Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjų plepėjimai

doh.gif Zaika2 užjaučiu nuoširdžiausiai tave dėl patirto streso, galėjo baigtis labai liūdnai. Matyt likimas palankus jums abiems.Mano merginai širšė įgėlė ramų vakarą palindus po prigludusia maikute į krūtinę prie spenelio .valgom lauko kavinėj obuolių pyragą, ramu nei vabalėlio, tik manoji kad susims už krūtinės .sako kas čia man taip skauda, pagalvojau kad širdis vaikui ar kas, net neturėjau kada susivokt kad širdis ne toj pusėj. paskui staigiai kelt rūbus ir radau parazitę. Gerai kad mūsų giminė neelergiška, bet prie jūros tai jau aš nemėgstu kažko būti...
Saugokimės ir kitus saugokime...
Atsakyti
sveikos mergaites.atslinkau is lovos biski prasiblaskyti.guliu nuo praitos savaites treciadienio.tepliojau iki sestadienio.penktadieni buvau pas daktare sake nestumas vietoj tik atsisloksniuot nori.bet prirase CRINONE.zele su progesteronu,tai va dabar naudoju ir guliu.pakol kas ramu.penktadieni vel pas daktare.na bet nervai vis tiek ima,nu negi sis kartas vel gali buti toks pat.bijau dziaugtis,nerodau niekam savo dziaugsmo,neleidziu vyrui prisiliest prie pilvo,nors tas jau sneketis eina su leliu tipo. smile.gif bijau visko,bet kokio maudimo,ar stipresnio dirgstelejimo.iki toleto judu vezlio greitumu.nu nesidziaugiu dar,nors norisi tiketis kad bus viskas gerai,bet kad ir nesidziaugdama baisiai,jau surezgiau megztinuka vaikiska.neturejau ko veikt guledama,tai numezgiau.sakiau jei ka,mergickom zaist su lelem atiduosiu.
Atsakyti
QUOTE(velute @ 2008 08 06, 13:54)
sveikos mergaites.atslinkau is lovos biski prasiblaskyti.guliu nuo praitos savaites treciadienio.tepliojau iki sestadienio.penktadieni buvau pas daktare sake nestumas vietoj tik atsisloksniuot nori.bet prirase CRINONE.zele su progesteronu,tai va dabar naudoju ir guliu.pakol kas ramu.penktadieni vel pas daktare.na bet nervai vis tiek ima,nu negi sis kartas vel gali buti toks pat.bijau dziaugtis,nerodau niekam savo dziaugsmo,neleidziu vyrui prisiliest prie pilvo,nors tas jau sneketis eina su leliu tipo. smile.gif bijau visko,bet kokio maudimo,ar stipresnio dirgstelejimo.iki toleto judu vezlio greitumu.nu nesidziaugiu dar,nors norisi tiketis kad bus viskas gerai,bet kad ir nesidziaugdama baisiai,jau surezgiau megztinuka vaikiska.neturejau ko veikt guledama,tai numezgiau.sakiau jei ka,mergickom zaist su lelem atiduosiu.

velute, tik tu laikykis, svaok, galvok tik apie tai kas gerai nuteikia, negalvok apie blogus dalyus. Labai saugok save, labai mylek ir viskas greiciausia bus gerai. Vilis, tikek ir lauk. Stiprybes tau ir sekmes begalines 4u.gif wub.gif
Atsakyti
bet kad ir nesidziaugdama baisiai,jau surezgiau megztinuka vaikiska.neturejau ko veikt guledama,tai numezgiau.sakiau jei ka,mergickom zaist su lelem atiduosiu.

Net susigraudinau skaitydama, galiu tik bandyti isivaizduoti koks jausmas. Laikykis Velute, siunciu kuo didziausius linkejimus
Atsakyti
[quote=velute,2008 08 06, 14:54]
sveikos mergaites.atslinkau is lovos biski prasiblaskyti.guliu nuo praitos savaites treciadienio.

Laikau uz tave stipriai suspaudusi kumstukus,viskas bus gerai,turi buti GERAI ir niekaip kitaip .

Atsakyti

Vėlute, laikykis, tu šaunuolė ir stipri.

...tačiau vienas dalykas... Skubu rašyti, kad perskaitytum kai tik įsijungsi... Ar tu nežinai, kad gresiant persileidimui, kai sunkiau pastojama, išnešiojama ir pan - neleidžiama megzti? Kiek žinau, mezgimas skatina gimdos susitraukinėjimą. Man irgi yra buvęs nėštumas, teko su gresiančiu ligoninėj pagulėti - tai buvo pasakyta: jokių mezgimų... g.gif
Atsakyti
Reikia labai tiksliai išsiklausinėti ką galima nes gydytojams atrodo kad tai savaime suprantama o va viena draugė ėmė ir nuėjo į pirtį turėdama cista tai ta kad išsvešėjo iškato operacinėje atsidūrė kita turėdama kažkokių ginekologinių problemų polivitaminus pavartojo tai doh.gif doh.gif doh.gif liga komplikavosi ,pasirodo kad negalima ,aš turėdama problemų vos į druskininkus neišvažiavau tai gydytojui kai pasakiau jis net išsižiojo sako negalima jokių procedūrų ,taip kad esnt rimtoms diagnozėms reikia užduoti ir absurdiškus klausimus nes kartais jų neuždavus gali taip viską komplikuoti kad doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
sveikos mergaites.penktadieni buvau pas daktare.buvo 6sav ir 3d.jau mate kad viskas vietoj ir puslelej kad yra vaikutis.ir jau 2cm.pasidziauge,kad greit auga.tik va ta mano puslyte atsisluoksniavusi nuo gimdos sieneles viena trecioji atkibus.tai daktare liepe gulet nejudet ir laukt kol prigis atgal.apziurai butinai vaziuot kas savaite,nes turi stebet.tai va vaziuosim ketvirtadieni.tikiuosi ,kad nieko nenumatyto neivyks ir viskas bus gerai. smile.gif lekiu vel i lova.
Atsakyti
QUOTE(velute @ 2008 08 12, 19:48)
sveikos mergaites.penktadieni buvau pas daktare.buvo 6sav ir 3d.jau mate kad viskas vietoj ir puslelej kad yra vaikutis.ir jau 2cm.pasidziauge,kad greit auga.tik va ta mano puslyte atsisluoksniavusi nuo gimdos sieneles viena trecioji atkibus.tai daktare liepe gulet nejudet ir laukt kol prigis atgal.apziurai butinai vaziuot kas savaite,nes turi stebet.tai va vaziuosim ketvirtadieni.tikiuosi ,kad nieko nenumatyto neivyks ir viskas bus gerai. smile.gif lekiu vel i lova.

Laikykis, Vėlute wub.gif
Atsakyti
QUOTE(velute @ 2008 08 12, 19:48)

Vėlute wub.gif wub.gif
Atsakyti
Laba diena,aš norėčiau įsivaikinti ketvirtą vaiką.Gal kur žinote kur galima Vilniuje tai padaryti? blush2.gif blush2.gif Aš gi net neapžiūriu Vilniuj. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dropytedropasada: 13 rugpjūčio 2008 - 10:06
Nu sveikutes 4u.gif ,ko taip nutilote,nieko nebepasakojate ,Velute ,kaip tu laikaisi ?

Uzvakar Lenkijoje pakliuvome i audra ,tokio reginio nebuvau regejusi per visa savo gyvenima,kaip tik buvome Lodzes miestelyje,dabar sventai tikiu angelu sargu,nes tik jis vakar mus sulaike nuo baisios katastrofos ,ivaziuojant i miesteli prie musu privaziavo toks malonaus veido zmogutis ir prasidares langa bande kazka pasakyti,kad ar tai stopai musu nedega,mes dirstelejom i kompiuteri ir nusiramine kad nieko ten nerodo,automobilis naujas ,visdelto stabtelejome apziureti automobilio,nu is tiesu nieko nebuvo, siaip ant to zmogelio galejome ir pykti,kadangi jis trugdo ramiai vaziuoti,dar nakti ir lyjant lietui,bet kazkaip sirdyje buvo ramu ir nekilo joks pyktis,bet kol apziurejome praejo geras 15-20 min.,per ta laika audra isisiautejo ir mes nusukome i degaline ,nes nebuvo imanoma vaziuoti,trankesi zaibai,lietus ne lijo ,o pyle ,vetra lauze milziniskus medzius,plese sakas svaide jas ant ir po automobiliu ratais.Automobiliai stojo tiesiog vaziuojamoje dalyje.Kai pajudejome is degalines po geru poros valandu,pamateme siaubinga vaizda,toje vietoje kurioje mes jau butume nuvaziave per ta 15-20 min ,styrojo kruvos nulauztu medziu,saku, jos tiesiog buvo sutrupintos ,isvartyti kelio zenklai .Ten tikriausiai buvo musu ANGELAS SARGAS g.gif
Atsakyti