Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjų plepėjimai

QUOTE(GinteZZ @ 2008 07 24, 14:07)
Paskaičiau vakar "Lietuvos ryte" apie iš globos namų nuolat pabėgančią 16-metę, ir labiausiai nuliūdino (deja, nenustebino...) globos namų vadovo požiūris. Nepamenu pažodžiui, bet jo citata sakė kažką apie tai, kad "jei jau tokį elgesį vaikas perėmė iš tėvų su genais, tai nieko čia nepadarysi"... Ir taip kalba ne kažkoks šiaip žmogus iš gatvės, ne šiaip nepatyręs globėjas, net ne globos namų auklėtoja, o globos namų vadovas... Globėjams ir norintiems įvaikinti tai būna bent kursai, ir tikiuosi su tokiu požiūriu "į genus" gal visgi neleidžiama tapti globėjais ar įvaikintojais. O štai būti globos namų vadovu - prašau, galima. Suverčia viską genams net nesigėdindamas to sakyti viešai, ir net nepaklausia savęs, o kažin kiek kartų per savo gyvenimą ta mergaitė yra girdėjusi tai, ką mylinčioje šeimoje augantis vaikas išgirsta šimtus kartų per dieną - kiek kartų per tuos 16 metų jai kas nors yra sakęs, kad "koks aš be galo laimingas, kad tu esi šiame pasaulyje". Kiek žmonių ji turėjo iš kurių tai girdėjo, ir kuriems ji pati galėjo tai pasakyti. O jei neturėjo - tai kuo čia dėti genai...

Oi, Ginte, tavo mintys - tarsi mano sielos veidrodis... Jau pavargau apie tai kalbėti. Jau pavargau. Nuoširdžiai. Nebesistebiu. Nu, kai žmogams trūksta smegenų, o ypač - jausmo vaikams - nieko nepakeisi. Čia jau gal tikrai jam genai, kad proto trūkumas. Nu ką bepakeisi...

Iki susimatymo, mieloji! pasiilgau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paragintoji @ 2008 07 27, 17:59)
Nu, kai žmogams trūksta smegenų, o ypač - jausmo vaikams - nieko nepakeisi. Čia jau gal tikrai jam genai, kad proto trūkumas. Nu ką bepakeisi...

Iki susimatymo, mieloji! pasiilgau  4u.gif

Tų konkrečių žmonių atveju tai pritariu, kad mažai ką bepakeisi. Bet valstybės ar visuomenės mastu kažkaip vis dar norisi tikėti, kad kažkada gal bus daugiau supratimo nei jo yra dabar...
Truputį ne į temą, bet kažkaip prisiminiau ne per seniausiai skaitytą Vandos Juknaitės knygutę "Tariamas iš tamsos/pokalbiai su vaikais". Ji išleista 2007 m., man paliko didžiulį įspūdį. Kiek daug vaikų lūpomis joje yra pasakyta - tiems, kas nori ir gali išgirsti...

Iki greito susitikimo smile.gif
Atsakyti
vaje ,mergaitės,nepatikėsit.LAUKIUOSI yahoo.gif na gal dar anksti džiaugtis,bet tik tiek galiu pasakyt,kad jau ir pagaliau.penktadienį važiuosiu į Klaipėdą tai gal jau daktarytė matys ar vietoj viskas.na o tada beliks laukt kokių 7 sav.kad tikrai patvirtintų.tik baisu ,kad ir vėl nepabėgtų,tai dabar guliu vis.gerai ,kad mergaites turiu,jos tikros namų šeimininkės dabar.
Atsakyti
QUOTE(velute @ 2008 07 29, 19:37)

vaje ,mergaitės,nepatikėsit.LAUKIUOSI yahoo.gif na gal dar anksti džiaugtis,bet tik tiek galiu pasakyt,kad jau ir pagaliau.penktadienį važiuosiu į Klaipėdą tai gal jau daktarytė matys ar vietoj viskas.na o tada beliks laukt kokių 7 sav.kad tikrai patvirtintų.tik baisu ,kad ir vėl nepabėgtų,tai dabar guliu vis.gerai ,kad mergaites turiu,jos tikros namų šeimininkės dabar.

Tyliai sveikinu clap_1.gif ...o kai tikrai bus uztvirtinta,garsiai sauksiu 4u.gif mirksiukas.gif .
Atsakyti
fantastika tiktai laikykis žiūrėk kad būtų viskas tvarkoje. clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Vėlute labai labai labai tyliai džiaugiuosi wub.gif Lauksim su nekantrumu 7 savaitėlių 4u.gif
Atsakyti
4u.gif jėga tokios naujienos
Atsakyti
Nu pas ko geros pas kąnekokios naujienos.Klaipėda tkra ekologinės katastrofos zona mus tikraja to žodžio prasme okupavo vapsvos ir jos šeis metais labai agresyvios.
Nu seniau atsidarai langą tai skrenda uodai dabar nei vieno uodo nėra bet užtat vapsvų vakar kol nebuvau valandą namuose priskrido 5 br.
maniškę praeitą svaitę prie jūros sugėlė, šendien vieną prarijo.
Nuotikis nekoks iš parduotuvės begte su vežimu pora km bėgau iš šono vaizdas geras bėga moteris su vežimu ir tašę mosuoja nu gerai kad į psichetrinę nepaguldė, tai va kai apmažėjo vapsvų apie mus na liko iš 20-3 aš sustojau ir matau kad mano mergina vieną prarijo tik spėjau prišokti o ji jau dusta ir mėlinuoja seilės iš burnos bėga na žodžiu situacija klaiki aš už vaiko ir žemyn galvą pradėjau purtyti bei porą kartų per nugarą uždavaiau na išvėmė ji labai daug seilių atsigavo o yuž kokių 200 metrų ji jau šokinėjo ir kaip niekur nieko tauškė ašpo poros valandų vos žodį sugebėjau suregzti iš streso o ji bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Nu žinote mane nakti miegančę sugėlė kaimynės vaiką ir vyrą su greitają išvežė mat jie elergiški gėlimams žodžių vietoj spiečiaus uodų šeis metais turime spiečius piktų vapsvų.
O kaip kituose miestuose ar če tik Klaipėda paskutines 2-3 svaites taip okupuota ar ir kituose miestuose tas pats.
Žodžiu jei kas turite elergiškų įgėlimams žmonių prie jūros nevažiuokite nmes ten jų tikrai daug ir elergiškas žmogus gali nuo vienos vapsvos igėlimo mirti paprastai patinsta kvėpavimo taikai ir uždusta.
Atsakyti
sveikutes.kad ir pas mus Telšiouse daug vapsvų.iš pradžių manėm,kad dėl gėlių darželyje.bet kai savaitgalį šventėm vyro gimtadienį,tai jos šventė kartu. biggrin.gif ir valgė ir gėrė biggrin.gif na stengėmės jų neužkliūti,tai kažkaip lyg niekam neįgėlė.o kai pirmadienį buvau Klaipėdoje kraujo priduot ir po to nuvykom prie jūros trumpam,tai tikrai irgi tas pats siaubas.o dar sakėm užkasim pajūry.pasimaudė mano šeimyna ir lėkėm mašinon valgyt. smile.gif
Atsakyti
Nu Plungej kazkaip normaliai,nezinau,gal kad pas mus biciu aviliai sodelyje stovi,bet siandien buvau Sakiu raj.tai tokio kosmaro dar nemaciau ,vapsvos ,akliai,tiesiog spieciais skraido blink.gif .Vyras kol padangos varstus prisuko akliai sukandziojo...nu kas siais metais darosi g.gif .
Atsakyti
Tai va kas ruošiasi prie jūros gerai pagalvoktie ar nepavirs atostogos košmaru.
Mano draugė gyvena 9 aukšte tai ir ten jos pas ją retsykiais užsuka.
Atsakyti
QUOTE(ZAIKA2 @ 2008 07 30, 16:00)
Nu pas ko geros pas kąnekokios naujienos.Klaipėda  tkra ekologinės katastrofos zona mus tikraja to žodžio prasme okupavo vapsvos ir  jos šeis metais  labai agresyvios.
Nu seniau atsidarai langą tai skrenda uodai dabar nei vieno uodo nėra bet užtat vapsvų vakar kol nebuvau valandą namuose priskrido 5 br.
maniškę praeitą svaitę prie jūros sugėlė, šendien vieną prarijo.
Nuotikis nekoks iš parduotuvės begte su vežimu pora km bėgau iš šono vaizdas geras bėga moteris su vežimu ir tašę mosuoja nu gerai kad į psichetrinę nepaguldė, tai va kai apmažėjo vapsvų apie mus na liko iš 20-3 aš sustojau ir matau kad mano mergina vieną prarijo tik spėjau prišokti o ji jau dusta ir mėlinuoja seilės iš burnos bėga na žodžiu situacija klaiki aš už vaiko ir žemyn galvą pradėjau purtyti bei porą kartų per nugarą uždavaiau na išvėmė ji labai daug seilių atsigavo o yuž kokių 200 metrų ji jau šokinėjo ir kaip niekur nieko tauškė ašpo poros valandų vos žodį sugebėjau suregzti iš streso o ji bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
Nu žinote mane nakti miegančę sugėlė kaimynės vaiką ir vyrą su greitają išvežė mat jie elergiški gėlimams žodžių vietoj spiečiaus uodų šeis metais turime spiečius piktų vapsvų.
O kaip kituose miestuose ar če tik Klaipėda paskutines 2-3 svaites taip okupuota ar ir kituose miestuose tas pats.
Žodžiu jei kas turite elergiškų įgėlimams žmonių prie jūros nevažiuokite nmes ten jų tikrai daug ir  elergiškas žmogus gali nuo vienos vapsvos igėlimo mirti paprastai patinsta kvėpavimo taikai ir uždusta.

Tikrai košmarą išgyvenai doh.gif . Bet daugiau niekada nieko nepurtyk, nebedirgink kvėpavimo takų dar labiau- nuo to jie gali dar labiau patinti. Reikia kviesti greitukę, ir į tą vietą kur esi. Pasakysi dūsta, mėlynuoja atvyks nedelsiant. O šiaip dar galima užsukti į pirmą vietą kur medikų yra- stomatologinis kabinetas, kosmetologinis taip pat, poliklinika. Turės priemonių bent jau šaldyti įgeltą vietą.
O šiaip kpl mes buvome Šventojoj tai tų parazičių taip jau nebuvo, na kaip visada, gal net mažiau. Paplūdimyje visiškai nesusidūrėm, ten kur vaisiais prekiavo buvo jų- bet ne spiečiais.
Jos gi dabar poruojais, vestuvės jų, tai jos tokios ir piktos. O ir daug jų todėl kad ir nėra jokių priemonių nuo jų vaduotis, net diklofosas nevisada gelbėja. Nors man atrodo , kad nešiotis jo nedidelį flakonėlį nepakenktų, kai jų daug papurški ir išsivaduoji. Vilniuje kad jų būtų labai daug neužsifiksavo g.gif

Vėlute 4u.gif ,viskas bus gerai. Tik saugokis, nepervark 4u.gif wub.gif tyliai lauksim garsaus atėjimo, labai džiugu.
Atsakyti