Įkraunama...
Įkraunama...

Kokį margariną mėgstate?

Apklausa: Kokį margariną dažniausiai naudojate? (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(mikepodukofke @ 2008 05 22, 12:40)
man tai margarino pagrindinis ir didžiausias pliusas tai, kad jis minkštas, tepti lengva... tai ne kaip sviestas - gabalais, laukti kol atšils laiko nera... o kepiniams tai kažkoki vokišką nė nžn. sviestas ten ar margarinas... žinau, kad specialiai "kepininis" smile.gif

schmoll.gif man Žemaitijos pieno sviestas Saulutė niekada nebuvo kietas schmoll.gif kitokio net neperku schmoll.gif
Atsakyti
Vilnius ir Rama thumbup.gif
Atsakyti
as nenaudoju nei sviesto nei margarino.. kazkaip man ju nereikia.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo menasmyleti: 17 birželio 2008 - 12:42
o aš kiek bandžiau pirkt margariną, neradau skanaus, tai ir toliau perku sviestą
Atsakyti
Aš pati margarino nevartoju, o vyrui RAMA perku [ant sumuštinių tepti]
Atsakyti
Pati beveik nenaudoju nei margarino nei sviesto, nebent kepimui. O darant sumustinius tai jokio skirtumo nejauciu, nes istikro mano sumustinukai su tokiu aptepimo kiekiu, kad to sviesto arba margarino beveik nerasta biggrin.gif O MB tai neturi siuo klausimu jokiu pageidavimu, bet saldytuve dazniausiai Rama margarinas arba grynai naminis sviestukas.
Atsakyti
QUOTE(dira @ 2008 06 21, 19:45)
Aš pati margarino nevartoju, o vyrui RAMA perku [ant sumuštinių tepti]
[QUOTE]
Tai ir vyrui neduok, nono.gif geriau jau sviesta, netaupyk, juk viena turi ax.gif
Atsakyti
vyrui sviesto uošvė vis įdeda, o aš Rama ant sumuštinių tepu. Nervina mane tas sviestas. doh.gif
Atsakyti
As renkuosi rama , o sviesta naudojam kepimuj arba pasyldinimuj
Atsakyti
Margarino visai nenaudoju.
Sviestą perku Rokiškio,kurį sumuštiniams sumaišau su įvairiais priedais.
4u.gif
Atsakyti
Margarino visai nevartojam, geriau lietuviškas geras sviestukas 4u.gif bet jei tektų naudot margariną tai rinkčiausi Vilniaus, jis man vienintelis iš čia paminėtų lietuviškas smile.gif
Atsakyti
Margariną naudoju tik Vilniaus, bet tik ant sumuštinių ax.gif
Atsakyti