Įkraunama...
Įkraunama...

Kokį margariną mėgstate?

Apklausa: Kokį margariną dažniausiai naudojate? (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
smile.gif na pasidarom mini tyrimuką smile.gif kokį margariną naudijam labiausiai... smile.gif Įdomu kaip šiuo atveju lietuviškas produktas kovoja prieš importuotus smile.gif
Atsakyti
Margariną aš tik kepiniams dedu .Valgom tik sviestą.
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2008 05 22, 11:15)
Margariną aš tik kepiniams dedu .Valgom tik sviestą.

man tai margarino pagrindinis ir didžiausias pliusas tai, kad jis minkštas, tepti lengva... tai ne kaip sviestas - gabalais, laukti kol atšils laiko nera... o kepiniams tai kažkoki vokišką nė nžn. sviestas ten ar margarinas... žinau, kad specialiai "kepininis" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2008 05 22, 12:40)
man tai margarino pagrindinis ir didžiausias pliusas tai, kad jis minkštas, tepti lengva... tai ne kaip sviestas - gabalais, laukti kol atšils laiko nera... o kepiniams tai kažkoki vokišką nė nžn. sviestas ten ar margarinas... žinau, kad specialiai "kepininis" smile.gif

Tai tik pliusas toks,bet sveikesnis yra sviestas tongue.gif O kodėl sviestas kietas? Mes perkam Ventos ,tai netgi ir šaldytuve stovėdamas nesušąla į gabalus.........

Man tai margarino skonis ir kvapas schmoll.gif
Atsakyti
Margariną naudojam tik kepiniams (geltonam įpakavime, berods EVE), o šiaip valgom sviestą (dažniausiai rokiškio).
Atsakyti
Mes naudojam tik sviestą. Ir kepiniams ir sumuštiniams. Blogiausiu atveju perku "Ventą". tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2008 05 22, 12:07)
Tai tik pliusas toks,bet sveikesnis yra sviestas tongue.gif O kodėl sviestas kietas? Mes perkam Ventos ,tai netgi ir šaldytuve stovėdamas nesušąla į gabalus.........

Man tai margarino skonis ir kvapas schmoll.gif

na sveika butu ir energetinių gerimų negert... bet vat dabar po nemigo nakties akys limpa... tai ir geriu...
gal pas mane šaldytuvas per šaltai užsuktas g.gif
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2008 05 22, 12:40)

drinks_cheers.gif As irgi taip darau.Ir jokio ten blogo skonio ar kvapo.O kepiniams EVe arba VILNIUS
Atsakyti
Man skaniau viskas gaminta su sviestu, maniskiui labiau patinka margarinas. kadangi tiek sviesto tiek margarino beveik nenaudoju pati, tai perkam margarina.

o kas sveikiau, didelis klausimas...
prasom pasiskaitykit
sveikas zmogus
alfa.lt

Na o paieskojus galima rast daug daugiau straipsniu sia tema cool.gif
Atsakyti
Pati retai naudoju. Nors mano kunui jau senai zinau kad priesas yra ne margarinas ar sviestai, o tai ant ko jie tepami... betgi kadangi vieno nevalgysi siaip ar taip, tai nebent kur kepant panaudoji.
Siaip MB megsta sviesta, o as margarina.
Perkam "Vilnius", bo man rodos jis vienintelis lietuviskas is paminetu cia smile.gif .
Atsakyti
Perku tik "Vilnius" Jis man pats paciausias thumbup.gif Kept ar net sumustinuka padaryti thumbup.gif
Atsakyti
Mes naudojama margarina panasu i Vilniaus, tik papildyta jodu, labai kazkokios reiksmes man, koks margarinas neturi, nes pati jo vartoju mazai ir retai - nemegstu jokiu sumustiniu ir apskritai, maiste jausti riebuma, kuri priduoda margarinas, jo daugiau naudoja vyras.
Atsakyti