Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstamiausi ledai

Apklausa: Kokie ledai yra jusu megstamiausi (242 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
skaniausi su jogurtiniu glaistu, Premia atrodo. dar pilstomi italiski ledai su airisko kremo likerio skoniu biggrin.gif
Atsakyti
Karameliniai "Smilga"
"Dadu elite"
Karališki
Šokoladiniai

Iš Soprano:
Plombyras su vyšniomis
Miško uogų
Pieniško šokolado
Karameliniai/riešutiniai
wub.gif
Atsakyti
o man visi patinka;D
Atsakyti
O man - naminiai, rankų darbo biggrin.gif kai išbandžiau namie pasigaminti ledus su karamelizuotais migdolais ir skysta karamele viduje, tai daugiau į jokius parduotuvinius nebežiūriu schmoll.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš neseniai pas mus parduotuvėj aptikau labai skanius Dadu kokosinius ledus su kepintais migdolais ir kažkokiais sausainiais (tiksliai dabar nepamenu). Vakar kaip tik skanavau essen.gif
Atsakyti
Man sitie skaniausi wub.gif
user posted image
Atsakyti
siuo metu Dadu "Creme brulee" ledai su slyvų įdaru wub.gif
pernai Premia istikima buvau biggrin.gif siandien paragavavau Iki Gurmanu sokoladiniu, ledai thumbup.gif
Atsakyti
Man labiausiai patinka "Magnum clasic" dievinu juos
Atsakyti
man skaniausi vanilininiai ledai,ypac jei ant ju uzberiu juodo tarkuoto sokolado,nu tada man visai apsivalgymas.nemegstu vaisiniu ledu,dar bounty ledai su kokosu man begalo skanus ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Karameliniai arba vaniliniai ledai su šokoladiniu riešutiniu glaistu ir įvairiais įdarais. good.gif
Atsakyti
Pasirinkau šokoladinius, bet man nepatinka paprasčiausi rudi ledai, bet vaniliniai su šokolado gabaliukais ir šokoladiniu kremu, plius riešutai wub.gif
Atsakyti
Labiausiai man patinka vynuoginiai ledai.
Dar labiau uz viską patinka namuose ruošti ledai.
Labai gaila,kad lt. nera žaliosios arbatos su kivių gabaliukais ledų.
Aš,šią vas arą valgiau jų ,bet ne LT.
Atsakyti