Mano vaiko pediatre kazkaip is viso nereaguodavo kai as sakydavau ar cia normalu, kad kalba dingo... Sakydavo nu palaukim, palaukim. Man kalbos dingimas ir progreso nebuvimas daugiau nei puse metu + kai kurie autistisko elgesio pozymiai nebuvo normalu. Tai nusiveziau maziu privaciai pas vaiku psichiatre S. Lesinskiene (buvo mano destytoja, tai zinojau, kad pas ja galima gauti atsakymus i musu susirupinima), gavau israsa. Tai kai nuosavai vaiko pediatrei po nosim pakisau - sakau va parasykit toki pati siuntima i VRC, tai parase...
Papildyta:
[quote=Alchemie,2008 07 29, 12:55]
medika, uzjauciu..siaip filmuku nerodymas turi savo tiesos, nes tai labai uzdaro vaika, jis gyvena Tv pasaulyje..
Tame ir piktumas, kad tie filmukai buvo rodomi labai retai ir dazniausiai kur nors sveciuose, kur jam nuobodu ir nera ka veikti + kad nebutu isteriju ir mama galetu bent arbatos isgerti. Nes taip jau yra, kad Arvydas nenoredavo nei su seneliais nei su kuom kitu bendrauti tik su manim. Tai gaudavau arba su juo prazaisti arba palikti prie filmuko kokiam geram pusvalandziui. Nes cia vel gi - seneliai nesuprasdavo "kaip vaikas toks neramus ir nenulipa nuo mamos, ir mamai neleidzia net arbatos isgerti"?... Tai visiems gal ir susidare ispudis kad jis tik filmukus ir ziuri. Bet kadangi gyvenam toli nuo mano artimuju tai kelioneje laptopu dirbadau as.. del to tas kompas ir keliaudavo is paskos.. O namuose mes kompa isnaudojam ne filmuku ziurejimui, o muzikos klausymui, nes Arvys labai megsta sokti ir dainuoti (aisku labai savotiskai

)