Įkraunama...
Įkraunama...

Nemėgstamiausia maitinimo įstaiga

O man visai skanu Čili. Ir Forto restoranai patinka. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smailiukas @ 2009 12 14, 16:54)
kur randasi jei nepaslaptis?

Alytuje Rotušės aikštėje 4u.gif vadinasi "In Constantia" smile.gif berods...
Atsakyti
Man cili yra klaikuma, ju "picos" toli grazu nuo to patiekalo, vadinamojo pica hihihi.gif jei neprisikrauni tonom keciupo su majonezu, tai ir praryt sunku, o keciupas su majonezu tai jau nebe picos sudedamoji dalis doh.gif ir praktiskai visas tas zymiasias picerijas aplenkiu. Kai pazistamas dirbantis Dantonio papasakojo, kaip jie ten maista gamina, tai irgi po to kojos nekeliau doh.gif
Atsakyti
Cili ir man nepatinka unsure.gif paskui skrandi skauda po ju picu (lankausi,mazhdaug,karta per menesi,kartais per 2men) tai tikrai galiu pasakyti,kad butent po picu,valgau be padazhu tu schmoll.gif o neseniai nuejau i carskoje selo,ten labiau patiko,nieko neskaudejo drinks_cheers.gif
Atsakyti
man patinka čili žuvis su laukiniais ryžiais dabar laužau galva iš ko ten tas padažas padarytas? tikriausiai iš grietinėlės biggrin.gif o pico tai ir man nepatinka , o jos man niekur nepatinka .. nepamenu kad kažkur bučiau radus pirkt skanios picos sad.gif
Papildyta:
QUOTE(biziukas @ 2009 12 16, 03:05)
Kai pazistamas dirbantis Dantonio papasakojo, kaip jie ten maista gamina, tai irgi po to kojos nekeliau  doh.gif

aš tai ar pažįstamas ar ne pasakoja jau netikiu tom legendom doh.gif tai jei jis mato kad šūdą mala lai paporina savo kolegas doh.gif

mb brolis dirba šef vyrėju kiniečiuose , irgi pasakojo kaip švariai ir koki šviežia maistą gamina jei kas jam nepatinka meta lauk , jam nekyla ranka gamint iš netikusio maisto .
Atsakyti
Viena italė kolegė valge Can Can'e ir sakė, kad visai skanios ir normalios tos picos. wink.gif

O man skaniausią picą yra tekę valgyti kažkokiame graikiškame restorane šalia Amatininkų užeigos. Ten jos aišku šiek tiek brangesnės, bet tokios sultingos. rolleyes.gif Ir jokio kečupio neneša, o prašyti jo nemandagu! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 05 24, 12:07)
aš McD niekada nebūnu todėl net nežinau kas ten ir kaip , kažkada buvau užeisiu man labai nepatiko daugiau neeinu , užteko ten dirbančio vaikino pasakojimu doh.gif:

gal galima placiau? rolleyes.gif
Atsakyti
Nemegstu CanCan, nes picos laabai neskanios taip pat visų Kauno Akropolio kavinių ir restoranų,niekada nepataikau nieko skanaus nusipirkt.. Dar neskanu KFC ir Hessburger,O Macdonald's maistą labai mėgstu,bet valgau labai labai retai.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 12 16, 14:34)

aš tai ar pažįstamas ar ne pasakoja jau netikiu tom legendom  doh.gif  tai jei jis mato kad šūdą mala lai paporina savo kolegas  doh.gif 

mb brolis dirba šef vyrėju kiniečiuose , irgi pasakojo kaip švariai ir koki šviežia maistą gamina jei kas jam nepatinka meta lauk , jam nekyla ranka gamint iš netikusio maisto .

Na matai, sef virejo pareiga ir yra atsakyti uz kokybiska maista, kaip ir koks jis ruosiamas ir t.t. Juk ir pagyros bei skundai restoranuose atitenka sef virejams, kiti tik dirba jiems paliepta darba prie puodu ar plovykles. Ir jei tu matai, kad sef virejas taupo pinigus pirkdamas pasenusi, bet pigu maista ar naudodamas tai kas atlieka, ka tu jam gali pasakyt? doh.gif Na gali pasakyt, bet manau rizikuoji netekti darbo, tai tiek 4u.gif
Atsakyti
Savaitgalias papusryciauti megstama vietele - "Gusto blynine", miela ir jauki kavinuke -
"Uzupio klasika", "Pilies kepyklele", delto, kad kazakda ten dirbau ir zinau kaip sioje kavineje maistas gaminamas, sveika ir skanu "Guru", net apetitas sukilo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(biziukas @ 2009 12 16, 03:05)
Kai pazistamas dirbantis Dantonio papasakojo, kaip jie ten maista gamina, tai irgi po to kojos nekeliau  doh.gif

Nagi, nagi - ir kaip?
Apie kurią Da Antonio šneka? Pilies gatvėj?
Ar apie Vilniaus gatvę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heilė: 16 gruodžio 2009 - 16:42
QUOTE(Lera @ 2009 12 16, 15:34)
o pico tai ir man nepatinka , o jos man niekur nepatinka .. nepamenu kad kažkur bučiau radus pirkt skanios picos sad.gif
Papildyta:

o nebandei nueiti i brodvejaus restorana? mirksiukas.gif tentikrai labai skanios ir nesausos picos, tik gal kazkiek brangesnes uz can can ar cili
Atsakyti