LABAS, MAMYTES!!

Na va, mes jau po krikstynu, o jos buvo

. Zinoma neapsieita be jusu pagalbos. Kai pries krikstynas pradejau dometis, tai net :bigsmile

, kiek visokiu idomiu dalykeliu galima padaryti, kad tas pasisedejimas nebutu vien tik

.darbavausi naktimis, nes laiko buvo tik dvi savaites pasiruosimui, o ir maziukas neleisdavo, tai darbuodavaus, kai paguldydavau miegucio

. Bet rezultatas buvo puikus

, o kas svarbiausia ir sveteliai buvo labai nustebe, nes niekas nieko panasaus irgi nebuvo mate

. Noreciau padekot Kondraciukui ir Magnolijai, ju darbeliai

. Kieciausiai buvo, kad nieks taip ir nepatikejo, kad saldainiukus ir sampanas buvo daryti namie (t.y. supakuoti)

, visi mane kad cia specialiai uzsakyti buvo, o mes isdurinejam

tai pat sauniai atrode maziuko kosyte ir sultytes, kuriu idejau i lauktuviu maiselius, beje kosytes ragavo ir prie stalo, turejo pamokyti maziuka kosyte valgyt. Bet krikstynu vinis buvo krikstukas, prie kurio beveik tas dvi savaites ir prasedejau

, bet gavosi

(na, cai man taip atrodo, nes darytas is visos sirdies su didziule meile). Visi buvo apake, kad dar tokiu dalyku yra

(kaip minejau cia tik jusu deka, nes ir as anksciau net neitariau, kad egzistuoja tokie dalykeliai

). Sese sako, pas mane jau eile stovi , kas nori krikstuka perskaityti

na, zodziu didziulis DEKUI JUMS MIELOSIOS MAMYTES, be jusu tikrai nebutu buvusi si svente isimintina ir nuostabi