaurias mintis ...Nors kaip buvau jautri- taip likau...o pries mm patariu nakvisu aliejaus didesne doze vartot, man lyg tai lengviau ...
Ir visoms linkiu grazaus rudenelio smile.gif
[/quote

Sveika husmor 4u.gif Na shi karta apseisiu be tyrimu, nes pradejau intensyviau daryti pratimus ir praejo ta galva smile.gif Beja darbas, jei jis nelabai alinantis ir sunkus, tai padeda.. Nes ash jau kuris laikas nieko neveikiu, tai minciu daugeja..Kol kas ne ligu, o minciu lotuliukas.gif kazkas baisaus... Na bet gerai, kad greit tai baigsis..nes reikalauja kunas ir siela veiklos smile.gif
Papildyta:
O nakvishos aliejus tikrai labai gerai, savo kailiu ishbandziau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirmelius @ 2008 10 10, 22:44)
Beja darbas, jei jis nelabai alinantis ir sunkus, tai padeda.. Nes ash jau kuris laikas nieko neveikiu, tai minciu daugeja..Kol kas ne ligu, o minciu  lotuliukas.gif  kazkas baisaus... Na bet gerai, kad greit tai baigsis..nes reikalauja kunas ir siela veiklos  smile.gif
Papildyta:
O nakvishos aliejus tikrai labai gerai, savo kailiu ishbandziau  thumbup.gif

Manau tai tikra tiesa drinks_cheers.gif laukiu kada po 3 metų eisiu į darbą, gal bus geriau, nebus laiko blogoms mintims lotuliukas.gif
Čia toks stresas buvo ir dar namie viena, mintims ir nerimui labai palanki terpė unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 14 spalio 2008 - 15:17
Joo..darbas gerai- jei jis nesunkus, nes jei as pavargstu- tai ir sirdis permusineja ir svaigsta galva..o jei dar stresas darbe... doh.gif
As taip svorio priaugau ( ne y tema cia...) ale ka daryt ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2008 10 14, 16:28)
Joo..darbas gerai- jei jis nesunkus, nes jei as pavargstu- tai ir sirdis permusineja ir svaigsta galva..o jei dar stresas darbe... doh.gif
As taip svorio priaugau ( ne y tema cia...) ale ka daryt ? g.gif

O su tuo svoriu tai irgi beda... Ir shiaip polinki turiu, o dar rukyti metu.. Ir gyvenimo budas nejudrus paskutiniu metu.. essen.gif alc.gif
Husmor jei dirbi daug, tai kaip tas svoris auga? Ar po darbo cia? Atsiimi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirmelius @ 2008 10 14, 22:36)
O su tuo svoriu tai irgi beda... Ir shiaip polinki turiu, o dar rukyti metu.. Ir gyvenimo budas nejudrus paskutiniu metu..  essen.gif  alc.gif 
Husmor jei dirbi daug, tai kaip tas svoris auga? Ar po darbo cia? Atsiimi? smile.gif

Na..dirbu tai sunkiai, tiesa ne perdaug valandu...bet valgau sumustinius su balta duona..ir taip kasdien doh.gif ir siaip cia maistas mane tukina, daug yprastu produktu nerandu cia..tai tenka valgyt belenka..
Atsakyti
QUOTE(olive @ 2008 05 21, 23:50)
O pas mane buvo atvirksciai,is pradziu viska tyriausi fiziologiskai ir gydytojai nieko nerasdavo.Bet apie psichiatra ir AD jie net neuzsimindavo,del to as ant ju pykstu labiausiai,nes tikrai jau buvo sunku...sakydavo tokia jau tu esi jautri, israsydavo raminanciu ir vitaminu  doh.gif ,kiek as ju tik negeriau...buciau as sita foruma radusi anksciau...Nes su manimi kentejo ir mano seima,mano vyrui medali uz kantrybe reiketu iteikti  smile.gif
Dabar skauda skrandi ir tikrai zinau,kad ne nervai,esu pasiruosusi kita savaite uzsirasyti didziausiam savo siaubui  blink.gif  endoskopiniam tyrimui  fear.gif palinkekit man sekmes  rolleyes.gif

Perskaičiau Jūsų temą ir manau, kad pagal visus jūsų aprašytus požymius ir mane aplankė ši liga. Nerimas, viso kūno drebėjimas, galvos skausmas, spengimas ausyse. doh.gif verysad.gif Liūdna, ima ašarojimas, apie darbą net negaliu pagalvoti. Bet man irgi prirašė vaistų, raminančiųjų (XANAX), širdies darbą gerinančių, bei leisti į veną. Siunčia pas endokrinologą. Ai nežinau. Viskas atrodo juoda ir baisu. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2008 10 16, 11:25)
Perskaičiau Jūsų temą ir manau, kad pagal visus jūsų aprašytus požymius ir mane aplankė ši liga. Nerimas, viso kūno drebėjimas, galvos skausmas, spengimas ausyse. doh.gif  verysad.gif Liūdna, ima ašarojimas, apie darbą net negaliu pagalvoti. Bet man irgi prirašė vaistų, raminančiųjų (XANAX), širdies darbą  gerinančių, bei leisti į veną. Siunčia pas endokrinologą. Ai nežinau. Viskas atrodo juoda ir baisu. verysad.gif

Labutis Mergelė mirksiukas.gif Nenusimink taip,svarbiausia reikia surasti tokios tavo savijautos priežastį. Labai gerai tave suprantu,todėl ir rašau tau.O kad siūnčia pas endokrenologa labai gerai,ištirs tavo skydliauke ,padarys kraujo tyrimus dėl hormonu. Labai dažnai tokiems kaip mums diagnazuoja skydliaukės hiperfunkcija arba hipofunkcija. Paskirs gydyma...O ką liečia tavo psihologinės busėnos manau tau bitinai reikia psihoterapeuto konsultacijos. Iš tavo žinutės suprantu kad tau depresijos požimiai,o depresija gali išsivisti nuo nežinios kas tau yra?Ar ne taip? Aš tau garantuoju ,kad viskas bus gerai.Ir nuotaika pagerės ir pamatysi ir pajusi gyvenimo džiaugsmą. Tik reikia butinai parinkti gera gydyma. Pvz.mane išgelbėjo antidepresantai ir diagnazavus skydliaukės hiperfunkcija parinkti vaistai. Dabar aš gyvenu,o prieš metus nenorėjau gyventi dėl nežinios kas man ir labai prastos sveikatos...Čia tau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 16 spalio 2008 - 11:28
QUOTE(Mergelė @ 2008 10 16, 11:25)
Perskaičiau Jūsų temą ir manau, kad pagal visus jūsų aprašytus požymius ir mane aplankė ši liga. Nerimas, viso kūno drebėjimas, galvos skausmas, spengimas ausyse. doh.gif  verysad.gif Liūdna, ima ašarojimas, apie darbą net negaliu pagalvoti. Bet man irgi prirašė vaistų, raminančiųjų (XANAX), širdies darbą  gerinančių, bei leisti į veną. Siunčia pas endokrinologą. Ai nežinau. Viskas atrodo juoda ir baisu. verysad.gif

Visoms taip buvo ir būna. Išsikapanosim wink.gif Aišku, pas endokrinologą apsilankyk, nepakenks, bet jei nori sutaupyti laiko, pinigų, mano nuomone, greičiausiai bus pasinaudoti daugumos patirtim... apsilankyti pas psichoterapeutą... 4u.gif
Atsakyti
Nelabai į temą,bet Kirmilio logotipas superinis thumbup.gif Pažiūrejus į tai kaip Rumencėva valgo ir dar tokio didumo sumuštinuka su uogienė, apie visas savo negalavimus pamirštu. thumb_yello.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 16 spalio 2008 - 11:37