Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstamiausi ledai

Apklausa: Kokie ledai yra jusu megstamiausi (242 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Padrushkyte @ 2009 10 07, 21:26)
Yra pirkti Jocker ice tea želinių ledų (manau, kad maximose turėtų jų būti). Jie tokie kaip sušaldyta kieta želė, man asmeniškai jie šlykštūs. Zefyrinių ledų skonis kaip zefyrų ir ledai "puresni". Kadangi nemėgstu zefyrų, tai ir ledai neskanūs 4u.gif

Man tai tie jocker ice tea grynai kaip kisielius uzsaldytas, kazkada vaikui pirkau, nes jis tik vaisinius valgo, bet tuos tai paragavo ir numete as atsikandau tai fui.
Atsakyti
Susiradau savo parduotuvinius lyderius Premia Eskimo.Toks kreminis su žydru popierėlis.Tokie gardūs! thumbup.gif
Iš ledainių mėgstu įvairius.
Atsakyti
Siaip nedaznai valgom, bet paskutiniu metu uztikom Norfoj Nykstuko kondencuoto pieno ledus su sokoladu ir migdolais (kibirelyje)- buvom maloniai nustebinti-skanus, ne per saldus ir kaina normali (~6Lt su centais-800ml) smile.gif
Atsakyti
Karameliniai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ambre @ 2009 11 19, 14:52)
Siaip nedaznai valgom, bet paskutiniu metu uztikom Norfoj  Nykstuko kondencuoto pieno  ledus su sokoladu ir migdolais (kibirelyje)- buvom maloniai nustebinti-skanus, ne per saldus ir kaina normali (~6Lt su centais-800ml) smile.gif

drinks_cheers.gif Pritariu valgiau ir as juos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif !
Atsakyti
Skaniausias ledas - plombyras, o jei dar šokolado užsitarkuoji wub.gif .
Atsakyti
"Nostalgija" wub.gif Dar anksčiau būdavo Lagūna tokie ant pagaliuko lyg plombyriniai ar vaniliniai su oranžiniu glaistu (ne šerbetiniu).Va jų dabar lb norėčiau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devintas dangus: 13 sausio 2010 - 09:05
bananiniai rolleyes.gif labai labai, viskas skanu kas su bananais rolleyes.gif
Atsakyti
Mėgstamiausi Baltosios varnelės plombyras arba kakaviniai biggrin.gif Plombyras man jų natūraliausias ir sudėty grietinėlės net yra lotuliukas.gif
Atsakyti
man labiausiai patinka BALTOSIOS VARNELĖS ir DADU vaniliniai. Su uogiene per saldūs. Labiausiai nemėgstu, tiesiog nekenčiu-karamelinių schmoll.gif
Atsakyti
Nykstuko visi ledai labai skanus, o kitu skaniu ir prilygstanciu dabar nesugalvoju
Atsakyti
Man taippat NYKŠTUKAS thumbup.gif
Atsakyti