Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų laikraštukas

kaip ir buvau zadejusi idedu savo daryto krikstuko nuoroda blush2.gif ir laukiu pastebejimu rolleyes.gif
http://savefile.com/files/1737363

tikiuosi labai stipriai neispeiksit, beje dar karta dekoju visoms uz mintis, kai kurias prichvatizavau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2008 08 18, 22:50)
kaip ir buvau zadejusi idedu savo daryto krikstuko nuoroda  blush2.gif  ir laukiu pastebejimu  rolleyes.gif

tikiuosi labai stipriai neispeiksit, beje dar karta dekoju visoms uz mintis, kai kurias prichvatizavau  blush2.gif

manau labai mielas laikrastukas... wub.gif
na o mes jau po krikstynu, visiems labai patiko musu krikstukas... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2008 08 18, 23:50)
kaip ir buvau zadejusi idedu savo daryto krikstuko nuoroda  blush2.gif  ir laukiu pastebejimu  rolleyes.gif

tikiuosi labai stipriai neispeiksit, beje dar karta dekoju visoms uz mintis, kai kurias prichvatizavau  blush2.gif

ir man labai patiko jusu laikrastukas. tikrai labai fainas ir spalvingas thumbup.gif

Sukeliau ir as savo, kadangi daug kam neatidare power point formatu tai prifotkinau ir sukeliau nuotraukomis. Sukeliau i krikstynu.metas@gmail.com slapt.-krikstynos
Atsakyti
QUOTE(zeniania @ 2008 08 19, 16:16)
ir man labai patiko jusu laikrastukas. tikrai labai fainas ir spalvingas  thumbup.gif

Sukeliau ir as savo, kadangi daug kam neatidare power point formatu tai prifotkinau ir sukeliau nuotraukomis. Sukeliau i krikstynu.metas@gmail.com slapt.-krikstynos

nu jusu laikrastukas wub.gif wub.gif wub.gif , be zodziu, super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zeniania @ 2008 08 19, 14:16)
ir man labai patiko jusu laikrastukas. tikrai labai fainas ir spalvingas  thumbup.gif

Labai gražios etiketės. Norėjau paklausti mamų, kurios savo vaikučių nuotraukas įmontuoja į paveikslėlius, su kokia programa tai daro. Ir aš norėčiau pasidaryti etikečių su dukrytės nuotraukomis.
Atsakyti
QUOTE(zeniania @ 2008 08 19, 15:16)

Nu bt ir grožis pas jus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2008 08 19, 20:58)
Nu bt ir grožis pas jus  wub.gif

Aciu uz pagyras, tiesa sakant pirma karta dirbau su power pointu, bet labai greit issiaiskinau visa sistema ir darancioms mamytems irgi patariu, tikrai saunu iseina. ax.gif

O del etikeciu tai cia jau su fotosopu dirbt reik, as jo kol kas neismanau, tad man pagelbejo mamyte Kondraciukas, yra paslaugu skyrelyje jos temele, jos darytos etiketes ir kalendorius is ties nuostabus thumbup.gif rekomenduoju thumbup.gif jei kam reikes rasykit i az duosiu jos skype kontaktus
Atsakyti
O manes jau trys mamos paprase padaryti jom krikstukus, tai liko labai visos patenkintos, o man malonumas juos daryti, tobulejimui nera ribu thumbup.gif thumbup.gif
visu labai grazus laikrastukai, bet man mano graziausi, nu nes pati dariau blush2.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zeniania @ 2008 08 19, 15:16)

Nu labai labai grazu, atsiemu savo zodzius, kad mano graziausi blush2.gif
man labai patiko!!!! thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linamagdalina @ 2008 08 20, 17:52)
O manes jau trys mamos paprase padaryti jom krikstukus, tai liko labai visos patenkintos, o man malonumas juos daryti, tobulejimui nera ribu  thumbup.gif  thumbup.gif
visu labai grazus laikrastukai, bet man mano graziausi, nu nes pati dariau  blush2.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
Nu labai labai grazu, atsiemu savo zodzius, kad mano graziausi  blush2.gif 
man labai patiko!!!!  thumbup.gif  thumbup.gif

aciu aciu labai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daluta @ 2008 08 18, 17:49)
Pasirodo, antrasis Latimerijos laikrastuko variantas, kuris buvo ikeltas anksciau, yra darytas ne pacios Latimerijos  ax.gif

idomu g.gif
Atsakyti
QUOTE(daluta @ 2008 08 18, 17:49)
Pasirodo, antrasis Latimerijos laikrastuko variantas, kuris buvo ikeltas anksciau, yra darytas ne pacios Latimerijos  ax.gif

nu nemano tas laikrastukas ir kas cia tokio. be to ne as ji isreklamavau ir neparasiau kad ji pati dariau. o be to kas nori tas mato, kad apacioj kiekvieno lapo yra parasyta jog tas laikrastelis dizaino galerijos darytas. taigi nereikia cia is muses dramblio daryti. be to as juo net nepasinaudojau. pasidariau pati laikrastuka. jo foto ikeliau i el pasta krikstynu.metas@gmail.com slaptazodi jau manau visos zinot drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labuka visoms mamytėms.Labai daug radau gražių įdėjų čia...Ruošiuosi tapti krikšto mama, norėčiau padaryti laikraštuką.Gal kas atsiūstumėt kokį pavyzdėlį?būčiau labai dėkinga.lapuniene@yahoo.com
Atsakyti