Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų laikraštukas

QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2008 09 28, 21:37)
niu nepatinka man tokis negatyvus antspaudas mazam nekaltam zmogeliui... schmoll.gif
ir i laikrasti jokiu budu nedeciau...  cool.gif

galima rašyti, kad bus turtingas biggrin.gif , mano dičkis pirmadeinį gimęs, bet nei tinginys nei labai jau nelaimingas biggrin.gif , nors būna nelaimingas jei nenuperkam kokio norimo daikto tą minutę doh.gif
Atsakyti
user posted image

http://www.party-ove...04bf6c3d1ad0a7a

Atsakyti
neblogos iliustracijos, horoskopo zenklai ir t.t http://illustrationb...tbox/index.html
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2008 09 30, 10:02)
neblogos iliustracijos, horoskopo zenklai ir t.t http://illustrationb...tbox/index.html

drinks_cheers.gif
visai nieko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2008 09 29, 12:14)
niu tai kazka kita galima sugalvot

pritariu drinks_cheers.gif kiekviena savaites dienele galima parasyti su graziais ateities planais ar charakterio bruozais. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2008 09 27, 21:51)
Man šiandien viena mamytė parašė į až nebežinau net niko prašė popierėlių, o aš netyčia ištryniau jos žinutę  doh.gif tai pakartokit dar kartelį  ax.gif nu nuo žioplumo vaistų nėra  doh.gif

cia turbut as ta laimngoji:) bet dar karteli parasiau i az 4u.gif
na aisku musu krikstynos tik vasara,bet noriu pasiruost viska is anksto,kad po to butu galima ramiai miegot 4u.gif
renku visa informacija,tik siaubas ima nuo sukauptos informacijos kiek jos daug,tai net nezinau nuo ko pradet blush2.gif bet laiko dar i valias thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Razynka @ 2008 10 01, 14:30)
cia turbut as ta laimngoji:) bet dar karteli parasiau i az 4u.gif
na aisku musu krikstynos tik vasara,bet noriu pasiruost viska is anksto,kad po to butu galima ramiai miegot 4u.gif
renku visa informacija,tik siaubas ima nuo sukauptos informacijos kiek jos daug,tai net nezinau nuo ko pradet blush2.gif  bet laiko dar i valias thumbup.gif

Aš krikštynom ruošiausi intensyviai 2 mėnesius, bet iš patirties galiu pasakyti, laiko buvo mažai blush2.gif
Atsakyti
o man pasiruost menuo liko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2008 10 01, 22:07)
o man pasiruost menuo liko  doh.gif

Viskas įmanoma, tik aišku kuo daugiau laiko tai galvoji kitaip, galiausiai pakeisti gali mirksiukas.gif aš kai atsimenu tą laiką, tai sakiau ruošiausi daug labiau negu vestuvėms wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2008 10 01, 22:29)
Viskas įmanoma, tik aišku kuo daugiau laiko tai galvoji kitaip, galiausiai pakeisti gali  mirksiukas.gif aš kai atsimenu tą laiką, tai sakiau ruošiausi daug labiau negu vestuvėms  wub.gif

kleckas labai daug demesio reikalauja doh.gif
Atsakyti
Labas rytas,
aciu visoms mamytems, kurios dalinasi idejomis, tiek informacijos prisirinkau! Musu Urtes krikstynos spalio gale, idomu kaip gi viskas bus. Laikrastuka daro mano sese, kadangi as su kompiuteriu nelabai draugauju blush2.gif. Po visko idesiu laikrastuka ir jusu 'teismui', manau bus idomus variantas, kadangi daro siek tiek 'fun' stiliumi. Labai nekantrauju pati pamatyti rolleyes.gif.
Sekmes visoms! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2008 10 02, 12:18)
kleckas labai daug demesio reikalauja doh.gif

welkom tavo jegom ne n eabejoju 4u.gif kad ir kiek kleckas pareikalautu laiko,mes vistiek padarysim griausia thumbup.gif

o kas ten minejo del vestuviu,tai as beveik isvis jomis nesirupinau,viskas buvo spontaniska ir eksprontu:) nes as asmeniskai norejau visko po klecko gimimo bigsmile.gif
Atsakyti