Įkraunama...
Įkraunama...

Nemėgstamiausia maitinimo įstaiga

QUOTE(green-air @ 2009 09 13, 01:57)
na neturiu nemegstamiausiu, bet paskutini karta, kai buvau vilniaus akropolio ciliake, tai siek tiek nusivyliau... uzsisakem kolos, bet atnese sulciu... atnese 2 skirtingas picas, nors ir praseme vienodu, tada desertui saukstelio negavau... na bet is mandagumo vistiek palikom arbatpinigiu  unsure.gif

Kas čia dabar? Ar padavėja žalia, ar jūs liežuvio neturėjot?
Būčiau išprašius kad atneštų ko užsisakėm, jei aišku, turi.
Kokie dar arbatpinigiai, už tokį aptarnavimą? doh.gif
Atsakyti
Jau DELANo, Cili picerija, Cili kaimas, tai neturiu zodziu koks s...
Atsakyti
QUOTE(Rainstone @ 2009 07 18, 20:34)
Man pats neskaniausas maistas yra liginineje,(nors aciu visiems kurie mus gydo)
be skonio,be kvapo druskos ir pipiriuku,bet matyt ten specialiai toki daro smile.gif

tai kad ligoninese.dažnai tenka ligoniui dietinis maistas,todel ir tos druskytes mažokai deda ax.gif o antras dalykas,mūsų skonio receptoriai ir smegenelės atpratę nuo tikro maisto skonio,nes juk dabar visur viskas gardininama E621 ir pan priedais bigsmile.gif o ne į temą,tai man ligoninių maistas kartais patinka blush2.gif na nežinau,gal todėl,kad primena vaikystę,daržely kai maitindavo panašiai:rolleyes:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobretti: 17 rugsėjo 2009 - 13:17
QUOTE(Cobretti @ 2009 09 17, 16:16)
tai kad ligoninese.dažnai tenka ligoniui dietinis maistas,todel ir tos druskytes mažokai deda ax.gif o antras dalykas,mūsų skonio receptoriai ir smegenelės atpratę nuo tikro maisto skonio,nes juk dabar visur viskas gardininama E621 ir pan priedais bigsmile.gif o ne į temą,tai man ligoninių maistas kartais patinka blush2.gif na nežinau,gal todėl,kad primena vaikystę,daržely kai maitindavo panašiai:rolleyes:

drinks_cheers.gif Man irgi kartais visai nieko maistas - pernai teko su dukryte gulėt ligoninėj, tai ir savo, ir jos likusią dalį, kus nesuvalgydavo baigdavau, jei skanu blush2.gif Ir pati pailsėjau nuo puodų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobretti @ 2009 09 17, 14:16)

nu nzn kai dvokia viralas grindu skuduru,apie koki sveika maista galima kalbet schmoll.gif (Antakalnio klinikose)
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2009 09 17, 16:13)
nu nzn kai dvokia viralas grindu skuduru,apie koki sveika maista galima kalbet schmoll.gif (Antakalnio klinikose)

Kadangi esi Kauniete,tai teko nekart KMUK ar 2klinikinej gulet,tai ten pusiau su beda tas maistas,ne visad skanus,bet grindų skuduru nesmirda ax.gif
Atsakyti
Labai nepatinka "Centro kolonos" (Mažvydo bibliotekos kavinė) - maistas kaip maistas, bet kai kai kelis kartus iš eilės vos ne pusvalandį lauki, kad kažkas tave pastebėtų, o padavėjos vaikštinėja pro šalį arba plepasi už baro...
Nejaučiu simpatijų ir visam Čili tinklui, Delano, labai nusivyliau "Lakštingala" (Vingio parke), "Užupio kavinėj" maistas baisus, nors pasėdėt lauko terasoj tikrai smagu.
Atsakyti
nieko gero neturiu pasakyti apie Cili. maistas nera skanus ir kainos per dideles
Atsakyti
QUOTE(menasmyleti @ 2009 09 24, 19:42)
nieko gero neturiu pasakyti apie Cili. maistas nera skanus ir kainos per dideles

Aš lygiai tokios pat nuomonės apie Cili mirksiukas.gif dar į savo juodą sąrašą esu įtraukus Fortą, nuo jų pieniškų kokteilių visą dieną pykino ir mane ir mano mamą smile.gif
Atsakyti
tai kur vis dėl to esant reikalui galima papietaut ar pavakarieniaut? sad.gif visur db toookš š....
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 09 25, 09:00)
tai kur vis dėl to esant reikalui galima papietaut ar pavakarieniaut? sad.gif visur db toookš š....

Neblogas vietas tikrai galima suskaičiuot ant pirštų. Jei reikia pietaut mieste, einu į "Keistus ženklus" (nieko ypatingo, bet daugiau mažiau pakenčiama), "Guru" salotų barą, vegetarišką "Barakos" kavinę. Bandau prisimint ką nors daugiau...
Atsakyti
Mane irgi nuvylė Čili kaimas(Klaipėdoje).
O skaniausiai visada pavalgom "Molo užeigoje", I Melnragėj thumbup.gif
Atsakyti