Jogurtiniai arba šolodadiniai
man tai visi gerai sueina, mano seimynai irgi, bet nelabai megstame slyvinius
Priklausomai nuo nuotaikos - renkuosi arba karamelinius arba paprastus vanilinius.
Dar megstu tokie buna su smulkinta kava arba labai labai smulkintu sokoladu, bet grynai sokoladiniai ar kavos tai nelabai man.
Ir dar labai patinka jeigu kapoto traskaus vaflio imaiso ir skysto tirsto sokolado ipila
Ivairus vaisiniai nelabai, nebent tos "saldytos sultys" kartais skanu.
siaip is lietuvisku pirktiniu megstamiausi tokie legendiniai ingman vega karaliski karameliniai su riesutais
o patys patys skaniausia valgyti ledai buvo amerikoj spanguoliniai ledai su grynai sviezia rugscia tirsta uogine
Pati rasau ir save erzinu..nu ir prirasiau
Dar megstu tokie buna su smulkinta kava arba labai labai smulkintu sokoladu, bet grynai sokoladiniai ar kavos tai nelabai man.
Ir dar labai patinka jeigu kapoto traskaus vaflio imaiso ir skysto tirsto sokolado ipila
Ivairus vaisiniai nelabai, nebent tos "saldytos sultys" kartais skanu.
siaip is lietuvisku pirktiniu megstamiausi tokie legendiniai ingman vega karaliski karameliniai su riesutais
o patys patys skaniausia valgyti ledai buvo amerikoj spanguoliniai ledai su grynai sviezia rugscia tirsta uogine
Pati rasau ir save erzinu..nu ir prirasiau
Labiausiai mėgstu " Sopranų " ledus, nes tenai tikrai labai didelis pasirinkimas. Ypač su visokiausiiais vaisiais ir plakta grietinėle.
O jeigu konkrečiai, tai mėtiniai, paskui alavijų. O jeigu jau prasideda " lomkės " , tada jau tinka viskas, kas saldu ir salta.
Mano megstamiausi ledai is Mc'donalds'o su karamele
Niam, niam, niam
O dar paprastas plombyras
O dar paprastas plombyras
Šiuo metu užsikabliavau už Baltosios varnelės Kavos skonio su kažkokiais traškučiais. Norisi būtent tų. Anksčiau mėgstamiausi buvo ingman vega Baltija.
man vaisiniai labai patinka
as uz serbetinius
ir skanu ir figurai mazai kenkia
man visai skanu DADU visu rusiu ledai tik kazkaip slyviniai nelabai
O man patinka tas tikrasis riebus ir be galo skanus grietininis plombyras, tik dėja jį pakeitė vanilinis ir nelabai jau galima jo gauti
Saldytos sultys , arba "Malaga" cia kiausininiai ledai su razinom rome