QUOTE(Andro @ 2008 11 12, 21:19)
jo ir man sis metodas patiko.reiks pabandyt pritaikyt.nes mano mazike yra judri kaip velnias.o va kai reik ka daryt ar pamokas ruost,tai taip tempia laika ,kad siaubelis.tai pamokas jau baigiu atpratint.paziuriu kiek pamoku,duodu laika.per ta laika turi pasidaryt i juodrasti,atnest patikrint,paklaust ko nesupranta ir padarius pamokas susidet.pirma vakara paemiau fortveli,bet vakare pagailejau.antra diena paemiau ir dar paskambinau mokytojai aptarem situacija,sake pagedins klasej ir i uzmirstuoliu lenta irasys.tai kita diena parejo su asarom,kruva sauktuku.tai va taip tesiam ir toliau.
o su didziaja tai tikras kosmaras.nezinau kas toliau laukia.nu visiskas darymas savo,ka noriu,viskas vienodai,maistas netinka,atiduoda sunim ir tttttt...nu zinokit atleiskit man butu mano vaikas tai nuausciau taip,kad ilgai prisimintu.na zinau,kad daug kas pries cia,bet zinokit nu neber kitu variantu,kalbos yra beviltiskos.kazkas baisaus ir tiek.
mazikei pries pora menesiu nupirkom akinius,siandien teko pirkt kitus.sulauze,sudauze.o pardaveja dar kazkokia slykstyne pasitaike,vos neapsisukom ir isejom.ir vel suplojom 160.kazi ar ilgam.vyras tai nervojosi.algas sumazino,kaledos arteja,dar mazosios kambari butinai reik paremontuot,o cia dar tokia nemaza suma teko isleist.o be akinuku ne pro kur,nes reikia taisyt zvairas akytes.va taip ir gyvenam.