Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Žirmūnėliai

QUOTE(Pippi @ 2007 03 30, 14:28)
Oi, tikrai nenorėjau išgąsdinti. Kaip rašiau, manau, kad tai grupės (o gal ir auklėtojų) problema. Maniškė vienai dienai buvo palikta gretimoje grupėje (nes jos grupėje nedaug vaikų susirinko), tai jai ten labai patiko. O dabartinis mūsų darželis ne Žirmūnuose.

Jokiu būdu negąsdini schmoll.gif turėjom kaip matai ir mes panašią problemą,gerai kurios išsakot ir neigiamas problemas...
Atsakyti
Mamytės, gal galetumėte konkretizuoti i kokią grupę geriau man vesti ir kokios nesiūlote, nes nuo rugsėjo mus jau perveda iš lopšelio.
Ačiū labai
Atsakyti
Gal kas lankote 7 grupę (nežinau ar ji taip vadinasi ar turi kitą pavadinimą, gal kažkada ji vadinosi 7), tik girdėjau neblogų atsiliepimų apie auklėtoją. Sakė užsiima su vaikais ir mokyklai gerai paruošia.
Atsakyti
keliu tema i virsu- gal kas pastebes- dar ka nors parasys---viskas labai idomu 4u.gif
Atsakyti
alio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2007 05 14, 15:22)

sveika,
mums siandien paskambino vedejai ir pasake, kad pasiteirautumeme birzelio gale ar lankysime darzeli. tikiuosi pakliusime!!!! nes kitaip liudna bus sad.gif

gal kas dar i lopseline grupe savo mazuosius ves? mums bus 1,3 m
Atsakyti
QUOTE(saulute26 @ 2007 05 14, 18:20)
sveika,
mums siandien paskambino vedejai ir pasake, kad pasiteirautumeme birzelio gale ar lankysime darzeli. tikiuosi pakliusime!!!! nes kitaip liudna bus sad.gif

del to vakar ir pakeliau tema i virsu, nes ir man vakar paskambino ir lygiaita pati pasake. Tai isiutau nerealiai ir pasakiau viska ka kalbejom kai prasyma rasiau.
Tada sake, kad viskas tvarkoj, tik patys turesime pries pat rugseji pranesti, ar lankysime ar ne, nkad jei ir nelankysime, kad niekur nedingtu prasymas. O dabar stai ka uzdainavo bash.gif: Nu man visi sako, kad kysio nori vedeja. Nes dar sake- birzelio gale ateisite, o jau paskui to mano monologo pasake, kad pasiskambinti pakaks, nes nelabai velai uraseme vaika i darzeli g.gif Nu jau tokia isiutusi, tokia isiutusi buvau vakar. Su vyru sakeme, kad koki nors tyrima uzsakysime zurnalistini jei tik dar kokiu neaiskumu toki itartinu pasitaiys smile.gif

saulute26, o kada jus uzrasete, kiek vaikui amziaus buvo? Mes kai 3-4 men. sake dar prasymu maziau nei kad priimti gali vaiku, tai tipo be problemu papuoleme. rugseji irgi bus 1 m. 3 men.
Atsakyti
QUOTE(saulute26 @ 2007 05 14, 18:20)
sveika,

labas,
gavau ir as toki skambuti. mano pupai tiek pat kaip ir jums 1.3m. O kur jus gyvenat?
Papildyta:
QUOTE(Onora @ 2007 05 15, 15:36)
del to vakar ir pakeliau tema i virsu, nes ir man vakar paskambino ir lygiaita pati pasake. Tai isiutau nerealiai ir pasakiau viska ka kalbejom kai prasyma rasiau.
Tada sake, kad viskas tvarkoj, tik patys turesime pries pat rugseji pranesti, ar lankysime ar ne, nkad jei ir nelankysime, kad niekur nedingtu prasymas. O dabar stai ka uzdainavo bash.gif: Nu man visi sako, kad kysio nori vedeja. Nes dar sake- birzelio gale ateisite, o jau paskui to mano monologo pasake, kad pasiskambinti pakaks, nes nelabai velai uraseme vaika i darzeli g.gif Nu jau tokia isiutusi, tokia isiutusi buvau vakar. Su vyru sakeme, kad koki nors tyrima uzsakysime zurnalistini jei tik dar kokiu neaiskumu toki itartinu pasitaiys smile.gif

saulute26, o kada jus uzrasete, kiek vaikui amziaus buvo? Mes kai 3-4 men. sake dar prasymu maziau nei kad priimti gali vaiku, tai tipo be problemu papuoleme. rugseji irgi bus 1 m. 3 men.

as uzregistravau kai mergytei mano buvo 3 savaites.
O del didesniu galiu pasakyt nuostabi aukletoja yra dabar dirba 10grupeje Rita.
Atsakyti
QUOTE(aikon @ 2007 05 15, 16:09)
labas,
gavau ir as toki skambuti. mano pupai tiek pat kaip ir jums 1.3m. O kur jus gyvenat?

Zukausko g. vienas is paskutiniu namu
Atsakyti
mes tai zirmunu gatvej, priesais darzeli. keista, mes uzregistravome kai leliukui buvo č men, ir sake kad tiek daug prasymu yra g.gif
as jai siuliau sian ateiti ir tada pasiiaiskinti, bet vedeja sako nereikia nereikia, ka jus. tik paskambinkite birzeli. ai kaip bus taip, kysio tikrai nenesiu ir taip tos vedejos per gerai gyvena
Atsakyti
QUOTE(saulute26 @ 2007 05 15, 16:36)
mes tai zirmunu gatvej, priesais darzeli. keista, mes uzregistravome kai leliukui buvo č men, ir sake kad tiek daug prasymu yra  g.gif
as jai siuliau sian ateiti ir tada pasiiaiskinti, bet vedeja sako nereikia nereikia, ka  jus. tik paskambinkite birzeli. ai kaip bus taip, kysio tikrai nenesiu ir taip tos vedejos per gerai gyvena

mes tai irgi tiesiai pries darzeli gyvename, matyt jusu namas man darzeli ir uzstoja smile.gif

as irgi jau buvau pasiruosusi siandien jai skambinti, bet apsigalvojau, manau, kad viskas bus gerai, tik uzknisa tokie nesaziningumai.
As kai ejau galvoju gal net ne vedeja tada bvo, o pavaduotoja, na, nepamenu, gal man tiesa susake tada, kad dar nedaug kas uzsirase smile.gif

o dabar jau prie musu pazymejo kryziukus, kad priimti smile.gif skambinsiu birzeli ir viskas

o kada tau liepe paskambinti? man sake, kad pacioj birzelio pabaigoj, bet dabar galvoju gal kitiems kitaip pasake, tai paskui per velai paskambinsim, kad problemu nekiltu kokiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onora: 15 gegužės 2007 - 15:43
vel aprimo skyrelis

gal kas nors jau klausete lopselyje, ka vaikas turi moketi? Kada pries rugseji galima ateiti apsiuostyti?
Atsakyti