Nenaudojam jokio margarino. Jis man kazkoks nenaturalus atrodo. Valgom "Saulute".
VILNIUS
nors ir RAMA esam bande
naudojam margarina, nes sviesta istraukus is saldytuvo sunku tept

naudojam margarina, nes sviesta istraukus is saldytuvo sunku tept

Jaigu nebūtų aliejų,sviesto,ir tektų naudoti margariną,aš,pasirinkčiau ,tiktai "Vilniaus" margariną.
Visai nenaudojam margarino, nebent Vilniaus kepimui. Sumuštiniam tikrai ne

Nenaudojam jokio margarino ir jokiu sviesto misiniu. Tik sviestas arba aliejus. Kazkur esu skaicius, kad margarine yra labai nesveiku riebalu(nepamenu dabar tiksliai) ar kad augaliniu ir gyvuliniu riebalu misinys labai nesveikas. Bet net jei nebuciau skaiciusi, man jis neskanus. Geriau jau sviesto po nedideli gabaliuka isideti i sviestine ir ta sviestine anksciau istraukti is saldytuvo, kad lengviau butu ant duonos uztepti.
Margarino nenaudojam visai

Margarino nenaudojam, naudojam smetoniska sviesta

Nenaudojame margarino retsykiais naudojame kepiniams,taip sviestas ,alyvu aliejus.
Skaniausias Vilniaus Sūrumas

As seniau Rokiskio sviesta naudodavau, bet kai pasidomejau issamiai kas sveikiau ir kur ko yra, dabar vien margarina naudoju
Nes sviestas - gyvuliniai riebalai, kurie kazkaip ten kraujagysles uzkemsa, o man gydytojas ir taip sake kad cholesterolio kiekis padidejes ir t.t., o margarinas - augalinis produktas, tad ir sveikesnis, geresnis. Tai dabar Rama dazniausiai renkames, kitu kazkaip ir nesu bandzius, man ir sitas

Margarino nevalgom, tik sviesta
o kepiniams perku visada EVE, kartais Vilniaus renkuosi, bet retai

Musu namuose margarino ne su ziburiu nerasi,o sviesta vartoja tik vyras.As nemegstu
Sumustinius vietoi sviesto sutepu panemuniu suriu.