Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjų plepėjimai

QUOTE(velute @ 2008 10 11, 17:55)
nu tu laureta cia pasakei.kaip pirstu i aki.as save ir daznai pagaunu,kad gyvunus myliu labiau nei zmones.ir kai per televizoriu matau zmogu mirusi,tai kazkaip taip nereaguoju,kaip pamaciusi gyvuna.o tada jau kad zliumbiu.jei ivyksta avarija ir masinoj buvo suo,pirmiausia kyla klausimas ar suo gyvas.nu sakiau matyt esu gyvunu buvusi praitame gyvenime smile.gif ir mano mama tokia pat.gal todel ir ji ir as gyvename apsikrovusios gyvunais smile.gif

as esu gimus suns metais. su savo suniuku sutariam kuom puikiausiai. nieko ji taip nemyli kaip mane. Na gyvunu namie turiu pakankamai. Dar laukia parduotuvej triusis kada nupirksim hihihi.gif

o nuo zmoniu esu nukentejus daugiau.

Tuoj, pakanka pasiskaityt laikrascius apie problemas pas globejus, vat visa mano statistika. Apie gerus dalykus laikrasciuose labai mazai rasoma. ax.gif
Atsakyti
Ačiū Sūnutei už šį vakarą! Sunku patikėti, kad taip būna.. Nesu pratusi nieko gauti tartum už dyka. Kiek gerų žmonių ant pasaulio...

Sūnutei ir jos šeimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
naujas seimas... reik tiketis palankesniu istatymu globejams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 10 14, 02:19)
naujas seimas... reik tiketis palankesniu istatymu globejams ax.gif

Ne taip seniai gyvenai Lietuvoje, dar turbūt pameni, kad viltis - .... cool.gif
Atsakyti
vakar iškilo tokia mintis. kai mokiausi pedagogikos, kažkuris ankstesnio laiko autoritetas (ar ne Maceina?) buvo iškėlęs tokią mintį - motiniška ir tėviška meilė vaikui. Mama myli vaiką "nes jis yra", tiesiog besąlygiškai, tėviška meilė vaikui "mylėsiu tave, jeigu būsi toks ir vat toks".. t.y. iškelia reikalavimus vaikui, kuriuos šis turi atitikti. Vaikui reikia ir vieno ir kito - ir besąlygiškos meilės - myliu nes esi", ir postūmio augti "Mylėsiu jei būsi geras". Galbūt Paragintosios ir mano poziciją ir atitinka ta besąlygiška meilė - neatsižadėsiu, kad ir kas tau atsitiktų... Maceina kėlė apie tų dviejų meilės rūšių susiliejimą - mama - meilė, tėvas - jėga, o turėtų būti - "jėginga meilė" ir "meilinga jėga".

va, ir prirašiau teorijos. pamąstymams beee.gif
Atsakyti
QUOTE(Varusiote @ 2008 10 14, 12:08)
neatsižadėsiu, kad ir kas tau atsitiktų...

Šitie žodžiai manyje sukelia graudulį... Ačiū, kad dar kartą juos priminei 4u.gif . Man gera būti, kai turiu savyje perliuką. Turint širdyje meilės jausmą - aš nematau pilkos kasdienybės ir viskas man piešias šviesiom spalvom, o visi nesklandumai rodosi, tiesiog ranka pastumiami...

Arba dar kitaip: "aš tave mylėsiu, kad ir kas nutiktų!"
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2008 10 14, 10:17)
Ne taip seniai gyvenai Lietuvoje, dar turbūt pameni, kad viltis - ....  cool.gif

pamenu, bet ir nepamirsiu smile.gif
Atsakyti
Ka manote?

http://www.lrytas.lt...-nebraskoje.htm
Atsakyti
Kuo ilgiau pas mane mergytė auga tuo mažiau suprantu kaip tie vaikai gali augti vaikų namuose gi ir vienam mažiui reikia tiek daug dėmesiuko. maniškei dabar 1,5 metų tai vakar (darėme remontą jos kambaryje) merginą iškomandiravome pas mano mamą tai vakare apie 5 valandą kai mergina išsimiegojo ir pavalgė nuėjo į koridorių numetė tapkes ir aunasi batukais mama klausia tai kurgi tu susiruošei o ta rodo į duris ir sako mamą ,mat vaikas susiruošė namo pas mamą.
Nesenai mes klausime kiek tau reikia mamos daug ar mažai ji iškelia rankytes ir parodo daug o poto kybojo ant kaklo kelias minutes nu žodžiu tikras naminukas ir tikras džiaugsmelis. Aplinkiniai visi stebisi mano mergina sako tokių vaikų nebūna nes tikrai nėra kaprizinga miega (kai pakabinome tamsias užuolaidas ir perkraustėme pas save į kambarį) ryte iki 11-12 dažniausiai o ir dieną dažniausiai tenka tempti iš lovos su ašarom nes jeigu jei leisi tai miegos 3 valandas. Šeip visi sako kad kiti vaikai senai dūdfas paleistų o maniškė tik šiek tiek paniurna ir viskas.
Žodžiu nesuprantu niekaip kaip ten vaikai gali nesusirgti neurozėm ar kokiom psichinėm ligom. Nesuprantu kaip ten juos prižiūri tuose vaikų namuose jei maniškės rimta diagnozė su inkstukais pasirodė tik nekeičiamų sauskelnių ir neplauto užpakaliuko problema t.y higiena. Namuose nei karto nieko panašaus nebuvo aišku kad žinodama jog ji turėjo problemų aš daugiau dėmesio skiriu jos aprangai ir sauskelnes keičiu dažniau nei tai daroma normaliai vaikui na bet vis geriau apsidrausti nei paskuii gydytis.
Atsakyti
labuka,
skaitau ir skaitau viska apie ivaikinima...labai noriu priglausti maziuka...
bet parasiau del vieno sakinio kuri parase mano drauge,gulejusi su savo vaikeliu
ligoninej"zinai,tie vaikai neverkia,tik sedi lovoje ir linguoja kol uzmiega"...
...negaliu apie tai galvoti be asaru!
Atsakyti
Jie taip save ramina maniškė išmoko su ašarom verkti tik po 2-3 mėnesių o pilnai adaptacijai praeiti prireikė 6 mėnesių
Atsakyti
Be to tos ašaraos greitai nudžius vos tik vaikas atsidurs namuose. O tada realybė pirmom savaitėm atrodo taip "ar aš išprotėjau ir ką aš čia veikiu su tuo vaiku".
Ir žinok kad adaptaciją praeis ne tik vaikas bet ir tu tau net vaiko kvapas turi būti savas mano vyras juokiasi kad jam malonus tas sauskelnių ir šlapimo kvapas o pirmom dienom galvojo vaje ir kodėl aš turiu tam svetimam vaikui užpakalį
plauti
Atsakyti