Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstamiausi ledai

Apklausa: Kokie ledai yra jusu megstamiausi (242 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Visi visi visi... thumbup.gif Svarbu, kad be razinų tongue.gif Na, dar gal šokoladiniai nelabai, ale kai kitokių nėr, tai ir šie puikiai sueina biggrin.gif
Atsakyti
Jogurtiniai arba šolodadiniai wub.gif
Atsakyti
man tai visi gerai sueina, mano seimynai irgi, bet nelabai megstame slyvinius schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
Priklausomai nuo nuotaikos - renkuosi arba karamelinius arba paprastus vanilinius.
Dar megstu tokie buna su smulkinta kava arba labai labai smulkintu sokoladu, bet grynai sokoladiniai ar kavos tai nelabai man.
Ir dar labai patinka jeigu kapoto traskaus vaflio imaiso ir skysto tirsto sokolado ipila bigsmile.gif wub.gif
Ivairus vaisiniai nelabai, nebent tos "saldytos sultys" kartais skanu.

siaip is lietuvisku pirktiniu megstamiausi tokie legendiniai ingman vega karaliski karameliniai su riesutais wub.gif

o patys patys skaniausia valgyti ledai buvo amerikoj spanguoliniai ledai su grynai sviezia rugscia tirsta uogine wub.gif wub.gif

Pati rasau ir save erzinu..nu ir prirasiau biggrin.gif
Atsakyti
Labiausiai mėgstu " Sopranų " ledus, nes tenai tikrai labai didelis pasirinkimas. Ypač su visokiausiiais vaisiais ir plakta grietinėle. thumbup.gif O jeigu konkrečiai, tai mėtiniai, paskui alavijų. O jeigu jau prasideda " lomkės " , tada jau tinka viskas, kas saldu ir salta.
Atsakyti
Mano megstamiausi ledai is Mc'donalds'o su karamele first.gif Niam, niam, niam
O dar paprastas plombyras thumbup.gif
Atsakyti
Šiuo metu užsikabliavau už Baltosios varnelės Kavos skonio su kažkokiais traškučiais. Norisi būtent tų. Anksčiau mėgstamiausi buvo ingman vega Baltija.
Atsakyti
man vaisiniai labai patinka smile.gif
Atsakyti
as uz serbetinius thumbup.gif ir skanu ir figurai mazai kenkia biggrin.gif
Atsakyti
man visai skanu DADU visu rusiu ledai tik kazkaip slyviniai nelabai 4u.gif
Atsakyti
O man patinka tas tikrasis riebus ir be galo skanus grietininis plombyras, tik dėja jį pakeitė vanilinis ir nelabai jau galima jo gauti schmoll.gif
Atsakyti
Saldytos sultys , arba "Malaga" cia kiausininiai ledai su razinom rome smile.gif wub.gif
Atsakyti