QUOTE(Pippi @ 2007 03 30, 13:53)
Seika
Vis norėdavau parašyti, bet kažkaip susilaikydavau. Nėra taip jau smagu neigiamus dalykus rašyti. O jų, deja, buvo daugiau negu teigiamų. Vienas iš teigiamų dalykų - tai dailės ir choro būreliai, kurie maniškei labai patiko. Mačiau, kad ten dirbama, nes pažanga buvo akivaizdi. Deja, to negaliu pasakyti apie grupę. Aišku, kaip jau minėjau, reikia atsižvelgti į tai, kad ten įvairaus amžiaus vaikai surinkti, todėl ugdymas gana problematiškas. Tačiau vis dėlto... Kaip ir jūs, taip ir mes visas mūsų supirktas priemones (pieštukus, dažus, guašą, plasteliną, spalvotą popierių ir pan.) atsiėmėme praktiškai nenaudotas (o kai kurios buvo net neatplėštos). Apie kokią nors užduočių knygelę nebuvo ir kalbos. Maniškė visą laiką ten pražaidė. Per visus tuos tris mėnesius tik porą kartų buvo lauke (o lapkritis ir gruodis juk toks šiltas buvo). Nustebino ir auklėtojų taikoma baudimo priemonė - nuvesti į kitą grupę ir palikti. Nežinau ar jos taip iš tikrųjų daro (nesinorėtų tikėti), ar tik gasdina, tačiau maniškė apie tai daug kalbėjo ir labai to bijojo. Ir dar buvo daugiau visokių niuansų. Nieko aš ten neaiškinau, tiesiog grąžinau savo vaiką į ankstesnį darželį.

o mes ruošiamės nuo rugsėjo eiti į didžiukų grupę

...sakau gal čia ir nuo auklėtojų priklauso

Jei ne pasalptis koki darželį jūs dabar lankote?Žirmūnuose?Pakilo noras kitą darželį ieškoti...
Papildyta:
Mano vyresnėlis buvo lankęs mišrią grupę(ne Žirmūnėliuose

)vaikų daug ir auklėtojos

nežinau ar jos nespėdavo ar nenorėdavo spėti-panaši situacija kaip Pippi sakė

Turėjom su kalba problemų,perėjom į logopedinę grupę(t.p. mišri ta grupė buvo)bet auklėtojos ir auklytė

ir tie vaikai visi sutardavo ir sūnūs tikrai patenkintas buvo,ko nepasakyčiau apie senąją grupę

Mano išvada,kad viskas priklauso kokia auklėtoja papuola