Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstamiausi ledai

Apklausa: Kokie ledai yra jusu megstamiausi (242 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
As labai megsti Viva ledus niam-niam,na da du patinka smile.gif
Papildyta:
Labai megstu Viva ledus,na ir Da du patinka,niam-niam essen.gif
Atsakyti
Mylimiausi mano ledai - vaniliniai. Dar mielai valgau kiaušininius biggrin.gif O šią vasarą atradau kivinį plombyrą thumbup.gif už jį ir balsas, nes laaabai skanu wub.gif
Atsakyti
Nieko nėra geriau už klasikinį plombyrą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2008 06 22, 21:05)
Nieko nėra geriau už klasikinį plombyrą ax.gif

Plombyras wub.gif
Atsakyti
man tai junga, viva ir da daug kitu 4u.gif
Atsakyti
Gurmanu sokoladiniai su sokolado gabaliukais wub.gif
Atsakyti
"Soprano" wub.gif wub.gif wub.gif
Na, o jei is parduotuves - "Ingman" visi. As irgi neseniai atradau "Baltosios varneles" Kivinius thumbup.gif .
Atsakyti
Su ledais pas mus didelė problema. Nežinau gal aš jau jų atsivalgiau, bet kažkokius beskonius dabar gamina... Vieninteliai dar man valgomi Dadu plombyras, ir nebrangūs, ir tokie aromatingi... Naminių ledų dar nesu ragavus, nežinau kas čia per velnias... smile.gif
Atsakyti
Man skaniausi vaniliniai su kokiu nors ydaru ''ice dream'' arba ''dadu'' essen.gif
Atsakyti
O as nemekstu jokiu isskyrus "Pagunda",jais dar galima atsigaivinti kai karsta buna thumbup.gif
Atsakyti

man pagal nuotaiką,kartais šerbeto norisi,o kartais pačių paprasčiausių baltosios varnelės ledų-plombyro, o šiaip dar iš jų 'kiviniai'- jie man visad skanūs ir švieži 4u.gif
Atsakyti
Man irgi nuo nuotaikos priklauso lotuliukas.gif pamatau ir tada jau nusprendžiu, kokių noriu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dlambliukas: 21 liepos 2008 - 17:44