Labas, nuo trombozes kirksnyje praejo daugiau nei pusantru metu, Anglijoje pasake, kad warfarino kursa sugeriau, gydymas jau senai baigtas, greiciausiai trombo jau nebera, palikti savo koja ramybeje ir t. t. Zinokit man ta tromboze streso doze kasdiena. Tai va, grizau i Lt atostogu, ir sumaniau pasitikrinti ta kirksni. Nuejau i Kildos klinika, padare echoskopija ir pasake, kad trombas vis dar yra, 10cm ilgio per viduri kraujagysles. Kraujas teka pro sonus, kraujotaka vyksta, bet jis niekada taip ir neistirpo. Vel stresas. Nezinau ka daryt. Vis jaudinuosi, bijau miegoti patinkancia poza , kad vel neuzsikimstu. Gal turite patarimu, Ar kazkuriai panasiai buvo? Kaip galiu jo atsikratyti?!
as miegu taip,kad kojos butu auksciau kuno... pagalve pasidejus po kojomis..
pas man trombai irgi neistirpe.idomiai kaip..net nepatikrino Taves tenais..
tai o ka nieko klinikoje nepasiule?
pas man trombai irgi neistirpe.idomiai kaip..net nepatikrino Taves tenais..

tai o ka nieko klinikoje nepasiule?

sveikos.likimo drauges,as ir turiu sirdziai miela,gyvenimo drauge,palydove gyliuju venu tromboze.varfarina geriu po 15mg,ir gyd teigia,kad esu atspari varfarinui
ale gydausi 7men gal kuri kauniete zino privatu hemotologa?

QUOTE(lara86 @ 2014 02 19, 10:04)
sveikos.likimo drauges,as ir turiu sirdziai miela,gyvenimo drauge,palydove gyliuju venu tromboze.varfarina geriu po 15mg,ir gyd teigia,kad esu atspari varfarinui
ale gydausi 7men gal kuri kauniete zino privatu hemotologa?

o kaip atsirado si beda?
Man ir warfarinas nelabai sureguliavo. Mane klinikose nestumo metu gyde daktaras Danilevicius. Tikrai zino ka kalba. O db neseniai buvau nuejus i Kildoa klinika pasitikrinti ar trombas dar yra, tai viena diena padare skana ir pasake, kad jis yra ir jau tapo jungiamuoju audiniu. Tas kur dare skana pasiule ateiti kita diena ir pasikalbeti su chirurgu, jis lyg ten tik penktadieniais buna. Man tas daktaras Danilevicius ir fraxiparine ampoliu pigiau trecdaliu gavo, o kysio net nedaviau.
Sveikos, noriu paklausti sergančių tromboze, koks pirmas požymis buvo ligos? Man vakar vakare pradėjo labai skaudėti blauzdas, šiandien skauda dar labiau, atrodo, kad jos būtų po labai didelio fizinio krūvio (vakar tikai vaikščiojau labai mažai, iš esmės tik vairavau, o po to pusdienį miegojau, tad negali būti nuo krūvio, nes šiaip kojos prie krūvio, ir gana didelio yra pripratusios). Patinimo lygtais nematau, bet vaikščiot sunkoka, nes skauda, kaip manot, kiek laiko palaukt su tuo skausmeliu, kad pas gydytoją kreiptis? Vienintelis mano rizikos veiksnys- geriu kontraceptines tabletes. Jokių polinkių į trombozes neturiu, aksčiau krešumas kaip tik visad buvo gana prastas, trombocitų kiekis būdavo žemiau normos arba netoli apatinės ribos... Tiesiog nežinau nuo ko blauzdas gali taip dar skaudėti, tai pradėjau galvoti apie trombozę...

QUOTE(Magnifique @ 2014 04 15, 22:55)
Sveikos, noriu paklausti sergančių tromboze, koks pirmas požymis buvo ligos? Man vakar vakare pradėjo labai skaudėti blauzdas, šiandien skauda dar labiau, atrodo, kad jos būtų po labai didelio fizinio krūvio (vakar tikai vaikščiojau labai mažai, iš esmės tik vairavau, o po to pusdienį miegojau, tad negali būti nuo krūvio, nes šiaip kojos prie krūvio, ir gana didelio yra pripratusios). Patinimo lygtais nematau, bet vaikščiot sunkoka, nes skauda, kaip manot, kiek laiko palaukt su tuo skausmeliu, kad pas gydytoją kreiptis? Vienintelis mano rizikos veiksnys- geriu kontraceptines tabletes. Jokių polinkių į trombozes neturiu, aksčiau krešumas kaip tik visad buvo gana prastas, trombocitų kiekis būdavo žemiau normos arba netoli apatinės ribos... Tiesiog nežinau nuo ko blauzdas gali taip dar skaudėti, tai pradėjau galvoti apie trombozę... 

Na tikiuosi jūs nelaukėt ilgai ir kreipėtės į gyd.Man būtent taip ir prasidėjo trombozė,nuo skausmo einant,nebuvo jokio patinimo pradžioje,tiesiog kasdien darėsi sunkiau eit,kol visai užkimšo visą koją. Tikiuosi ,jums to neatsitiko ir viskas gerai.

Dare man tyrima viena... ten apsvytina siektiek... tai daug trombu pabarstyta rado... plauciuose.. :/ nustebus buvau del nares vienos vartojamos dozes... o va pati geriau po 15mg...
QUOTE(Dark Elf @ 2014 06 19, 21:56)
Dare man tyrima viena... ten apsvytina siektiek... tai daug trombu pabarstyta rado... plauciuose.. :/ nustebus buvau del nares vienos vartojamos dozes... o va pati geriau po 15mg...
Vajetau...

QUOTE(LABBRA @ 2014 06 19, 23:31)
Vajetau...
O jūs jaučiat dabar kažką,gal dusina,sunkiau kvėpuot? Oi kaip baisiai parašėt,tikiuosi trombai ištirps nuo tokios dozės.
Man visa koja buvo užkišta,bet ačiū Dievui viskas ištirpo ir išsivaikščiojo,gerdavau po 7,5 panašiai. na bet plaučiuose daug,tikrai ne kas..Linkiu daug sveikatėlės ir stiprybės,baisi ta liga yra..

Per kiek laiko ištirpo ?
Man jau 6 mėnesiai giliųjų venų trombozė ir tik 50 proc. pratekamumas yra,o geriu po 12mg varfarino

[quote=Vanilė,2014 06 24, 07:55]
Per kiek laiko ištirpo ?
Man jau 6 mėnesiai giliųjų venų trombozė ir tik 50 proc. pratekamumas yra,o geriu po 12mg varfarino
[/quote
Susirgau 2010 birželį po širdies operacijos,o 2011 gegužį nebuvo jokių trombozės požymių. Net gydytojas stebėjosi,sako ar tikrai buvo trombozė... Rado išsiplėtusias venas,aišku kraujotaka ne kokia toje kojoje,nes vožtuvėlių venose nebėra,bet trombozės nerado.Labai priklauso nuo pačio žmogaus žinokit.Nenoriu čia lekcijos kažkokios skaityt,kiekvienas esame skirtingi,bet aš po trombozės kasdien sakiau sau,viskas praeis.Vakarais atsigulusi įsivaizduodavau,kaip gydytojas man žiūri į koją ir sako jog trombozės nebėra. Ko gero prie mano sveikimo prisidėjo ir mano mintys.Dabar su ta koja ir svarmenis kilnoju.Aišku kojinė yra,patinsta kartais,na bet tai niekis jau. Nenusiminkit ir jūs,pusmetukas dar tik,ne visiems vienodai organizmas tvarką daro. Svarbiausiai negalvokit apie ligą,o galvokit apie sveikatą.
Per kiek laiko ištirpo ?

[/quote
Susirgau 2010 birželį po širdies operacijos,o 2011 gegužį nebuvo jokių trombozės požymių. Net gydytojas stebėjosi,sako ar tikrai buvo trombozė... Rado išsiplėtusias venas,aišku kraujotaka ne kokia toje kojoje,nes vožtuvėlių venose nebėra,bet trombozės nerado.Labai priklauso nuo pačio žmogaus žinokit.Nenoriu čia lekcijos kažkokios skaityt,kiekvienas esame skirtingi,bet aš po trombozės kasdien sakiau sau,viskas praeis.Vakarais atsigulusi įsivaizduodavau,kaip gydytojas man žiūri į koją ir sako jog trombozės nebėra. Ko gero prie mano sveikimo prisidėjo ir mano mintys.Dabar su ta koja ir svarmenis kilnoju.Aišku kojinė yra,patinsta kartais,na bet tai niekis jau. Nenusiminkit ir jūs,pusmetukas dar tik,ne visiems vienodai organizmas tvarką daro. Svarbiausiai negalvokit apie ligą,o galvokit apie sveikatą.

Jei pabegioju ar buna stiprus fizinis kruvis..iskart jauciasi.. pradeda smarkiai plakt kazkas.. ten... greiciau pradedu pavargti tuo atzvilgiu.
bet nenusiminu
viskas bus gerai.
dabar po 13 geriu
meciau rukyt.. pagaliau.. tikiuos kraujas pageres.
bet nenusiminu