Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų laikraštukas

ačiū *Širdele* už popierėlius biggrin.gif 4u.gif

o ant kokio popieriaus jūs tuos popierėlius spauzdinate?
Atsakyti
QUOTE(viktutes @ 2008 08 29, 11:51)
tai reikėjo paklausti pas kompiuterio meistrą, gal jis kažkur buvo išsisaugojęs, tik pamiršo tau atgal įkelti g.gif , mano vyras taiso kompus, tai jis visad išsaugoja, o jei jau labai neturi vietos, tai geriau meta lauk tokius dalykus, kaip pvz filmai ar muzika, nes juos betkada vėl panorėjęs parsisiųst gali....
na, bet svarbu, kad nenuleidai rankų ir pasidariai sau kitą 4u.gif , gražios jums šventės mirksiukas.gif

Aciukas aciuks.gif Katik uzbaigiau ir atspausdinau savo printeriu, aisku dazu tai kainavo... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viktutes @ 2008 08 29, 15:29)
ačiū *Širdele* už popierėlius biggrin.gif  4u.gif

o ant kokio popieriaus jūs tuos popierėlius spauzdinate?

Aš vienus spasudinu per paprastą printerinį popierių, o va saldainių dėžutei, šampano buteliams... tai per trą lipnų ax.gif
Atsakyti
Merginos, neturiu po ranka paprastų šokoladinių saldainių, o nusprendžiau dabar popieriukus saldainiams sukurti. Gal galite kuri nors parašyti pilno saldainio popieriuko išmatavimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sanrea @ 2008 08 31, 15:42)
Merginos, neturiu po ranka paprastų šokoladinių saldainių, o nusprendžiau dabar popieriukus saldainiams sukurti. Gal galite kuri nors parašyti pilno saldainio popieriuko išmatavimus  ax.gif

stai cia word dokumentas, kuriame yra musu saldainio popierelis...ten tok dydis koki spausdinau...ant lapo telpa 6 popiereliai... smile.gif
http://www.xd.lt/937saldainiukas.doc
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2008 08 27, 22:00)
Ant A4 lapo telpa 6 popieriukai, turiu wordinį variantą bet čia nemoku įkelti parašyk man savo e-mail atsiūsiu, tau beliks tik savo vaikučio datą įsirašyti ir vardą  mirksiukas.gif

labukas
gal galetum ir man permesti popieriukus blush2.gif butume labai dekingi inga.bubeliene@gmail.com bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2008 08 29, 21:21)
Aš vienus spasudinu per paprastą printerinį popierių, o va saldainių dėžutei, šampano buteliams... tai per trą lipnų  ax.gif

O kur jus pirkote ta lipnu popieriu? Man taip reikia , sestadieni krikstynos, jau sampanui etikete paruosta, bet vat mastau ant ko ja spausdinti? Labai buciau dekinga. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lamur @ 2008 09 04, 13:09)
O kur jus pirkote ta lipnu popieriu? Man taip reikia , sestadieni krikstynos, jau sampanui etikete paruosta, bet vat mastau ant ko ja spausdinti? Labai buciau dekinga. 4u.gif

Aš pirkau officeday parduotuvėje. Dar skaičiau, kad viena mama pirko eurokoj.
Atsakyti
QUOTE(katcia @ 2008 09 01, 16:47)
stai cia word dokumentas, kuriame yra musu saldainio popierelis...ten tok dydis koki spausdinau...ant lapo telpa 6 popiereliai... smile.gif
http://www.xd.lt/937saldainiukas.doc

Labai gražiai padaryta thumbup.gif
Manieji ne tokie gražūs bus, bet iš širdies padaryti wub.gif
Atsakyti
Visoms mamytems labai nuosirdus ir didelis aciukas uz idejas. Svente pavyko nuostabiai ir jusu visu deka aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Sekmes Jums kurybiniuose darbuose! oro_buckis.gif
Jusu vaiukuciams po 4u.gif
Atsakyti
LABAS, MAMYTES!! 4u.gif Na va, mes jau po krikstynu, o jos buvo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Zinoma neapsieita be jusu pagalbos. Kai pries krikstynas pradejau dometis, tai net :bigsmile blink.gif , kiek visokiu idomiu dalykeliu galima padaryti, kad tas pasisedejimas nebutu vien tik drinks_cheers.gif .darbavausi naktimis, nes laiko buvo tik dvi savaites pasiruosimui, o ir maziukas neleisdavo, tai darbuodavaus, kai paguldydavau miegucio 2.gif . Bet rezultatas buvo puikus thumbup.gif , o kas svarbiausia ir sveteliai buvo labai nustebe, nes niekas nieko panasaus irgi nebuvo mate blush2.gif . Noreciau padekot Kondraciukui ir Magnolijai, ju darbeliai thumbup.gif . Kieciausiai buvo, kad nieks taip ir nepatikejo, kad saldainiukus ir sampanas buvo daryti namie (t.y. supakuoti) lotuliukas.gif , visi mane kad cia specialiai uzsakyti buvo, o mes isdurinejam lotuliukas.gif tai pat sauniai atrode maziuko kosyte ir sultytes, kuriu idejau i lauktuviu maiselius, beje kosytes ragavo ir prie stalo, turejo pamokyti maziuka kosyte valgyt. Bet krikstynu vinis buvo krikstukas, prie kurio beveik tas dvi savaites ir prasedejau ax.gif , bet gavosi thumbup.gif (na, cai man taip atrodo, nes darytas is visos sirdies su didziule meile). Visi buvo apake, kad dar tokiu dalyku yra mirksiukas.gif (kaip minejau cia tik jusu deka, nes ir as anksciau net neitariau, kad egzistuoja tokie dalykeliai 4u.gif ). Sese sako, pas mane jau eile stovi , kas nori krikstuka perskaityti ax.gif na, zodziu didziulis DEKUI JUMS MIELOSIOS MAMYTES, be jusu tikrai nebutu buvusi si svente isimintina ir nuostabi bis.gif bis.gif bis.gif
Atsakyti
QUOTE(*Zavinga* @ 2008 06 24, 14:31)
situos zodzius pritaikiau krikstynu filmuko kurimui.Turint daugiau nuotraukyciu,galima labai grazu prisiminima padaryti thumbup.gif
KRIKŠTYNŲ FILMUKAS

kas cia dainuoja sitam filmukE?
Atsakyti